Inlägg av Anton_Cimex

Inlägg som Anton_Cimex har skrivit i forumet

Skrivet av dymozahr:

Verkar najs... då skulle en bara ha lite VR-gear att nyttja..
just nu nada Vad rekommenderas just nu, till "human" prislapp (PC)?

Quest 2 och Pico 4 brukar finnas beg. för strax över 2 lax. Tycker quest 2 är rätt schysst, dock inte så bekvämt men det går säkert lösa med en annan ram.

Inte provat än men låter väldigt intressant. Tror Borderlands 3, Deep rock galactic och MXGP kan bli en trevlig upplevelse.

Schysta priser. Grattis!

Dirt 2 för 4,99€, GOTY för 9,99€

Yey, krimskrams!

Tråkigt att svenskarna inte får fortsätta då jag tyckte känslan för hastighet var bra i heat, samt man låser inte upp mega snabba bilar hur snabbt som helst.
Dock vore det roligt om criterion games kan göra något som ger lite samma känsla som... burnout paradise

Skrivet av Anton Q:

Det känns som Polyphony är en ganska trött studio nu för tiden.. Och som att Playground Games/Forza typ springer ringar runt dom...

Senaste Gran Turismo spelen
Bra/Imponerande:
Dom har bilar med typ en miljard polygoner i.. Det är tufft.
Dåligt/Halvdant:
Typ allt annat

Det skulle jag inte vilja säga, det är såhär dom är, det är bra att dom tar sin tid och kör sitt race. Man kan inte liksom spotta ut ett nytt spel vartannat år längre om inte stora resurser finns.
GT3 och GT4 var väldigt likt, GT5 och GT6 är väldigt likt. Vad jag har sett kommer GT7 mer eller mindre vara ett polerat GT sport. Generellt brukar varje spel som släpps vara bättre eller mer eller mindre lika bra som föregångaren så dom är riktigt stabila. Det är först med Sport dom "spår ur" lite, men det gav bra resultat.

Nu har dom FIA certifierade tävlingar, det kan inte bli bättre.
Natt och dag mellan forza och GT när det kommer till online racing, väldigt sällan det är ful körning i GT, vad jag har sett är det griefers i motorsport även i dom högsta nivåerna.
GT är det otroligt viktigt att hålla rätt linjer, ha en bra taktik för däcken, och planera attack/försvar. Körningen är helt enkelt mindre förlåtande.
Det som genomsyrar hela spelet är att det är alltid roligt att köra. Spelar ingen roll om det är go karts, GT86 one make race eller GT2/GT3 klassen.
Dom har fixat en massa, även fast mycket som har setts tidigare återkommer så tycker jag dom inte kunde gjort bättre val, dom har tagit det bäst från dom äldre spelen och kommer kombinera det med Sports brilliant online del antagligen.
Ljudet har dom jobbat på, motor swap, samla på bilar. Sen är det säkert mer, men det jag vill säga är att det behövs inte så mycket nytt, för dom har redan ett vinnande koncept dom kan slipa på

Skrivet av One:

Kul spel! Har ca 1 timme i det och förstår inte allt för mycket , är någon i samma sits så skicka PM så lär vi oss detta ✌️

Börja att minea nitra, den röda, efter 80 sånt kan man beställa mer ammo.
Engineer ska sätta upp plattformer vid mineraler, scout minea, gunner fokusera på återuppliva, och driller ska skapa taktiska positioner sant kan göra en genväg tillbaks till podden.
Dock är det bra om man är beredd att rycka in, scout t.ex kan vara en grym reviver.

Skrivet av Frasstheass:

Funkar det är köra själv, eller är man beroende av att ha gäng polare att spela med?

Det är som svårast om man kör själv. Dock är det lätt att joina andra, alt. så brukar folk joina inom 5min utav att man har startat en server. Generellt brukar folk vara hjälpsamma och trevliga, det enda problemet är att vissa är inte tillräckligt bra (i sin roll) eller bara inte lika effektiv som man vill ha det men det gör oftast inte allt för mycket dom gånger det händer.

------------------------------------------------

Edit: For Karl!

En anledning kan vara att dom inte vill att folk med jailbreakade ska kunna skapa crackade sparfiler med massa pengar och lurifax.
Hoppas det tas bort i slutet av livscykeln dock.

Skrivet av matt76:

Tack för länken! Saft info

Skrivet av gizm0:

Jag hoppas dom återgår till gamla GT spelen, med olika cuper, licenser man behöver för att köra andra cuper osv.
Avbokade GT Sports när jag såg att det skulle fokusera mera på online. Jag vet inte hur är GT Sports nu? Har dom lagt till dessa licenser och cuper nu för SP läge?

Man ser i videon att dom återgår till det mer klassiska stilen. Vad jag kan se är att trim delar definitivt kommer tillbaks, ev. licenser och "cafe" event. Förhoppningsvis går dom fullt ut så det är som gamla goda tiden. Hoppas beg. bilar kommer tillbaks, tycker den delen är riktigt roligt för då börjar man mer liksom samla.
Har inte kört så mycket GT:sport SP men vad jag vet så finns varken licenser eller cuper, däremot finns något som liknar licenser fast man lär sig olika banor ist för olika tekniker.

Tycker det var den snyggaste videon på eventet, tycker det är bra att dom släpper till PS4 också, blir det fler som kör vid släppet
Kan bli riktigt kul, nu har dom fått slipat på MP i sport, nu kan det blir riktigt bra om dom blandar in det gamla med det nya.
En intressant sak jag noterade är att tydligen kommer det bilar ha olika skick, kan bli roligt varav det känns lite mer seriöst, inte direkt så man vill ligga på varvstoppen halva raksträckan då eller ev. gör wallride´s bara för att man vill komma ikapp den som ligger först så gärna.

Skrivet av Cripp3r:

Vill Ju sladda Volvo i Mexico............

Lr hur, RWD T5a.

Gött att dom fick med Toyota/Lexus, känns som ett måste i ett sånt här spel, tråkigt dock att inte jzx fanns på listan.
Tycker det är lite roligt på sätt och vis att dom inte ville vara med i FH4.

Skrivet av breahl:

Intressant! Jag har aldrig spelat ett enda GT så ska nog testa betan då den kommer.

Kört det sedan 4an, riktigt roligt spel. I början får man köra låg klass typ knappt omodifierade småbilar/vardagsbilar, sen när man har vunnit någon kupp kan man trimma bilen och ev. vinna en bil. Efter några kupper får man ihop en bra bil och några bilar till sitt stall. Vissa kupper kräver olika klasser utav bilar, typ bakhjulsdrivna bilar eller framhjulsdrivna småbilar samt bilar med turbo t.ex.
Det är rätt så utmanande och man får vara smart med vilken bil man trimmar om man vill ta sig vidare i klasserna.
Det som är så lockande är att förutom det senaste GT så har det funnits hur många bilar som helst, så chansen är rätt stor att någon av de bilar man äger eller har ägt finns med. Och det känns realistiskt och varje plats på podium gör en glad.
Brukar finns "driving school" som är en rejäl utmaning, men tjusningen är att man kan vinna fina bilar eller license till en högre klass samtidigt som man lär sig bli en bättre förare.

GT4 var det bästa spelet till PS2 enligt mig, MGS snake eater och GTA:SA var bra också men man har goa minnen från gran turismo.
Har säkert 100h på en bana i GT:Sport p.g.a. att det är sån skön community och bra förare.

GT7 kan bli riktigt riktig bra, så pass man att blir tvungen att köpa en PS5

Skrivet av jehuty:

Valve gjorde om systemet i en av sina spel (kan inte minnas vilket spel det var) där man kunde se vad som fanns i lådan. Det dom gjorde samtidigt var att man kunde se vad som skulle finnas i lådan efter. Så om du ser i låda 2 att du kommer få något bra kommer du vilja köpa låda 1 för att få låda 2.

Vet att CS:GO i Frankrike släpptes en låda som kallades x-ray för kanske ett år sedan för försöka häva bannen av lootlådor. Där köper man en låda som innehöll ett specifikt skin och x-ray lådan, efter det kunde man lägga lådor i x-ray lådan och se vad lådan man la i innehöll, ville man inte ha innehållet vart båda lådorna kasserad.

Grattis!

FFB kan bli intressant i moment med bilar, progressiv L2 för bromsen och en knöl i botten av på R2 för kickdown.

Skrivet av Baronova:

Hur mycket kan man optimera en fläkt egentligen? Är det inte bara att öka fläktens hastighet för att kontra att temperaturen stiger, eller är det mer vetenskap bakom än så?

Tror dom optimerar genom att låta fläkten pumpa på om dom vet att systemet kommer få jobba hårt den t.ex. kommande 2min, så fläkten börjar kyla innan systemet har börjat svettas, istället för att låta värmen skjuta i höjden och sedan låta fläkten regera på värmen.
Tänker också att det kan vara att om dom vet att en cutscene kommer snart i ett spel så programmerar dom så att fläkten försöker dumpa ut all värme innan cutsceneN så att det inte står och surrar då.

intressant, riktig bra artikel!

Va, turrican?!

Gillar inbyggt för att det blir snyggare och nättare, men hade inte tackat nej till handkontroll med ett AA man sköt in på baksidan av kontrollen