Inlägg av daver

Inlägg som daver har skrivit i forumet

Skrivet av Ezio9612:

Toss a coin for your witchaaa

Släng en peng för din häxkarl!

Normal, oftast. Tänker att det är den upplevelsen utvecklaren är ute efter att ge en. Just Halo blir det dock alltid Legendary.

Skrivet av Pettor:

Inte spelat Halo mp sen 1an släpptes till PC. Hade riktigt kul! Skön arena-shooter känsla på det hela!

Själva nivåsystemet är rätt kasst, om man inte köper battle pass. Jag gick upp en nivå och fick en bakgrundsbild medan de intressanta var låst bakom betalvägg. Är det samma om man köper spelet när det väl släpps? Antar att mp är fristående free-to-play.

Hade riktigt kul med CTF; verkligen saknat det spelläget! Nostalgi nu när CTF nästan helt tagits bort från moderna spel. Det jag möjligen saknade var en stor CTF-karta med flera fordon, 16 spelare osv. Är detta något som kommer vid stora släppet?

Störde mig även på alla laddningar och att när matchen väl startar behöver man glo på någon töntig animation. Tycker det är viktigt att ett sådant här spel snabbt kommer igång och inte spenderar massa tid på att hålla mig borta från att spela. Känns som en konstig trend jag sett i andra spel t.ex. Quake champions. I Overwatch och i princip alla gamla spel är tid att jag trycker Play till att jag får kontrollera en karaktär mycket kort.

Glömde nästan hur otroligt irriterande kommentatorn är. Kanske går stänga av för det är verkligen cringe varje gång!

Big Team Battle har 12v12 CTF med fordon.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag känner väl att efter all skit de fick för att de tog bort couch co-op i 5an så var detta väldigt oväntat. Även om det "bara" är en försening det handlar om är det ju en spark igen rakt upp i skrevet på många Halo-fans. Jag och frugan såg framemot att lira detta tillsammans, men får nu vänta ytterligare några månader. Känns helt allvarligt lite pissigt faktiskt.

Utan att överdriva så var avsaknaden av soffcoop i Halo 5 anledningen till att jag slutade köpa konsoler. Brukade köpa nya krysslådor för att spela Halo och NHL, i och med att Halo föll bort så kändes det inte längre ekonomiskt försvarbart att köpa en hel konsol för ett enda spel.

Kapten Klänning-syndromet. Känns som att såna här grejer kommer, mer ofta än inte, som ett brev på posten i kölvattnet av man går all-in på woke-tåget.

Skrivet av Kixo:

Du kanske gör det men för oss andra är det allt annat än en axelryckning. Internet har fullständigt exploderat av hype.

Jag gjorde heller ingen ansats att försöka tala för några andra heller.

Väldigt tråkigt att det blivit en vana att rycka på axlarna när Valve utannonserar någonting.

Går i perioder, i samband med att intresset går upp och ned. Men stor turnering, helst med svenska inslag, i Dota, CSGO eller Rocket League går ofta ned. Tyvärr så är ju vi väldigt mycket på dekis i samtliga spel. The International har jag tittat på varje år sedan starten dock.

Lillfinger: SHIFT/CTRL/<
Ringringer: A/CAPSLOCK/TAB
Långfinger: W/S
Pekfinger: D/3/4/5/E/R/T/F/G/X/C/V
Tumme: Space/ALT

Hmm, ingen vidare balans i arbetsbörda mellan fingrarna direkt.

Nummret där Silver recenserades är nog det enda tidningsomslaget jag har en klar och tydlig minnesbild av. Vilket ger mig en mysig och varm känsla, men i sanningens - så har jag inte läst tidningen alls sen Jocke Bennet slutade.

Skrivet av blackidus:

Finns ingen anledning att köpa nytt än ser jag, sitter fortfarande med NHL16 och Fifa17 här och klarar mig fint

Spelar fortfarande NHL 14 på 360:n med mina vänner eftersom ingen av oss ids köpa en ny konsol.

Jag har tre filmer gjorda 2010 eller senare jag gett fullpoängare. Drive, The Man From Nowhere och Inception.

Skrivet av anon_234443:

Ojoj, lilla gossebarn uppväxt med Steam...

N64 spel kostade 799-899:- på 90-talet. Inte justerat för inflation...

Inte heller justerat för kartellbildningen som höll priserna på den nivån.

Väntar snällt på ett NHL till PC.

@FuzioN: Har du svar på resten av frågetecknen också eller schillar du bara vidare och låtsas som ingenting?

BioShock.

@FuzioN: Vem tror du "har hand om servrarna och har hand om allt annat" på Play och Apple Store egentligen?

Halo MCC, Dying Light, Vermintide 2 och Left 4 Dead 2. Samtliga är fantastiskt roliga i co-op.

Jag skulle bara testa Ori and the Blind Forest lite snabbt. När jag väl stängde av spelet stod speltiden norr om 10 timmar. Har aldrig hänt mig, varken förr eller senare.

Skrivet av inso:

Oftast suger jag på en IPA. Brewdog har flera fina öl, Punk IPA är en favorit. Clockwork Tangerine en annan. Radio the Mothership är en fin Imperial IPA. Gillar även en mysig stout, typ Omnipollo Aon (tidigare Noa) eller Stigbergets Trouble Sleep.

Bland svenska bryggerier så sticker Poppels ut för mig. Deras öl är oftast extremt bra. Senaste jag provade var en lite mera ovanlig kreation, Glögg Sour. Bland dom bättre syrliga ölen enligt mig.

Andra intressanta varianter jag provat senast är Rodenbach Caractère Rouge, Wizard Gramoballoophone och Omnipollo Elsa. Varit väldigt mycket syrligt på sista tiden, men det är väl enligt nuvarande trend.

Glögg Sour - är den väldigt "glöggig" i smaken? Har oftast, men inte alltid, svårt för syrlig öl, men älskar glögg. Så denna fångade mitt intresse.