Inlägg av shaboo

Inlägg som shaboo har skrivit i forumet

Skitsamma, bara det är roligt att lira causal så är det lugnt. Skiter fullständigt om hur likt mw spelen bara det är som det förstnämnda Visst är det roligt och se nånting nytt Men IW har alltid gjort en roligare MP-upplevelse än BO imo.

Blir ett köp till 360 och sen köp när Pc versionen kommer för mods!

Skrivet av cute_ninja:

börjar få den där känslan nu att antingen blir det det bästa online fps genom tiderna eller ett helvette av strulande funktioner och buggar som bombar sönder spelet

För att snacka om dom senaste releasen av EA spel så är det bara och hoppas att spelet lever upp till förväntingarna, det enda spelet jag ser fram emot är Battlefront 3 och det får dom fan inte förstöra.

hittat!

Tack för listan rmpyro spelet hette Iron Storm

http://www.youtube.com/watch?v=KABAfAuAV4U

Nej inte fallout, det är lite mer gammalt som sagt så spelade jag det runt 2003-2005 (minns inte helt) kommer knappt ihåg men jag tror jag går runt lite i typ baracker sen ser jag skadade soldater som ligger på barackerna osv osv. Dock tror jag är själva miljön är bara wastelad, det är mer linjärt än open world. Tror andra missionet är i vinter miljö med.

Söker efter ett spel

Det är ett spel jag spelade för sjukt längesedan och jag har glömt bort namnet till det.

Vad jag vet så börjar man i typ ett fort och utanför fortet så är det ett krig som är igång, det är ett FPS spel, i början så går man ut till ett Wasteland där man dödar några fiender som står vid ett trasigt hus. Det är inte modernt eller ett WW spel. Vet ej om det är en bra beskrivning eftersom jag spelade inte igenom spelet helt bara dom 2 första banorna tror jag.

Det är det enda jag kan beskriva, vad jag vet så spelade jag det runt 2003-2005 typ där emellan så det kan vara gjort tidigt 2000-tal.

Kommer nog inte ha någon nytta av den funktionen, skrotar dom Kinect att den alltid ska vara på så blir det nog ett köp lite senare efter release.

i5 2500k 3.7ghz, gtx 560 , 4 gig RAM.

Frågan är om dom kommer sitta kvar med en uppdaterad Source-motor (som fortfarande ser helt okej ut) Eller om dom jobbar på nånting nytt inför "kanske" half-life 3.

Xbox-molnet ger Titanfall dedikerade servrar

Skönt! Nånting positivt iallafall.

Men detta spel får bli till PC Har inte kollat så mycket på det så kan nån gå igenom kortfattat vad spelet går ut på? Först till kvarn till robotar och slakta eller?

Skrivet av Morlizer:

En gnutta i mig förstår Microsoft, de har varit drabbade av piratkopieringen i flera år, något som knappt drabbat Sony. Men de tar till helt fel medel för att lösa problemet. Hade de skippat online verifiering, låsning av begagnade spel så hade de kanske varit 50 / 50 i starten. Konsolen hade ialf hamnat i fler hem och det är bara då pengarna börjar rulla in. Xbox 360 stal showen när det släppte sin konsol tidigare än Sony släppte PS3 men nu har rollerna ändrats.

Låsning av begagnade spel bestäms av utgivarna, det kommer vara en liknade process för Ps4, men Sony var nog smarta att inte ge ut all information.

Men Online låsningen är det nog det dom drar ner MS till botten, men det är nästan i stort sett att det var enkelt att chippa/flash 360 och tanka spel.

Ska väl inte vara så svårt att porta till PCn när dom kör x86, det behöver knappt prioriteras så jävla mycket.

Skrivet av Redstar:

Nej, utgivarna är ju verkligen rädda;) Det finns inget som avskräcker EA, exempelvis, från att gång på gång göra sina kunder förbannade.

Eller hur, hoppas EA håller sig i nacken och ger sina utvecklare lite mer andrum, speciellt Dice om vi ska ha både Battlefront 3, BF4, och mirrors edge 2(?)

Skrivet av Pholiage:

20 nya spel eller 20 "nya" spel?

Dom lovade runt 11 nya spelserier.

Han har redan sålt sig till djävulen 1 gång

Nee men Notch får mer än gärna skapa lite fina Indies till PS3/PS4

Skrivet av pubisboy:
Skrivet av Camfak:

Why?

Hur vågar de komma på alternativa tjänster som är valfria att använda! Damn you Microsoft!, damn you to hell!

Hahaha eller hur, folk klagar bara på saker som knappt behöver användas.

Det är väl klara bevis på vilka som trycker ner utvecklingen av CoD, visst spelmotorn är helt perfekt.

Spelar ingen roll om det finns en flashig grafik, bara att skotten sitter där dom ska och att känslan är bra.

Synd att EA och Activison mjölkar sönder 2 lysande spelserier.

Skrivet av pelorat:

Kollade på en twitch.tv stream och spelet var inte snyggt alls. Texturupplösningen verkar vara från år 2000 ungefär. Det verkar vara anpassat för det begränsade minnet i spelkonsoler även när det är "maxat" på PC:n.

Du drar din slutsats efter en snubbe som streamade Last Light?

Skrivet av rewoX:
Skrivet av siZe:

Ja om man jämför MW3 & Ghost så ser man skillnad, men kolla på t.ex Blops 2 och Ghost, ser likadant ut

Är det någon grafisk skillnad mellan MW3 & Black ops 2? ..

BO2 = dx11
Mw3 = dx10

Ser skapligt roligt ut!

Ni som klagar, detta är inget spel som dom kommer stor satsa på, antagligen så har dom ett litet team som jobbar på detta spel. Vi får se vad Blizzard presenterar på Blizzcon 2013 ist!