Inlägg av windmark

Inlägg som windmark har skrivit i forumet

Säger bara en sak: WTF är det med grafiken?

Det här längtar jag så efter
Hoppas verkligen på att den sköna stilen som fanns i ettan återkommer!

Ser ut som Mario Kart typ, men det kan bli bra ju! Skit i all realism och kör för att leka

Nytt 2D-Worms från Team 17

Grymt! Hoppas verkligen de tar fram känslan från worms 2 nu!

Ni som är intresserade av bra gratisspel borde titta in Dungeons and Dragons Online! Shit vad det är grymt med ett helt annat tänk än andra spel, eftersom det är uppbyggt på det klassiska papper och penna-rollspelandet.

http://www.ddo.com/index.php

Haha shit vad coolt! Tur att jag har en psp, det här ska jag skaffa

Åh hoppas jag vinner! Min mus börjar bli så väldigt gammal nu och känner inte riktigt att jag har råd att lägga pengarna på en ny nu. Lycka till allihop!

Jag vill ha multiplayer! Är så fail att de inte har det ens på ett spel som lbp

Skrivet av Serious Sam:

Ska MS släppa nytt operativsystem varje år nudå eller ?
Känns nästan så iaf med tanke på hur tätt det är mellan Vista och det Windows 7.

Var det en uträknad grej från MS eller ?
Först lura folk att skaffa Vista som tydligen är dåligt ?

Och sen är folk mer eller mindre i behov att skaffa nåt som funkar bra, å hej å hoppsan, vi har ju ett nytt färdigt operativsystem som ligger och väntar här på er kära Vista ägare.

Tveksamt att det var uträknat från Microsofts sida så mycket skit de fått utstå för Vista. Mer sannolikt är det väl att de insåg att de behövde komma upp med någonting som kunde rädda deras kundbas, därav windows 7 så tätt inpå.

Har kört Windows 7 ett tag nu själv och kan inte klaga på det mer än att creative inte har kommit ut med bra drivrutiner till mitt ljudkort än. Annars förutom det har jag ingen tanke på att byta tillbaka till XP.

Det här spelet är så asbra! Haha ser kanske inte så roligt ut för någon som inte spelat det men testar man det och iaf har lite humor av den här typen i sig så äger det!

Haha man hör så tydligt att de kommer från sverige när det pratar engelska
Det här verkar ändå vara ett roligt oseriöst spel. Har inte intresserat mig för det så innan men fick upp ögonen lite nu

Jag spelade Stormreach för flera år sedan och tyckte det var ett riktigt grymt spel! Slutade dock då jag tröttnade på att Codemasters inte hade någon koll alls på servrarna och det vimlade av buggar och så vidare. De har ju haft tid på sig att fixa det så jag hoppas!

Jag förväntade mig efter att enbart ha läst om det och sett bilder att det var precis det spelet jag längtade efter! Detta förstördes totalt när jag såg genomgångsvideon...

Hade inte väntat mig att min skulle klara av det här spelet, så gammal som min dator börjar bli nu Skit att man inte har råd att uppgradera bara :/

Tycker också det ser väldigt stelt ut! Nej ser inte ut som det är ett spel jag kommer skaffa

Gäller det fortfarande att det kommer till PSP också? För det här ser ju grymt ut

Nice! Lycka till allihop och hoppas man vinner för en gångs skull när det är en sån här cool sak!

#DeKvittar: Jo det är sant

Nu blev jag riktigt sugen på det här! Jag gillade Dirt och älskade verkligen att köra snabbt på smala skogsvägar och krascha in gång på gång i en jävla stock Det här får mig nog att uppgradera datorn känner jag (A)

Fläskig uppdatering till EverQuest II ute

Jag blir faktiskt riktigt sugen på att aktivera kontot igen, blir kanske om någon vecka eller så så att man inte är allt för asocial vid midsommar xD

Nytt om PSP-versionen av Fat Princess

YES! Riktigt gött ju Jag trodde bara det kom till PS3 och blev jätteglad när jag läste detta ^^