Typ: Test

294 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Everglide MouseGlidez

Två bekännelser: Jag använder en väldigt sliten MX500 och min musmatta är gjord av lackad björk och är en del av skrivbordet. Min hårda musmatta är det inget fel på men musen däremot är sliten och en av tassarna undertill har lossnat vilket gör att den inte jämt glider lika lätt. Återstående fötter är rätt slitna efter fyra år av flängande. Kan Everglides MouseGlidez hjälpa mig?

0

Razer Krait

Razer Krait är liten, orange och anonym. Vi testar om den kan väcka ett slumrande gamerlejon.

0

Speed-Link 2 in 1 Silver Lightning Wheel

Att köpa billigt är att köpa dyrt, heter det. Må så vara, men ibland springer man på budgetprodukter som är minst lika bra som svindyra märkesvaror. Speed-Link har tagit fram en ratt som passar både pc- och PS2-spelare. Prislappen är duktigt slagkraftig, så frågan är om det blir dubbelt budgetgodis eller tveeggad besvikelse.

0

Everglide Titan MonsterMat / GamingMat

I en värld där eliten av gamers inte nöjer sig med vad som helst har underlaget under våra möss blivit allt viktigare. För några år sedan började de första riktigt bra musmattorna dyka upp på marknaden. Det amerikanska företaget Everglide var en av de första aktörerna på denna lilla men snabbt växande marknad.

0

Nitro Racing Wheel

Racingratt är något av ett måste för att få ut mer känsla i racingspelen. Men utbudet av rattar till Xbox 360 är fattigt. Vi har tittat på en av de få vi hittat.

0

Corepad Victory

Nederländska Corepad är flitiga av sig. Efter original-Corepadden av glas, som togs emot med något begränsad entusiasm här på FZ, har man lanserat den ena produkten efter den andra för att minska friktionen och öka precisionen hos dem av oss som ännu inte fallit ned i konsolträsket utan spelar med mus och tangentbord. Den senaste mattan från Corepad heter Victory och är deras första och enda musmatta i plast. Kan det vara något?

0

Medusa 5.1 Progamer Edition

Det är inte ovanligt att datorägare lägger ner tusentals kronor på att få ett spel att se så bra ut som möjligt på skärmen samtidigt som de helt förbiser ljudet. Sanningen är den att för den totala spelupplevelsen behövs bra ljud, något som i det närmaste är en omöjlighet utan surroundljud. Länge var detta något som var både dyrt och tog mycket plats, men med ny teknik kan ljud avnjutas från alla håll och kanter också med hörlurar. Ett av alternativen är Medusa 5.1 Progamer Edition som försöker erbjuda härligt 5.1-ljud med ett riktpris på 849 kr.

0

Ninjapad Bleech Samuraj

Jakten på det ultimata musglidet fortskrider och det senaste säljargumentet är en naturlig men ändå oväntat oteknisk skapelse som förlitar sig på frukterna från moder jord.

0

Xbox 360-produkter från Joytech

Att hålla koll på utbudet i konsoltillbehörsdjungeln är inte alltid lätt. FZ drar fram macheten och guidar dig genom grönskan.

0

X-Trooper

Storheten med konsolspel är deras enkelhet - i med skivan och kör. Nackdelen är att de inte kan konfigureras lika mycket som datormotsvarigheterna, men Speed-Links senaste Xbox-handkontroll har funktioner som månne får pc-gamern att känna sig hemma.

1

Thalia Headset

Kommunikation är något av grunden till samhället. Med det verktyget samordnar vi det mesta med våra medmänniskor och i spel är det inte mindre viktigt. Vi tittar närmare på ett kommande headset från Speed-Link.

0

Redeemer - Beyond Total Control

Redan Michael Corleone visste det - gudalik kontroll är allt. Beträffande shooters på konsol skälls det friskt på att handkontroller ger sämre styrning än datorernas mus och tangentbord. Redeemer är ett konsolförsök att ta över det FPS-territorium som pc-folket behärskat i ett drygt decennium.

0

Microsoft Notebook Optical 3000

Storleken har betydelse, tycker Microsofts mustillverkare och skissar ihop en mikroskopisk skapelse. Men eftersom gemene pekdonsanvändare är bortskämd med snitsiga funktioner ser man till att allt extra ingår. Som en vanlig mus, alltså. Fast mindre. Och sämre?

0

Xbox 360

Microsofts andra konsol i ordningen är här och FZ slogs med näbbar och klor för att få tag i en. Efter en tids testande har utlåtandet landat – behövs egentligen hårddisken och det där Live, ska det verkligen vara nödvändigt? Vi reder ut begreppen.

0

Creative GigaWorks ProGamer G500

Ett bra ljudkort är inget värt utan bra högtalare. Hörlurar må vara bra på LAN-partyn - men den som vill ha äkta 3D-ljud eller använder datorn till mer än att spela måste ha högtalare för att ljudet ska komma till sin fulla rätt. Dagens testobjekt är ett paket som enligt Creative själva är det perfekta komplementet till ett nytt X-Fi. Dessutom förhållandevis prisvärt. Kan det stämma med verkligheten?

0

Wolf Claw Keyboard

Av alla datorprylar är tangentbordet det som utvecklats minst. Visst, specialknappar, trådlöshet och ergonomisk design får väl ses som landvinningar men om man jämför dem med till exempel mössen och bildskärmarna ligger de långt efter. På senare tid har dock tillbehörstillverkarna fått upp ögonen för bokstavsplattor med spelinriktning och produkter såsom Belkin Speedpad, Flexiglow Cyber Snipah och Zboard har sett dagens ljus.

0

Creative X-Fi Fatal1ty FPS

Vissa skulle hävda att ljudkortet var färdigutvecklat redan för tio år sedan när Creative SoundBlaster AWE32 var kung på kullen. Ljud i CD-kvalitet och två kanaler, vem behöver egentligen mer? Människan har ju trots allt bara två öron. Så här i efterhand vet vi bättre än att underskatta teknikens framsteg, men två saker förblir desamma: Vi har fortfarande bara två öron, och Creative är fortfarande herrar på täppan.

0

Wireless Laser Mouse 6000

En stor orsak som gjort att jag inte hoppat över till konsoler då det gäller spelande är bristen på precisa kontroller som till exempel möss. Visserligen finns det möss till de flesta av dagens konsoler men av någon underlig anledning har jag alltid hållit mig till pc.

1

Logitech G15 Gaming Keyboard

Hårdvarutillverkarna slåss om köparnas gunst inför julen, företaget Logitech är inget undantag. Med ett nytt tangentbord försöker de charma spelarna och FZ har spanat in hur Logitech tycker att spel ska spelas - med tangentbordet G15.

0

Microsoft Laser Mouse 6000

Höstens hårdvaruorkan har ännu inte bedarrat. Logitech släppte nyligen ett par nya möss som sägs vara speciellt anpassade för gamers och Microsoft låter förstås inte konkurrenten härja ostört. Svaret är en laserdriven gnagare med svansen intakt som ska säljas med lågt pris och gamerinriktad framtoning.

0

Logitech G7 Laser Cordless Mouse

Som gamer är man naturlig misstänksam mot allt som har något med trådlöshet att göra. Få saker är lika irriterande som att skylla en förlust på sin mus eller tangentbord för att inse att det faktiskt är en legitim bortförklaring. Logitech är övertygande om att även trådlösa möss kan brukas av även de mest hårdkokta användarna och har för att bevisa det släppt den trådlösa musen G7 Laser Cordless som utlovar en helt laggfri spelupplevelse.

0

Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser

Med hösten kommer, förutom regn och rusk, vanligtvis en hel drös med nya hårdvaruprodukter från de största företagen. Microsoft och Logitech slåss som vanligt om mus- och tangentbordsmarknaden och i år är det trådlöst och laser som är på modet. Hur står sig då MX3000 mot sina syskon och konkurrenter?

0

Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote

Det har hänt en hel del sedan tangentbordet var lika tråkigt gråbeigt som resten av datorutrustningen och på senare år har beslutsångesten inför nyinköpet blivit allt svårare. Logitech kommer, i likhet med sina konkurrenter, att under hösten lansera en handfull nya bokstavsplattor och möss med varierande syfte. Jag har tittat på det mediainriktade paketet S 510, som innehåller tangentbord, mus och fjärrkontroll – allt trådlöst via Logitechs krypterade radioteknik.

0

Logitech Cordless Desktop MX5000 Laser

Det ska vara Bluetooth nu för tiden - prylar som kommunicerar via radiovågor eller (flämt!) IR är gammal skåpmat och nu har varje mus- och tangentbordstillverkare av rang (bägge två, alltså) trådlösa paket att sälja. FZ har tagit en titt på logitechs "intelligenta skrivbord", en kombination av tangentbordet MX5000 och musen MX1000. Listpriset är högt, förväntningarna likaså. Kan Logitech leverera?

0

Logitech G5 Laser

Man upphör sällan att förvånas över teknikutvecklarnas mer och mer ambitiösa uppfinningar och finesser. Idag inser varenda gamer med ett litet uns självrespekt att det inte längre räcker med en klassisk mus med kula och sladd. Det ska vara optiska möss utan sladd och helst med fler knappar och funktioner än vad man egentligen vet man ska göra av.