H-L2:Ep2- Vart är bilderna?

Medlem
H-L2:Ep2- Vart är bilderna?

Det visas massa bilder och filmer ifrån Team Fortress 2, men vart är bilderna och filmerna ur H-L2 Episode 2? Man vill jue få lite mera syn ifrån vad som kan vara nytt i spelserien än dom få bilderna som man har fått sett än sålänge. I need those pictures and i need them now! eller inte behöver men det borde vara bra iaf.

Men det kanske är bra att man inte se för mycket ur det? Det ska inte vara så särskilt långt och det kanske förstör om man får veta förmycket vad man ska möta etc. Men något kan dom endå ge en, Dom flesta skulle dock tycka att det är "Hype!" men who cares? Carebear? Bra att man får se lite ur spelet och screenshots så man vet vad ma har att se framimot samt så kan man se om någonting har ändrats ifrån start till slut.

Hype är bra.. Hype får en att tycka om spelet samtidigt efteråt så kan man gråta och tycka att det inte alls var lika bra som man har trott på allting som man har sett. Men man vet att man annars kanske inte alls hade spelat eller tittat på den film som det har hypats så mycket om.

"I'm going to the Island!"

#blogg

1
Skriv svar