Gå med i vårt supporterprogram och stöd vår framtida verksamhet. Eller bli medlem på vår Youtube-kanal.

FZ, eller Fragzone i folkmun, har sedan starten 1996 varit en gratis fristad för svenska gamers, till största delen finansierad av banners i olika format. Nyheter, recensioner, tävlingar, forum, medlemskap, vår Youtube-kanal med flaggskeppet Fragzone-Fredag och mycket annat – allt detta har finansierats med annonser och samarbeten med sponsorer.

I takt med att annonsmarknaden tappar momentum, måste vi på FZ se till att vi kan fortsätta göra Sveriges bästa spelhäng. Förutom att vi hela tiden utvecklar nya erbjudanden till våra samarbetspartners, försöker vi även hitta fler sätt för er i communityt som vill att bidra, smått som stort.

"Nu gör vi en nystart av projektet som vi testade redan under 2013-2014"

Det är här supporter-programmet kommer in, och nu gör vi en nystart av projektet som vi framgångsrikt testade redan under 2013-2014. Fast i lite annan tappning.

Vi kommer framöver att använda oss av tjänsten Patreon, för att du som FZ-supporter ska kunna hjälpa oss att ta fram, finansiera och förbättra produkter och tjänster som gör Sveriges bästa spelsajt ännu bättre.

Upplägget är enkelt, välj den nivå du känner dig bekväm med, bli en stolt FZ-Supporter och kom väldigt gärna med feedback på vad du skulle vilja se i supporterprogrammet i fortsättningen.

Detta är bara början.

Become a Patron!

Vill du inte bli Patron så finns också möjligheten att donera en slant under någon av alla våra livesändningar på Youtube, vi har också aktiverat medlemstjänsten på kanalen så att fans av till exempel Fragzone-fredag får en badge i chatten. Då får du tillgång till särskilda emojis och en badge som visar hur länge du varit medlem på kanalen.

Klicka här för att komma till medlemsfunktionen på Youtube >>

Skicka en rättelse
Yes! Nu äntligen fick Patreon tummen ur och drog pengar från kontot! Att det skulle vara så sabla svårt! Om nån annan skulle ha samma problem som jag (alltså att det inte gick att dra pengar), ta alltså bort allt och börja om.. 02/05 Läser FZ så pass ofta att det kändes självklart att bli supporter :) Har PMat er. 01/05 Vad fint! Släng oss ett meddelande här (https://www.fz.se/kontakt) så får du din markör också :) 30/04 En äkta lurker här. Kul att kunna stötta en bra hemsida. Tack vare er har jag hittat många roliga spel. 30/04 Som sagt, vi tittar på alternativ. Stay tuned! 14/04 @Carl Johansson-Sundelius: Går det inte att tillfälligt skapa upp ett paypal-konto bara? Min e-post har ni (jag använder samma som på paypal), så då borde det ju gå på nåt vis. Har även samma e-post på Patreon. 14/04 Hur har jag missat det här? Jag har ju varit här sen Hedenhös. Nåväl, har dock negativa erfarenheter av Patreon. Ordna gärna ett eget system om möjligt. 13/04 Vi ska kika på alternativ längre fram, helst vill vi ju ha något eget. För att komma igång snabbt var dock Patron vettigast. 11/04 Kan man slanta in 400 kr nånstans på en gång och få samma perks som första nivån? Jag är inte heller jätteförtjust i Patreon (har kört det själv). Gillar grundtanken men det är nåt som skaver, och jag vill inte ha fler prenumerationer. 11/04 @uberpwnage2.0: Okej, precis testat att ta bort allting och lägga tillbaka, får se om det funkar bättre nu då :) 08/04