Film - hetlevrad story i Shogun 2

Robot
Medlem
Film - hetlevrad story i Shogun 2
Citat:

(fast ganska kort antagligen)

Haha!

Spelet kan nog bli bra, klart köp iaf


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem
Medlem

"Now is the time... for Total War."
Någonstans där dog den härliga känslan. Behöver nog skaffa en ny dator innan jag ens kan hoppas på att kunna spela detta.


signatur

Jag respekterar din rätt till åsikt, men är den att förtrycka andra för saker som inte påverkar dig hindrar det inte mig från att försöka ändra eller kämpa emot den. With all due respect: Don't hurt people. <3

Medlem
Medlem

Jag har väntat på det här spelet i nästan 10 år(även om jag kanske inte varit medveten om det hela tiden), gör klart det någon gång då, GAAH.

OML
Medlem
Medlem

Ta den filmen sen lägger du på rösten från http://www.youtube.com/watch?v=bXby75cye0Y&p=35F29C88E116C567... så blir trailern mer episk

Medlem

Give beta : < vill ju ha roligt medan man rapporterar bugar

Medlem
Skrivet av d2004:

Give beta : < vill ju ha roligt medan man rapporterar bugar

Beta? Är det inte det som brukar kallas release kandidat hos CA?

Fast jag har iofs ganska höga förhoppningar på SH2.

Medlem

Inte mycket inlevelse i den berättarrösten inte. Hur som helst så kan ingen CGI-film få mig att bli upphetsad över det här spelet förrän CA verkligen bevisat att de gjort det spelbart den här gången.

Det tidigare uttalandet om att de inte ska släppa det förrän AI:n är perfekt säger inte så mycket förutom att de antagligen lägger mer pengar på PR än på AI-programmeringen. Tidigare så verkar det som om de satt vaktmästaren Berra på att programmera AI på fikarasterna.

Inaktiv

Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, videor som besökarna postar då de tio som fått flest röster vinner var sina iPads!

Ta den filmen sen lägger du på rösten från http://www.youtube.com/watch?v=bXby75cye0Y&p=35F29C88E
116C567&playnext=1&index=94 så blir trailern mer episk

1
Skriv svar