Inlägg av Markus13

Inlägg som Markus13 har skrivit i forumet

Monster Energy Ultra White

Där hela din karaktär skulle bli som ett energisvärd och du har en extra stark sköld. Allt du behöver göra är att springa på dina motståndare så dör dom som att de skulle blivit dödade av din sköld, tillsammans med detta så har du de normala krafterna med svärdet.

Det är ett öde jag är villig att ta

Jag och en polare som varit de största halo nördarna(konverterade till Destiny1) tävlade om frags i slutet och vi hade lite roliga bets på matchen. Det slutade med att min polare var tvungen att springa till den lokala pizzan i vintern som var i icke lämpliga kläder och köpa en familjepizza vi alla på lanet delade.

OMG om man inte vinner denna så kommer jag gråta mig till sängs typ

Jag hoppas ni har reserverat en nyckel till mig (GM protoss)

Gör väl en fin comeback till FZ loggar in igen ^^ ASS unity njöt jag av för mig flöt det på på högsta inställningar med dubbla 290X + 4770k. Noterade 3 FPS drops i hela spelet och då var det inget major. Även så råkade jag ramla igenom en halmkärra = Enkel fix bara fast travel. Så 4 buggar i ett helt nytt släppt spel? Not bad sån otur att folk fått så dåliga performance osv. Notera lirar i 1440p och överklockat så kan vara därför? Overall verkar folk ha haft skitmkt problem med det men men de vill väl maxa spelet med 750TI ? (skämnt) Så ja buggar har funnits men buggar försvinner enda som total floppade för mig var rome2 som aldrig blir som vissa "Printscreens o Ingame footage"

Så ni ville inte förgylla mig o min kompis singel upplevelser FZ no support true gamerz

Skrivet av SvullnadensMakt:
Skrivet av MrPeters:
Skrivet av uberpwnage2.0:

Skräckvecka med andra ord

Jag skulle nog faktiskt placera Total War i toppen med sin optimering, den är skräckinjagande dålig

Ska bli trevligt o testa amnesia imorgon, testade detta tidigare idag, hyfsat spel.

Jag är nog den enda som inte haft några större problem med Rome 2. Folk pratar om hur "End Turn" tar 5 minuter men för mig tar det ca. 25 sekunder.

Har lite fps-drops på 1-2 sekunder ibland på kartan men annars har jag inga större problem. Håller dock med om att optimeringen inte är något bra men jag har varit med om sämre.

Antar att jag har tur?

Det är inte bara det... Buggar i spelet såsom ofantligt dålig AI. Tänk såhär hur ofta har du kämpat ute i det fria mot en stor AI arme? Hur håller dina trupper formationer? Striderna håller sig hur länge?

Ja mitt blinkar runt som en discokula , garva ihjäl mig när det hände. Så detta måste bli ett roligt spel då ;)?

Bara första som man inte kunde i huvudet och att alla platser vart tagna även fast man anmälde sig till turneringen typ direkt

Ni vann Starcraft II: Heart of the Swarm!

NOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Smsa en gärna 0708234188

3930k + CF 7950 fuck crysis :)!

Saknar roligare kommentarer

Jag tycker denna är för tidig! Utan att ens sett pvp aspekten bättre eller raids-.-

Jag vill läsa deras motivation :/

Jag vill fortf customizera min soldat......ex man får göra en egen utstyrsel? Näe då den köptes tydligen inte-.-

Jaja blir väl http://cdkeyshere.com/battlefield-3-cd-key.html för mig då Har köpt från dom tidigare o det har funkat nice

Det finns ju redan pokemon till android/iphone älskar killarna som gjorde det <3

Betala min transfear så har ni en kille som raidat sen vanilla antingen som paladin eller mage dock pvp inriktad atm men går fort att fixa gears osv

Enda saken jag spelar wow för är att äga noobs med min mage är så himla skoj;:D Då jag låter en kusin spela mestadelen av tiden o han betalar speltid så är jag nöjd Wow=gratis men det jag bara orkar är fan plugg + film^^