FZ, eller Fragzone i folkmun, har sedan starten 1996 varit en gratis fristad för svenska gamers, till största delen finansierad av banners i olika format. Nyheter, recensioner, tävlingar, forum, medlemskap, vår Youtube-kanal med flaggskeppet Fragzone-Fredag och mycket annat – allt detta har finansierats med annonser och samarbeten med sponsorer.

I takt med att annonsmarknaden tappar momentum, måste vi på FZ se till att vi kan fortsätta göra Sveriges bästa spelhäng. Förutom att vi hela tiden utvecklar nya erbjudanden till våra samarbetspartners, försöker vi även hitta fler sätt för er i communityt som vill att bidra, smått som stort.

"Nu gör vi en nystart av projektet som vi testade redan under 2013-2014"

Det är här supporter-programmet kommer in, och nu gör vi en nystart av projektet som vi framgångsrikt testade redan under 2013-2014. Fast i lite annan tappning.

Vi kommer framöver att använda oss av tjänsten Patreon, för att du som FZ-supporter ska kunna hjälpa oss att ta fram, finansiera och förbättra produkter och tjänster som gör Sveriges bästa spelsajt ännu bättre.

Upplägget är enkelt, välj den nivå du känner dig bekväm med, bli en stolt FZ-Supporter och kom väldigt gärna med feedback på vad du skulle vilja se i supporterprogrammet i fortsättningen.

Detta är bara början.

Become a Patron!

Vill du inte bli Patron så finns också möjligheten att donera en slant under någon av alla våra livesändningar på Youtube, vi har också aktiverat medlemstjänsten på kanalen så att fans av till exempel Fragzone-fredag får en badge i chatten. Då får du tillgång till särskilda emojis och en badge som visar hur länge du varit medlem på kanalen.

Klicka här för att komma till medlemsfunktionen på Youtube >>