Good Old Games lägger ner

Medlem

NOES! Näst efter Steam är det onlineshoppen jag skaffat flest spel på!

Medlem
Skrivet av Fairfax:
Skrivet av Hockey Stick:

Han hade hellre sett GG läggas ner istället för GoG. Det är ju samma sak som att önska att ett företag går under - fast i det här fallet, så länge ett annat får stå kvar. Same shit, different expression.

Att säga att man hellre ser ett företag läggas ner framför ett annat är inte detsamma som att önska att det företaget lade ner. Det betyder bara att man ser det som det sämre av de två och om man var tvungen att välja mellan dem så skulle man välja det sämre alternativet för nedläggning. The lesser of two evils för att använda ett engelskt uttryck.

"I princip" samma sak. Att önska ett företag går under istället för ett annat är ju lika illa som att önska ett företag går under.

Annars kan vi enas om att vi är oense och släppa det hela då tråden blir full med onödigt drabbel.

Medlem

Jag skulle aldrig få för mig att ladda ner ett spel (lagligt eller ej), då skulle jag ju inte få den fina lilla lådan, som är en del av att köpa spel. IMO

Inaktiv
Medlem

Trist har skaffat en bunt spel via GOG redan och tycker idén är/var riktigt bra, väntade bara på att dom skulle få in System Shock 1 och 2 så hade som varit fulländade (Outcast fanns ju redan så..
Jaja RIP G.O.G. , ni förtjänade att överleva!

Medlem

GOG kommer snart tillbaka men oklart i vilken form. Det senaste ut är att Steam kan ha köpt upp den lilla uppstickaren GOG.com. Har sammanfattat alla turer hittills här om någon är intresserad: http://bit.ly/b05y9b


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

12
Skriv svar