En spännande framtid

Medlem
En spännande framtid

Innan semestern ställde jag frågan om Shaq fu verkligen var det sämsta slagsmålsspelet. Det var inte många förslag som ramlade in men jag är benägen att hålla med om de spel som dock diskuterades här.

Dock kan man konstatera att det finns en hel del rätt usla bidrag till genren och det mesta är på grund av Street fighter. För så ser ju spelbranschen ut. Säljer något måste alla andra följa efter. Och då handlar det mesta om pengar, och pengar har (nästan) aldrig varit någon bra inspiratör.

Min korta semester var annars ganska bra även om det har känts lite trögstartat när jag kommit hem. Värre blir det genom att jag börjar på nytt jobb i övermorgon som vaktmästare/hustomte på Englas skafferi. Kika gärna dit om ni har vägarna förbi. De har gott bröd, fantastiska kanelbullar och massor av lantlig idyll.

Därför blir det ytterligare trixande en tid för att komma igång och få Retroguiden att tuffa vidare utan allt för lång tid mellan inläggen. Idag lade jag i alla fall ut månadskrönikan så här i elfte timmen. Den handlar om huruvida digitala återutgivningar av spel är ett gissel eller rent av en nödvändighet.

Ska försöka få klart en genomgång av Kirby's dream land de närmsta dagarna också, men efter att ha varit arbetslös alldeles för länge finns risken att jobbet kommer att ta de mesta av krafterna den första tiden. Spännande kommer det dock att bli.

Nåja, den som lever får se. Och 'se' gör man i detta fall här: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar