Spelmånaden oktober gör sitt bästa för att dränka oss i nya, tokattraktiva saker att testa. Vissa i redaktionen går på den linjen, medan andra gör sitt bästa för att beta av sina kataloger av guldklimpar (spelade som ospelade!)

Vilket eller vilka spel tänker du sätta tänderna i under helgen? Sjung ut i kommentarerna!

Mike Stranéus
Den kyliga hösthelgen går i recensions- och nöjesspelande toner av rött i form av Marios mössa i Super Mario Bros. Wonder och Spindelmannens trikåer i nätsvingarens uppföljare.

Fredrik Eriksson
Köpte Jedi: Survivor på rea. Därför: Fallen Order. Det har legat och jäst i backloggen ett bra tag. Edit: Blir Mario Wonder också, men säger inget till min sambo (blir en överraskning...).

Tomas Helenius
Ni vet den där känslan av att man vill bli klar med jobb, skola, disk eller vad som helst, och äntligen få fortsätta lira nåt? Den har jag, för jag råkade också köpa Jedi: Survivor på rean. Och jag har startat om, på pigg konsol istället för trött laptop. Och jäklar vad bra det är!

Jonny Myrén
Super Mario Bros. Wonder är frestande, men jag ska nog spara det. Baldur's Gate 3 är inte helt avklarat, så det blir det nog.

Joakim Kilman
Jag är belamrad med bestyr och packande för stundande flytt, så det blir nog inte mycket spel. Men jag hoppas få några minuter med det The Dig-doftande äventyret Monolith.

Jonas Vågström
Jag håller på att återupptäcka Battlenet och vad som erbjuds där. Helveteshål kommer att utforskas i Diablo 4 och tank-skills finslipas i Overwatch 2. Övrig tid spenderas med Warcraft: Rumble!

[bJohan Olander[/b]
Cities: Skylines 2 och Starfield. Spelar bara roliga och dåligt optimerade spel.

Valentin Lundin
Så många nya spel på ingång. Det blir en mix av Spider-man 2, Super Mario Wonder och Cities: Skylines 2!! Hur ska jag hinna med?

Johan Lorentzon
Hann inte igenom alla Mario-spel, men det blir ändå att hoppa på nya Super Mario Bros. Wonder i helgen med familjen!