GRIN Gaming Edition

Inaktiv
GRIN Gaming Edition

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=3274" alt="GRIN Gaming Edition" />

Igår blev vår GRIN Gaming Edition-musmatta officiell - även om den funnits med lite varstans de senaste veckorna. Det är ett samarbete med Qpad där de står med sitt kunnande inom musmattor och vi med designen.

Allt började med att vi håller på att se över vad vi behöver på kontoret och sedan väljer vi ut de sakerna som vi gillar bäst. Inte bara spelare behöver proffsprodukter är vårat resonemang - utan även spelutvecklare. Vi kom fram till att Qpads mattor var bra och pratade med dem om möjligheten att göra en egen design. Det gick bra- som du säkert listande ut med bilden ovan - och vi blev så nöjda med resultatet att vi bestämde oss för att lansera den i butik. Och här är vi nu.

Musmattan är baserad på vår logotyp och vi är själva enormt nöjda med resultatet, men vi är givetvis partiska. Under året kommer fler produkter att lansers i vår GRIN Gaming Edition-serie. Mer om det sedan. Skulle du vara spekulant på en matta, då finns den hos Teknikmagasinet och Webhallen bland annat.

På fredag packar några av oss väskorna och åker till USA för att visa upp Bionic Commando. Vi kommer att blogga från eventet på vår hemsida och förmodligen även här. Det ska bli jättekul att få visa upp spelet och - inte för att glömma - att träffa på solen i Las Vegas.

Jo, strumporna som du ser nedan, de tillhör inte vår Gaming Edition-serie, de är bara ett roligare marknadsföringsalternativ än ett klistermärke. Eller vad säger du?

Viva Las Vegas och ha en fortsatt bra vecka!
<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=3133" alt="Våra nya GRIN-strumpor." />

#blogg

Medlem
GRIN Gaming Edition

Den var riktigt snygg! Tror nästan jag skulle föredra den istället för Qpads egna design.


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Medlem

Ooooo... snygg musmatta! Och snygga strumpor! Och snygg matta!

1
Skriv svar