Inlägg av Foolwolf

Inlägg som Foolwolf har skrivit i forumet

Skrivet av Rockefellerz:

Doom är vi lite mättade med nu va? Quake däremot, jag kräver ett nytt SP Quake i miljöer inspirerade av Lovecraft, en dubbelsidig yxa, monster som sliter av sina kroppsdelar för att kasta de på dig. Jag vill ha tillbaka det där riktigt gritty skiten som skapade klaustrofobi, ljudet av fiender som stod bakom nästa hörn, hundjävlar och basic action, gibbs som flyger överallt och märkliga fiender vars design inte måste förklaras.

Ge mig Quake Netherworld, ge mig ett soundtrack skapat av Reznor, ge mig den där map-designen som man minns om 25 år.

*Snyft* Blev nästan tårögd över din vackra text. Mindes varmt hur jag älskade första gången man stod och lobbade med granatkastaren mot en hord med zombies... Vackert! Och musiken - instämmer totalt!

Skrivet av Brona:

Jag har hållit ut så länge att jag inte känner mig så sugen på det längre. Har fullt upp med andra spel så väntar nog på en rea.

Samma här, samt de recensioner jag läst inte har fått mig särskilt övertygad att testa heller.
Har inte direkt gillat de tidigare spelen - så det väger ju också in i hur lätt det varit att hålla sig undan EPIC...

@conthox:
Håller med dig, det har varit så mycket skriverier och tjat om spelet så att när det då kanske släpps till PC så pffft. Orkar inte bry mig. Kanske tar det om det kommer på någon sale någon gång. Annars, ta konsollernas uttjatade leftovers? Nope, inte för fullpris - fear the backlog!

@uberpwnage2.0:
Ja allt passar ju inte alla verkligen. För de som gillar dessa och kan ha dem på huvudet så kändes de verkligen gedigna.
Jag gick totalt bet på att hitta något bättre, utan nöjde mig med mellanmjölk för att få just ett headset - ett Steelseries Arctis Pro blev det till slut.
Kan inte säga att det är bättre, men sitter hyfsat komfortabelt och gör sitt jobb.

Ångrar att jag sålde mina Fidelio X2 som jag hade innan

Skrivet av xermalk:

Jag köpte det själv under black friday, men returnerade det direkt.

Klämde för hårt om huvudet, och kändes som att det var dimensionerat för den något yngre gamern.

Iallafall inte ett headset som man kunde ha på sig under längre perioder.

Ljudet var trevligt dock.

Mer eller mindre precis min erfarenhet av headsetet. Själv var jag tämligen besviken över ljudkvaliteten som det hypats så mycket runt. Sålde vidare mest för att comforten som var en annan sak som hypats mycket i recensioner jag sett och läst glänste med sin frånvaro. Var verkligen tortyr att använda med glasögon blev det än värre.

Då jag inte stödjer EPICS uppköp av exklusivitet, aldrig stött någon - förutom det egenutvecklade så blir detta bara en titel som försvinner i mängden av annat i mitt liv.

Sedan jag för ett par år sedan tröttnade på att spela spel först, vara ute i hypen och grina över dåliga buggar och drivrutiner (samt att jag börjar bli äldre och tämligen less på de flesta spel) så är det skönare att nu slå två flugor i en smäll: inget förhandsbokning, inget kickstartande eller dyl samt att köpa spelen när allt är släppt med drivrutiner och buggfixar samt alla DLC:er på plats så att man kna njuta av en ordentlig genomspelning. (Och när man åker fast på en klurighet kan man söka på YouTube för tips och hjälp.)

Men visst känns det trist när man har en grabb som är i spelåldern som suktar efter nya titlar. När man blir förälder inser man varför konsol kan vara ett bra alternativ...

Att någon fortfarande tror på den störste mytomanen inom gaming är ju iofs förvånandsvärt. Randy Pitchford ljög ju stjärhalvorna av sig över Alien Colonial Marines och sedan har vi ju ett par Zombie-lögnare men de får fortsätta. Folk ger dem pengar fortfarande - det är det mest anmärkningsvärda.

Trist att de får hålla på och luras tycker jag.

För min del tror jag det blir bra. Vill ha en platta som man kan sitta och teckna och kladda lite med. Spela spel, surfa kolla på film mm. Som jag ser det är det ett grymt system att ha med sig när man reser nbågonstans. Du har med en gång all din musik, du kan ha filmer etc samt spelandet i en väldigt liten formfaktor med dig. Allt det du redan har en platta och så lite till.

329 spänn som billigast, fortfarande alltid online - känns inte riktigt som att jag tycker att jag har skäl nog att återvända. Annars hade man ju varit sugen.

Testade lite med senaste loot 2.0 att spela och det var ju betydligt roligare när man fick saker man kunde använda.
På ett par timmar hade jag fått mer unique items och special items än vad jag fick under tre veckor i början. Först blev man lite glad men sedan mest förbannad.
Förbannad för att när man pekade ut detta så blev man hela tiden anklagad för att vara troll, hater eller en minoritet mm.

Sedan tycker jag inte om Blizzards stil på sitånde, de sa att man inte kunde ta bort online kravet pg.a auction house - men när auction house åkte till hine håle själv på semester så sitter vi fortfarande kvar med krav på uppkoppling när man kör single player.

Under loot 2.0 testandet gick jag och satte på en kopp kaffe, kom tillbaks och var tvugnen att logga in igen och mala på igen. Det hackade lite då och då fortfarande.

Näe - jag tror jag avhåller mig lite till. Det bästa med att vänta är att man kan ångra sig utan att någon skada sker - siste blev jag besviken och less - nu väntar jag.

Jag föredrar PC att spela på. Jag är tämligen usel på kontroller - förutom joysticks, så för min del föredrar jag att sitta framför PC:n och spela. Spelar inte så mycket med kompisar och så så de gånger jag gör det är det oftast över internet ändå.

Äger både en PS3 och en Xbox360 med Kinect förutom PC.

Vad jag personligen anser är att varje person bör välja det sätt att avnjuta spel som personen själv tycker mest om. För min del är det väldigt mycket PC då det ger mig mest flexibilitet att göra som jag vill.

Om jag vill softa och luta mig bakåt kopplar jag in en kontroller (häner ju typ en gång i kvartalet dock ) men jag kan

Ungefär tämligen exakt så ja...

Grym snubbe som spelar dock, enligt min standard

Om dom bara kunde fixa en stabilare uppdatering till spelet så hade det varit bra. Varit halvt omöjligt att slutföra matcher på sistånde och flera matcher och levels har gått försvunna

Det som är lite trist är att banorna är lite väl tighta och mindre varierade, dock finns det ett par riktigt roliga men vill ha fler stora banor. Det är också något som är lite snett med netcoden, även om du anseer dig in först i en fight och skjuter först - tar det typ ett skott eller två från en motståndare så är du död fast du lagt ett halvt mag i ryggen från någon meter. Så det är inte riktigt tajmat ännu känns det som. (Obs - även om jag inte är grymmast så finns det tillräckligt med sådana händelser )

Säljes: Corsair Lasermus M65 - Green +2 paket skatez

Hej,
Tänkte sälja min knappt använda lasermus Corsair M65 green, samt två paket skatez.
Har inte använt den då jag är för förtjust i min Zowie EC1

Kan tänka mig att ordna byte med en Roccat Kone Pure om någon vill byta.

Hade tänkt mig runt 250 kronor för den.

Om musen:
http://www.inet.se/produkt/6101832/corsair-vengeance-m65-gami...

Skicka meddelande om du är intresserad.

Edit: Uppdaterade priset.

Grattis till vinnarna. Själv blev jag sugen att införskaffa ett par och lystnar till dem nu.

Ledsen Ubisoft, men när det kommer till era spel så är det inte grafiken som får mig att hålla mig borta - det är UPlay samt att det är dåliga portar/eller helt enkelt spel som är designade först och främst till konsoll som inte översätts något vidare till PC:n.

De spel som inte har UPay har varit roliga att spela - senast var det Call of Juarz som jag gillar. Enkelt och trevligt spel och utan en massa skräp som UPLAY och listor och Facebook och annat tjöt...

Finare grafik må vara en kul grej och en fin marknadsföringsploj - men i ärlighetens namn tror jag ni vinner fler PC spelares hjärtan genom att optiomera spelenskontroller och overall design mer till PC;ns fördel samt antingen ta bort UPLAY helt och hållet eller utveckla det till något vettigt.

Skulle varmt rekommendera antingen QPAD QH85/90 eller Sennheiser PC360 G4me.
Dessa båda har bra ljud, fungerar även för annat än spel samt mickarna är mycket bra. Sennheiser micken är sjukt bra.
Dessutom är de lättare än Logitech G seriens headset och i mitt tycke är ljudet bättre i dem. Logitech har ju dock suround ljud som när det stöds är riktigt fräckt - men i många spel fungerar det inte så bra tyckte jag.

Just nu kör jag med ett par QH-90 och är väldigt nöjd. Innan hade jag Sennheiser PC360 och var grymt nöjd med dem också.

Väldigt dyr leksak som inte direkt skapar något köpsug.
Om man skall ha den som mediadtor och koppla lite HDMI, LAN och USB portar in in den där kuben så kommer dne inte se så cool ut längre och med tveksam prestanda så hade jag nog hellre byggt en egen mini ITX system för den pengen.

Tycker det är bra att FZ finns som ett reklamfinansierat forum för gamers. Dock så skulle man kanske kunna utnytja en del av de som kommer hit från PC Gamer etc och ingå ett avtal där man kan slänga in en extra slant till prenumerationen så fick man en reklamfri upplevelse - om man nu så önskar. Tror dock inte att så många kanske önskar detta.
Jag tycker det är bra med reklam för spel på en spelsida. Dock så hoppas jag att rekllamen inte blir hel-täckande, lurigt placerad så man klickar fel mm.

Det här hade ju inte varit helt fel att vinna

När man har chansen att bevisa att: Ja jag älskade och älskar de gamla isometriska rollspelen så tar det inte lång tid att bestämma sig för att sponsra sådant här!