#Kirby Planet Robobot - 3DS

Nintendo verkar ha kapitulerat när det gäller Wii U, men 3DS går fortfarande varm och kan titt som tätt avnjuta intressanta spelsläpp. Särskilt plattformsälskare bör känna sig som hemma på formatet och med det senaste Kirby-liret Kirby Planet Robobot.

Zero Time Dilemma – PS Vita, 3DS, PC

Det är inte bara #Telltale Games som kan göra spännande spel med mycket story och moraliska val. Japanska Chunsoft har kört samma stil i sin Zero Escape-serie som nått sin tredje del i och med Zero Time Dilemma. Det mörka äventyret kretsar kring nio personer som fängslats och måste lösa pussel i ett “dödsspel”.

#Hearthstone: Heroes of Warcraft – Androis, IOS, PC

Hearthstone har ett par år på nacken men lyckas ändå hålla sig relevant med expansioner och äventyr som levererar nya kort att krossa motståndarna med. På fredag ska nytt material avtäckas, så redan nu kan det vara läge att starta upp ett gratiskonto (eller damma av ett gammalt) för att samla digitalt guld och äga i rankat spel.

Läs vår recension

Spela Hearthstone

#Fire Emblem Fates – 3DS

Om strategiskt rollspelande faller dig i smaken ska du absolut ta en närmare titt på Fire Emblem Fates. Enligt vår recension är det nämligen seriens mest ambitiösa del hittills. Med fullständigt briljant spelmekanik och mycket spel för pengarna rekommenderar vi äventyret varmt.

Läs vår recension

#Pokémon GoAndroid, IOS

Spelet som inte behöver någon presentation. Alla yrar runt i Pokémon-feber och har du ännu inte drabbats säger vi bara: testa! Spelmekaniskt är det inte något underverk, men som socialt fenomen är det både roligt och fascinerande. Dessutom en anledning att ge sig ut i solen för den som har en tendens att mest sitta inne med nerdragna persienner.

Läs vår recension