Inlägg av Frede

Inlägg som Frede har skrivit i forumet

Måste erkänna att jag som nyss tagit en närmare kik på det här spelet för första gången inte tycker att det ser imponerande ut över huvud taget? Grafiken känns föråldrad och barnanpassad, som att den är baserad på Star Wars: The Clone Wars istället för George Lucas urpsrungliga filmer. Striderna ser stela och fantasilösa ut och världen ser ut som någonting man hämtat från Halo: Combat Evolved, 2001.

Känns som att det enda de försöker locka med är ljussablar och laserkanoner istället för svärd och pilbågar och "The Force" istället för magi, som man vanligtvis brukar hitta i sådana här spel.

Någon som är lite mer insatt än jag i det här spelet som kan försöka ge mig lite perspektiv över det hela?

Wow, är efter man läst sådana här kommentarer som man börjar inse hur omogen eSport-scenen egentligen är. Känns som att sitta och läsa en tråd på Fragbite eller Hamsterpaj. Allt snack om vad som kommer bli en flopp och inte beroende på hur snabbt spelet kommer ut och hur mycket de kommer fokusera på PC-delen tycker jag att ni borde lämna till spelutvecklarna, då ni inte har en blekaste aning vad ni pratar om. Givetvis har alla rätt till att ha sin egen åsikt om hur Battlefield borde vara och inte vara, men det här är bara löjligt. Battlefield 3 blev en succé, det är väl självklart att det kommer en uppföljare.

Det kan inte vara så att det är V-syncen som påverkar? Ta en titt i dina grafikkortsinställningar och se om V-sync är aktiverat.

Kungen av fighting-spel är tillbaka

Återstår väl att se hur många epilepsianfall det här spelet lyckas frammana världen över - väntar med spänning!

Argh, inte mer "tecknade" spel! Känns som en ursäkt för att inte kunna eller orka skapa mer realistiska spel med högre detaljrikedom och naturtrogna skuggor etc.

Och hur mycket betalade dom för att få den här nyheten publicerad?

Säger som TruB, I told you so!

Förväntade mig inget annat. Får se om datorn klarar av att köra det!

Skrivet av Jo0n:
Skrivet av Frede:

Inte första gången man hör löften om ett spel ska "pressa konsolen till max". Med tanke på att det är Xbox 360 vi pratar om så lär 95% av dom som spelar Halo Reach få RROD eller något annat hårdvarurelaterat problem.

Du tycker inte att du överdrev lite nu?
Jag tror itne det är större chans att få RROD även om dom pressar konsolen till max, tror inte det spelar någon roll.

Eftersom dom flresta RROD beror på att lödningar som har brytits av. Vilket beror på när konsolen bllir varm så utvidgas metallen och sedan när man stänger av den så dras metallen ihop sig igen. Så håller det på tills Lödningarna inte orkar mer och dom knäcks och det blir glapp.

Självklart var det en överdrift från min sida, men jag ville bara poängtera att en enligt mig såpass instabil och problembärande konsol som Xbox 360 pressas till max inte är ett bra tecken.

Inte första gången man hör löften om ett spel ska "pressa konsolen till max". Med tanke på att det är Xbox 360 vi pratar om så lär 95% av dom som spelar Halo Reach få RROD eller något annat hårdvarurelaterat problem.

Att det skulle bli det bästa spelet 2010 tvivlar jag starkt på. Tror inte den kommer ha en chans mot GoW III eller G5.

Har inte spelat föregångarna, men blev förälskad när jag spelade demot! Det är något med det sadistiska och brutala våldet som helt enkelt får en att tända till. Ska helt klart köpa 1:an och 2:an som nu kommit ut i "polerade" versioner till PS3.

Dom kan väl i alla fall göra ett klipp där dom inte slänger in massa fuskklipp. Folk kommer bara bli så extremt besvikna när dom inser att det inte kommer vara som på klippet.

Känns som att dom lånat väldigt mycket från Gears of War. Ser dock underhållande ut!

Jag tycker dom borde satsa på att överträffa Xbox 360:s onlinefunktioner men ändå låta det vara gratis. Dom skulle tjäna mer bara genom alla konsoler dom sålde, då jag har uppfattat det som att många jag känner har köpt Xbox 360 pga. dom bättre onlinefunktionera.

Jag säger som fanboyen, vore sjukt roligt och kunna spela det här med PS3-staven.

Verkar helt klart som ett spel som förtjänar att hamna i spelhyllan!

Skrivet av Rainbearer:
Skrivet av kebbe:

Fruktansvärt meningslöst. Det är inte roligt med button-mashing ensam och det lär inte bli det med en vän online. Släpp bara spelet så att alla kan glömma det och gå vidare.

Mashing ger dig inte nån vidare kul upplevelse, det är riktigt.
Lära sig attackerna och kombos är avsevärt mkt mer skoj, som en blodig balett.

Smaken är dom baken. Man måste ju fortfarande hitta ett flyt, memorera vilka kombinationer som är effektivast till olika fiender och ha bra timing på dom högre nivåerna när man spelar.

Det här verkar inte vara något för mig. Älskar Devil May Cry-serien, men att ta en tjej som ser ut som en "sexy teacher", ge henne ett par pistoler på fötterna och repliker som får Swayze att vrida sig i graven verkar inte vara allt för mycket att hänga i granen. Blir nog Dante's Inferno och God of War III för mig istället!

På pappret verkar det ju som en väldigt cool grej, men tycker det är lite för mycket "Man ska inte ropa hej innan man är över ån"-varning på utmärkelsen, då inga riktiga tester har gjorts vad jag vet, bara massa pampiga förberedda presentationer på 2000"-dukar. Kan lika gärna bli en flopp!