Det var ingen högoddsare. När #2K Games bjöd in till en pressresa för #Duke Nukem Forever till Las Vegas så var det väntat att den politiska korrektheten lämnades hemma. Eller blev sönderskjuten av hertigen själv kanske. Vad sägs om en strippklubb som under eventet döpts till Duke Nukems Titty City? #Gearbox Software, som tog över utvecklingen efter att #3D Realms punkterades, har de senaste dagarna twittrat bilder från evenemanget och dekadens är bara förnamnet.

<img src="http://downloads.2kgames.com/2kgames/uploads/images/community..." width="440"></img>
Du kan inte se det, men Fredrik vinkar

Fredrik Eriksson, även känd som Praktikant-Fredrik, är på plats i syndens huvudstad och kommer att berätta vad han sett redan imorgon. Från spelet alltså. Polerade dansstänger, kreativa pissoar-utsmyckningar och allt som hör Las Vegas och spelserien till kan du läsa mer om i deras flöden.

Fotnot: I dag, när politiskt korrekhet har blivit något av en norm, kanske det verkar vara ett märkligt upplägg men på 90-talet var det betydligt vanligare att försöka påverka skribenter med liknande medel. Vi tänker inte låta det påverka oss, i någon riktning, gällande själva spelet. Läs allt om Forever imorgon.