Inlägg av Kongen

Inlägg som Kongen har skrivit i forumet

Happ, så många dåliga beslut av bethesda senaste åren och så följer de upp det med det här... lika bra sluta med ESO och sluta hoppas på ett nytt bra elder scrolls. RiP

GMG har fungerat bra till de två spelen jag köpt där. Använder annars G2Play.net , handlat ett 50-tal spel, haft problem två gånger och då löstes dem inom 60 minuter.

Enkelt tycker jag:
Behåll TV avgiften. Uppdatera tekniken och se till så att om man vill ha nån slags tv i uttaget och/eller vill använda SVT Play, då måste man betala den här grundsumman.

Vill man då inte ha någon tv eller access till SVT Play, då behöver man inte det och således slipper access/avgift.

SVT är lika färgat som alla andra kanaler, de smyger in reklam lite nu och då, och de får in mer pengar än de flesta andra stora betalkanaler i sverige tillsammans. Går absolut inte att jämföra med andra skatter (t.ex. vägskatten, trots att man inte har nån bil... well, ambulansen som kanske behöver komma fram tll dig får punka pga eftersatt vägnät) som faktiskt är samhällsviktiga. SVT + SR är inte det. Du får precis lika vinklade och/eller sanna nyhetsinformation från t.ex. TT. Helt gratis. Är väl inte så många som har tvn rullande på kvällarna på antennen mot för hur många som kopplar in datorer, plattor etc, och på så sätt skulle missa en rikssänd varning via just SVT. Istället sprids det på Facebook och andra sociala medier, väldigt mycket enklare förutom till de äldsta medborgarna - som förmodligen, om de gillar SVT, också skulle köpa en sådan licens.

Skrivet av acrylamid:

Riktigt illa att inte få betalt för övertid samt att pensionsavtal saknas. Kan bli en riktig fälla i framtiden. Bara hoppas att folk på golvet organiserar sig och kämpar fram bättre avtal.

Tycker mig inte se i nyheten att de inte får betalt för övertid? Däremot är den oreglerad, vilket är vanligt i branscher med stora övertidspotentialer och deadlines. (Iaf utomlands).

Age of Conan är, enligt mig, en rätt dåligt spel på många plan. Det har överlevt "tack vare" hypen före. Nu var det samma med Secret World, jättestor hype men som nämnt ovan så var combaten inte bra alls. Och detta ser ut som... skräp? Får väl se när det släpps men jag är inte imponerad och ställer mig skeptisk.

Använder MX Master på jobbet. Skönaste musen jag arbetat med. Rekommenderar att stänga av "freewheel"-grejen på scrollen (och antingen köra konstant motstånd eller utan motstånd). Då denna snabbt får problem annars.

Läst förut att den har problem med bluetoothen i kombination med främst MAC. För när jag kör BT hörlurar så är det inga problem att köra den med BT direkt mot laptopen (kör dock med mini-dongeln). Ser till att ha sladden i när jag behöver extra precision eller tillförlitlighet - skulle jag också göra om jag t.e.x spelade hemma med musen. När jag gör saker som kräver mindre precision så kopplar jag ur den ur sladden och kör BT. Passar stora händer bäst. Sidoscrollern använder jag mer och mer, tyckte först att "Back" knappen var lite konstigt utformad men nu känns det helt naturligt. Kommer nog aldrig kunna gå tillbaka utan har just beställt en MX Master för att ha hemma också. Hoppas du blir nöjd!

*Edit*

Macbook utan dongel är det jag hört som varit största problemet. Med dongel verkar inte samma fel uppstå.

Fin framsida och väldigt modernt, men tyvärr är kommentarsektionen väldigt jobbigt för ögonen att läsa. Hoppas på möjligheter att till ändra "themes" eller färger, tills dess måste jag tyvärr vinka adjö till just den här delen. Inte för att jag är missnöjd att endast läsa nyheter men ändå.

Kan ni inte använda ordet "Helmets" istället för "Helms"?
Standard så är ju "helm" något som har nå att göra med båtar och "helmet" är just en hjälm eller "huvudbonad som skyddar huvudet".

(Och ja, jag vet att Blizzard själv använder "Helms" men... ja... det verkar ju skapa förvirring även här.)

Förmodligen 12 år gammal och med en massa hormoner som inte får nå utlopp. Är han äldre så är det bara sorgligt.

Han blev tillsagd att inte köra några fler sexskämt, kör ett sexskämt (plus några osmakliga skämt om asiater i Kina. ..) och undrar varför han blev sparkad?

Håller dock med om att Gabe går och skriver sådär på reddit också är barnsligt.

Det som får mig att avstå är att de kallar det "Open world" men när tillfrågade så säger de "There´s borders to progress you forward but you might never see them." = INTE open world. Next game, tack...

Fattar inte detta heller. Det är inte en 30 korts lek om han har 206 velens chosen.... om det betyder att jag får bli inskriven i guinesss book of records, så kan jag också skapa decks med oändligt många kort som tar flera dagar att spela igenom. -skakar på huvudet- rekord my ass.

"Bra kommentator" i samma artikel där svts esports kommentatorer nämns.... mår lite illa. helt ärligt så är svenska kommentatorer så gott som värdelösa om man jämför med amerikanska och engelska, särskilt de som sänder på SVT. I övrigt håller jag med om aTT esport är en riktigt sport.

Har det inte varit Square-Enix reor nu typ... 4 gånger på två månader?

FZ har ju sänkt helhetsbetyget på flera spel pga sexistiska delar av spel.... så jag vet inte riktigt vad det ger att uppmärksamma att nerikes allehanda gör detsamma?

Jag hoppas ni släpper en till recension på detta. När ni kallar det ett "Hardcore MMO" och personen inte kan antingen läsa sig till hur man gör Trade Packs på google eller lista ut det genom kartfunktionen i spelet.... då är det tyvärr inte spelets fel. Det här spelet är inte WoW...

Köerna är borta, spelet är asroligt, striderna är precis så "enkla" som de ska vara - i ett PvP spel. De extrema mängderna småfluff som finns i spelet - du kan åka med andra på deras mount, båtar och sånt. Hus-systemet är gjort att inte -ge- alla plats, det är meningen att det ska finnas försäljning av property, de som var med i början blir stora pampar etc. F2P kan du spela till högsta level, du missar fluff-grejerna.... Själv är det en stark 4 av 5, bästa MMO´et därute just nu.

Som gammal SWG spelare så är detta det närmaste man kan komma true sandbox! Och vattnet... *dreggla*... bara segla runt med vänner på havet... oslagbart!

Tycker detta är ett snäpp bättre än vad WoW Vanilla var när det kom. Relativt simpel men ändå roligt stridssystem med simpla combos, som ändå tillför en "I vilken ordning och hur ska jag kombinera mina abilities?" känsla). Väldigt mycket att göra när det gäller crafting/gathering, båtarna och vattnet är helt underbart, PvPn är också rolig och det kommer bli ännu mer mäktigt när det byggs slott och städer på den 3:e ön. Ett hus och land system som tvingar fram en marknad (mäklarfirmor... typ.).

Skrivet av Horniak:
Skrivet av Kongen:

Grymt bra MMO , med en alltför hemsk bild i artikelfönstret. Antar att Destiny-folket betalat FZ för att göra andra spel till åtlöje! *Obs! Skämt!.... eller?*

Archeage har fått otroligt lite utrymme här på FZ om man jämför mot andra spel i samma genre som exempelvis Wildstar.

Wildstar var riktigt dåligt... samma med SW:ToR när det kom...

Grymt bra MMO , med en alltför hemsk bild i artikelfönstret. Antar att Destiny-folket betalat FZ för att göra andra spel till åtlöje! *Obs! Skämt!.... eller?*