5: Läckt Nintendo NX sedd - hos Division-Massive?
Wii U är inte särskilt het i nyhetsvärlden, men desto mer intresse har Nintendo lyckats generera med konsolen Nintendo Switch. Innan den officiella utannonseringen florerade många rykten, bland annat att maskinen (som vi då kallade för NX) skådats hos svenska Massive. Vilket visade sig vara väldigt fejk.

4: Över 2 000 Amiga-spel finns nu tillgängliga att spela gratis i webbläsaren Gratis är gott, och Amiga är gott. En kombination lyckades inte helt oväntat att piska upp ett ordentligt intresse.

3: Hockeylegenden Tommy Söderström sågar Heatons deltagande i Mästarnas Mästare
Kändisar har av oklar anledning gjort det till någon slags sport att ha väldigt starka åsikter om saker de inte förstår sig på. Tommy Söderström sågade e-sport och jämförde det med Yatzy, i samma veva som han konstaterade att "jag kan inte ett skit om datorspel". Insiktsfullt!

2: 2016 års aprilskämt - över 60 stycken listade! Att skämta och skoja går hem i stugorna, och vår stora lista över de roligaste aprilskämten blev årets näst mest lästa nyhet – endast slagen av..

1: Nintendo annonserar en NES i miniatyrformat
Kanske var det att utannonseringen kom så plötsligt och oväntat som gjorde att den blev så uppskattad som nyhet. Eller så är en miniatyr-NES med 30 inbyggda spel helt enkelt en produkt som väldigt många vill ha. Hur som helst tog Nintendo förstaplatsen på vår lista, och en smula förvånande inte med Nintendo Switch.