Cupen avslutad. En fejknickare vann.

Grafikfejs
Paradox Interactive
Cupen avslutad. En fejknickare vann.

Gårdagens 64-mannaturnering First 2 Five blev en spännande tillställning. Det skjöts, sprängdes och bjöds på hisnande rakethopp - allt i snabb takt och med gemytlig stämning. Några ragequits och klagomål på lottningen kunde noteras, men inte fler än man kunde räkna med. Överlag var det idel glada tillrop och gott humör.

Trots många jämna fajter stod det ganska tidigt klart vilka som skulle komma att dominera cupen. Weqo, Appe, Lazybow och en mystisk spelare vid namn Gnidr visade alla prov på exceptionell skill, och var också de personer som tog sig vidare till slutspel. Efter dominant spel stod till slut Gnidr mot Weqo mot varandra i finalen.

Gnidr (som visade sig vara den kända spelaren Hording) hostade upp sina progamerskills och kunde tidigt koppla greppet om sin motståndare. Efter 5-2 fick Weqo se sig besegrad, men som plåster på såren får han en tuff tshirt. Vinnaren - Hording - erhåller dock det finaste priset: En luvtröja av yppersta kvalitet med ett gränslöst vackert Onlinegamer-motiv. One of a kind! Inte ens vi bakom sajten äger en sådan.

Ett lyckat evenemang, och det har gett mersmak. Håll ögonen öppna i framtiden för det finns stor chans att vi utannonserar ytterligare en First2Five-cup inom kort.

> Onlinegamer.se

#blogg


signatur

När jag blir stor ska jag också ha dubbelskägg!

1
Skriv svar