Inlägg av RavenDB

Inlägg som RavenDB har skrivit i forumet

Jag säger bara HALF LIIIIIIIIFFEEEE TREEEEEEEEE

Desto mer jag spelar RIFT, desto mer gillar jag det

Samma här om någon vänlig själ har en test nyckel skulle jag bli väldans tacksam...

Skrivet av Margy:
Skrivet av Night Hawk:

Jag antar att du inte var med på den tiden då spelföretag brukade släppa gratis inehåll. Synd att det är nästa bara Epic som gör det nu förtiden

Jag har spelat i ca 25 år. Under större delen av denna tid har det inte kommit något extra till ett enda spel överhuvudtaget.

EVE-Online släpper allt gratis, och har gjort så sedan starten för 4 år sedan...

Kan bli coolt

Det där är ingen bugg, det är ett externt "hack/cheat"...

Walkers är bra på korta avstånd, på längre avstånd har Walkern inte en chans, och sen finns ett par duktiga "Engineers" så är den stackars Walkern köttfärs och potatismos illa kvickt....

Den är bra, men bara på låååånga avstånd och små smål, typ ett litet "huvud" som syns eller liknande... och då med det upplåsta sniper geväret. men jag håller med fåregående talare... vänj dig vid gungandet istället

Mycket roligare om man planerar lite då och då

Du behöver crafting skills

Du måste tyvärr skapa en ny karaktär för detta. Om du menar ditt "ingame namn"?

Skrivet av sirdavva:

recon ska väl ligga mer still än en som spelar support? eller det berot väl på om han använder Lambert eller något av de andra

Beror på vilken typ av Recon du spelar som sagt, och vad dina objectives är, med lambert kan du smyga men ändå ha bra skydd om du blir attackerad, dock inget vapen att rekommendera på medium/långt avstånd. Jag brukar köra 1 av dessa 3 olika setups.

1. CQB Recon, Lambert Carbine, Claymore, RDX
(Då jag vill vara mobil, och spränga saker i luften, till exempel fiendens olika fasta installation vid basen)

2. Movable demolition Man, Lambert Carbine, RDX samt Stealth utr. (Bra när man vill smyga omkring och fixa små fina bakhåll med RDX.

3. Sniper/area denial support.
Prickskyttegevär, Claymore (area denial av defenierat område/eller skydda sig själv mot bakhåll etc) samt RDX...

Ganz Machinegun kommer att "fixas" i patch 1.07. Den med flera andra vapen som är lite obalanserade.

Har anmält flera, nu är det dags att ta dom som använder andra typer av fusk också...

Support klassen ska inte springa runt... dom ska ge support och understödseld ska du springa runt ska du vara Assault/Recon.

Sony Ericsson W850i har ca: 24-28h batteritid om du använder endast MP3/walkman spelaren.

Assault, Engineer är som flera sagt bra för laget, håller också med om att Recon är en riktigt dålig "teamklass" som endast är användbar i ett fåtal små fall, som tex Titan när dom ska spränga konsoller/reaktor. Support klassen är bra för teamet, men aldeles för många kan inte anv den klassen och/eller glömmer bort att dom har ammo etc.

På tiden Assault Rifles blir fixade, speciellt Baur som är det klart sämsta vapnet.

Det finns inget sätt förutom statspadding, exploits, eller fusk som gör att du kan få 100 tals poäng per runda på en korrekt rankad server. Det du rekommenderas att göra är att ta screenshot på poänglista samt göra en rapport på www.bfroe.com EA/Dice kommer då att undersöka deras konton och ser dom då att detta har gjorts kommer deras konton att raderas och/eller bannas permanent från EA/Dice.

Folk som statspadders, exploiters med mera har inget att göra i spelet.

Många trycker punish allt för ofta, och vanligen är det deras eget fel, springer ut framför fordon, rushar in när granater haglar med mera.

Men det är inte bra teamplayers som gör detta utan ensamvargar med svåra attitydsproblem samt behov av en kram från Björne och hans snigel... eller så är dom generellt sura för att deras fina teckning inte visades i TV i senaste Bolibompa.