Inlägg av Frijs

Inlägg som Frijs har skrivit i forumet

1

Jag kommer nog köra räntefri delbetalning i 12 månader; 1500 kr i månaden. Kommer att ha cirka 24 000 (Förmodligen) till sommaren, Det som är dyrt är flygbiljetten; 10500 kr.

Har pengar att betala för det. Det är faktiskt inte som en studie som man får på merit, mer en studie som lär dig ett språk som du kan använda dagligen. Men i detta forum är alla så himla oförskämda eller obehagliga att prata med.

Och det är skillnad mellan Syd Amerikansk Spanska och Spansk Spanska, det är Syd Amerikanska jag vill lära mig.

32 kurser är cirka 21,3 timmar och det blir cirka 85, 3 timmar för 4 veckor. Vilket är mer än en 50p kurs av Spanska i Sverige.

Skrivet av Hwergelmer:
Skrivet av Frijs:

Jag menade att jag har kollat på CSN, och det står att de lånar inte ut pengar om du ska studera spanska I latin amerika, då språket finns i europe (Spanien).

Det känns väldigt skönt att veta att CSN inte är beredda att betala några nöjesresor till Sydamerika.

Nöjesresa!? Jag ska gå 32 kurser i veckan och studera hela dagarna Spanska. Låter det som om jag kommer att slappa mycket?

Skrivet av Nestor:

http://www.ef.se/ilc/destinations/ecuador/quito/

Tänk vad bra det däriga google är. Helt sjukt nice

Men herrgud, vet du hur många gånger jag har besökt den där hemsidan? Det var inte FRÅGAN. Jag frågade om man kunde få bidrag av att studera, inte om länk till hemsidan.

Jag menade att jag har kollat på CSN, och det står att de lånar inte ut pengar om du ska studera spanska I latin amerika, då språket finns i europe (Spanien). Jag undrade om det finns ett "Företag" som har bättre villkor för att studera språk i tex Latin Amerika

Få bidrag av staten för att studera utomlands?

Jag har tänkt att studera utomlands i sommar i cirka 4 veckor. Kan man låna pengar av staten för att studera eller få ett bidrag?

CSN har så löjliga lånevillkor.

(Jag är 17 år)

Går det att ändra postens uthämtnings plats?

Jag undrar om det på något vis går att ändra platsen där du hämtar ditt paket, tex Ica eller Statoil till ett annat uthämtnings ställe nära dig?

Kan inte installera apps till ipoden!!!

Jag har en ipod touch som jag uppdaterade till nytt firmware nyss. Jag laddade ner några gratis apps från itunes och försökte installera.

Jag får upp meddelandet "Itunes biblioteket kan inte sparas, Du har inte tillräckligt behörighet för åtgärden"

Vad är det för fel?

Off Topic: Men detta är ett svenskt forum, dom som inte förstår....

Vad fan ska man säga när man ringer då?:P

Jag har läst om människor som inte har anmält ett sådant fall när det hände och 10 år senare så har dom fått pengar för det, känner folk som har fått pengar för det också.

jag tänkte inte på det då, jag trodde att det skulle läka men det är fortfarande skitfult och det skadade mitt knät, Får ont ibland som jag fick efter olyckan.

Jag tycker att ärr är coolt också jag tycker bara att dom kunde ha gjort ett bättre jobb att fixa såret, De som fixade det på läkarkliniken var ju inte precis kompetent för jobbet om jag säger så:P slarvig var dom.

Få pengar för ärr?

Jag har två ärr på knät. Dom är cirka två centimeter bred och 1 centimeter hög. Jag ramlade i en osandad trappa på vintern och skrapade upp knäet på grus. Detta hände cirka tvåhundra meter från skolan under skoltid och detta hände för cirka 3 år sedan. Kan man få pengar för detta?

1