Ölbastun

Medlem
Ölbastun

Igår så tänkte jag och några vänner socialisera oss lite. Det var ett tag sen jag blev onykter, och igår var ett utmärkt tillfälle för en sådan tillställning. Planen var från början att vi skulle se på fotboll, men den idén dog rätt snabbt när vi kom på att att en av oss faktiskt har en bastu hemma. Då graderna börjar falla nu för tiden, så tyckte vi att det vore en rolig idé att stekas istället.

Så morgonen började med ett Systembesök och sedan en dag fylld med läxor och möten. När kvällen började uppenbara sig så började en skara (i Skara) vänner traska sig mot bastun. Glada, och fullt EQ:ade med öl så började vi lätt inleda med några sådana. Efter ett tag var bastun varm och vi intog våra positioner. Jag behöver väl inte närmre gå in på hur man gör när man bastar, men kan ge några tips och resonemang vi kom fram till (men som ni antagligen redan vet).

Ett: Burköl blir väldigt varma att dricka ur efter ett tag
Två: Isglas-shots är kanske det bästa som finns.
Tre: Att slänga Isglas-shotsen på aggregatet är inte så smart, då de smälter långsamt och värmen blir outhärdlig efter ett tag.

Det var det vi kom fram till! Efter ett par öl såklart. Hur som helst var det en fantastisk kväll, som jag kan rekommendera till alla er. Ölbastu är värt att unna sig!

#blogg

1
Skriv svar