Om några veckor genomförs sluten alpha-testning av #Evolve. Den lovande fyra mot en-shootern från #Left 4 Dead-skaparna #Turtle Rock provkörs och utvecklarna söker nu folk som är sugna att delta. Meningen med "Big Alpha", som testhelgen kallas, är att stresstesta servrar, få ordning på vapenbalans och matchmaking-funktioner, med mera.

Testet genomförs på alla tre plattformarna, men Xbox One-alphan börjar torsdag den 30 oktober, medan PS4- och pc-testare får vänta ett dygn. Alla tre avslutas den 2 november. Xbox One-deltagande kräver ett Xbox Live Gold-konto och PS4-varianten PS Plus-medlemskap.

FZ har fått tag på en kod som ger ett begränsat antal av er läsare möjlighet att vara med. Det du behöver göra är att gå till den här sidan och fylla i alla uppgifter. Den 17 tecken långa kod som efterfrågas: 08347-97365-66457. Och vid "Referral code" skriver du (om du vill - det är frivilligt): EVOLVETOWIN

Evolve släpps den 10 februari nästa år, och vår titt på spelet i augusti höjde våra förväntingar rejält. Vill du ha en garanterad plats i alphan kan du förhandsboka spelet, annars får du luta dig tillbaka och invänta öppen betatestning på Xbox One i januari.