Inlägg av tizfax

Inlägg som tizfax har skrivit i forumet

1

kan en annan skribent göra en ny recension? Fredrik Eriksson misslyckades med att ge en bild av vad spelet såg ut som, känslan och multiplayerdelen. Tack!

det var nog den sämsta recensionen jag läst. 'Å nej, trängdes han föra dig? stackars!'

Skrivet av Lord Darkness:

Det enda spel jag är lite tveksam till är HL2. Ett stort och viktigt spel, ingen tvekan om det. Men så här i retrospet; var det så nyskapande igentligen? Jag tyckte det var ett alldeles för linjärt spel med samma gamla story och spelsätt som man hade sett i 10 år innan.

HL2 var långt ifrån det första spelet som släpptes i episoder, inte ens det första FPS (Sin var ju t.ex före).

Vet inte riktigt vad ni syftar på med "karaktärsgalleri"? Jag tycker inte HL2 skapade några som helst intressanta karaktärer? Visst, Gordon är numera en känd figur, men dels upplevs han inte som någon speciellt intressant karaktär (snarare så att man förknippar honom med ett bra/populärt spel) och dels så introducerades han ju i HL1.

Visst, HL2 gav oss Steam och det var ju en stor händelse. Men man kan fråga sig om det var så lyckat från oss konsumenters sida?

//LD

Steam kom redan till hl1. en stor mängd mods är baserade på hl2 motorn. Hl2 är helt klart ett utav 00-talets viktigaste spel!

jag är en utav dom drabbade..:/ *sadface*

Skrivet av Marcon87:

haha viste att jag inte behövde köpa ett wii ps3 har allt

ps3 har inte dom bästa spelen. Går ej att flasha. Inge natal kmr. Svårt att programmera spel till den.

Om det inte vore för alla sony fanboys så hade ps3 floppat. Om alla bara kunde inse hur onödig den är...-.-

håller helt med hardboiled, det är nån ny period nu av att verkligen hata MS. Folk nästan ställer in sig på att hata det så även när det kommer något intressant, som Natal t.ex. så går dom emot det ändå. Fuck sony, MS is the real shit!

ps. eller tkr ni verkligen att windows suger?

1