Inlägg av KillBox15

Inlägg som KillBox15 har skrivit i forumet

1

Desto mer jag ser av DA II desto mer övertygad blir jag av att de fantastiska herrarna på Bioware har i stort sett gjort ett mycket smart drag. Detta drag består i att presentera det nya spelet The Old Republic för gemene man att sätta tänderna i. Det känns som att det "nya" sättet att presentera ett rollspel på stämmer väl överens med deras nya "trailer" för The Old Republic.
Tyckte att DAO och DAAW var ett fantastiskt spel som förgyllde i alla fall mina, många, timmar framför Él PC.
Jag hoppas att jag har fel och att Bioware inte har blivit för inriktade på detta MMO, men jag är faktiskt riktigt oroad. Det känns mer som om man försöker hypa ett filmlicensspel än att man försöker gå vidare mett ett av tidernas bästa RPG.

Hmmm. Tycker nog att, det är ett stort nog i dessa tider av teknisk landvinning, grafiken kunde lämna mer att önska. Inser dock att upplösningen på trailern inte var den bästa men nog ser de första sekunderna mer ut än resten av spelet. Vi snackar ändå om ett MpFPS och personligen när det gäller dessa typer av spel så ÄR faktiskt grafiken en avgörande faktor. Jaja vi får väl se när det väl bär av!!!

1