Inlägg av anon69859

Inlägg som anon69859 har skrivit i forumet

1

Öh, svarade igår men det verkar inte ha kommit...

Jag vet att priset är högt, men det beror på flera saker, bland annat att jag inte själv är helt säker på att jag vill sälja det ^^'

Och anledningen till att jag säljer är på grund av tidsbrist, till den grad att jag itn ens fått upp plasten. Spelet är skitkul, har spelat hos kompisar, men mitt intresse har dött en aning.

S: Nytt BlazBlue (PS3)

Om det finns ett intresse av att köpa ett USA-importerat, inplastat BlazBlue till PS3, så har jag ett sådant till försäljning. Att det är import spelar ingen roll, eftersom PS3 är regionsfri.

Priset blir är 780 kr, vilket är aningen mindre än den totala kostnaden för spelet, frakt till Sverige, frakt till hemadress och ev. tullavgift, med nuvarande valutakurs. (Hade hamnat på ~800 kr, tog mig dessutom mer än en månad efter att jag beställt det tills att jag fick det).

Jag står för frakten.

Jag har spelat om de flesta banorna fler gånger än jag kommer ihåg... framför allt den tredje och den sista.

MadWorld kan nog bli något. Kanske. The Conduit vet jag inte riktigt, visserligen ägde Metroid Prime 3, men av någon anledning känner jag mig inte lika övertygad av The Conduit. Sin and Punishment 2 och Punch-Out kan nog bli trevliga de med.

Och sen så har vi Fatal Frame IV, trevligt trevligt. Och så ryktas det lite om att The Climax Group, som gjorde Silent Hill: Origins, jobbar med ett Silent Hill spel till Wii...

Synd bara att No More Heroes 2 inte kommer i år. Aja. Vi får väl ett Zelda, skulle jag gissa dock. Utannonseras på E3.

Flower

Är det någon mer än jag som har det?

Det är underbart :3 Min första GOTY kandidat för detta året. Ja, det ligger bättre till än Killzone 2.

1