Metal Gear Solid 4-trailer från Lepizig i HD-format

Inaktiv
Skrivet av Steffe@Swec:

Skulle tippa på att råmandet, bland annat, är ett skämt från Kojima. Precis som det brukar vara i hans filmer

tänk dig själv i mörker helt ensam o du hör muuuh överallt o du vet att dom är livsfarliga dom är ovanför dig på sidorna ... " no where to hide " helt seriöst kommer de vara ett skrämande ljud i spelet ... ett självklart köp .. long live playstation

Medlem

Muuu-ljuden från cyborgsen är inte bara för trailerns skull! Dom ska ha det ljudet för att få fienden att tänka på annat, stog en text ang ljuden från Kojima själv tror jag ang det.. Men orkar inte leta upp, ska finnas på IGN.

Medlem

Orkar inte ladda ner trailern bara för att få se en till meningslös cut-scene trailer, är det ingame (dvs de spelar) eller är det cut-scenes?

Jh
Medlem

nej vete f*n.. har aldrig varit förtjust i metal gear. Det är alltid en massa fjanterier hit och dit (och usla röstskådisar). Och denna trailer ändrar inte den åsikten. Tacka vet jag splinter cell.
Hur som helst så lär spelet sälja en hel del hårdvara..


signatur

*Beeping**beeper*beep*you up the*beep*you*beeping**beep*of a*beep*!

Medlem
Skrivet av Kloker:

fan nyss fyllt 12, är vuxen nu lixom. vill ha blod. är inte ett barn längre. LÄNGTA

LMAO!!!

Spelet verkar bli bra... hoppas dem bara fixat styrningen i spelet. Visst att MGS spelen är bra, men styrningen har alltid varit den svagaste länken i spelen. Den suger!


signatur

Asus Prime B550-PLUS|AMD Ryzen 3600@4200mhz (DIY Vattenkylning)|Asus Geforce RTX 2070 Super Dual EVO|16GB CORSAIR DDR4 3200mhz|Creative SB-Z|
HP-OMEN Laptop med Core I7 8750-GTX1070-16GB ram-17" 120hz IPS|PS5 Dual Sense (ingen ps5, använder på pc)

12
Skriv svar