Tillbaka i söder

Medlem
Tillbaka i söder

Ja då var en helt fantastisk Stockholmsresa till ända. Massor av god mat, dryck och härliga vänner. Vädret började helt fantastiskt och förutom en liten skvätt regn igår eftermiddag så har det hållt i sig med både värme och sol.

I förrgår kväll så åt vi på 54 på söder som trots sin ölhaksstämpel håller god kvalitet på maten. Dessutom har de en trevlig uteservering med utsikt över Medborgarplatsen. Därefter sög vi i oss underbara glassdrinkar på Vampire Lounge.

Igår kväll stod Koh Pangan på schemat med smarrig thaimat. För den som inte varit i lokalen på Skånegatan kan jag varmt rekommendera ett besök! Det är förutom god mat och bra service en helt fantastisk miljö och atmosfär där inne. Så nära Thailand man kan komma utan att plåga sig själv med 14 timmar flygresa. Vi drog sedan vidare till Imperier och så småningom toppen av gamla skatteskrapan "och himlen därtill" med Srockholms i särklass grymmaste utsikt. 29 våningar upp ligger en grym bar med något högre priser än övriga hak på söder, men absolut värt det. Nya favvo-drinken är Sapphire Speedway.

Nu idag har vi spenderat 6 långa timmar i bilen för att sedan grilla med vänner i Malmö. Så slutet på en otroligt trevlig Stockholmsresa blev en mysig kväll i Limhamn. Inte helt tokigt

Imorgon lördag är det bröllopsfotografering som gäller och i detta nu går batteriladdare för fullt här hemma.

Fullständig utrustning blir som följer:

2 x Canon 5DmkII
2 x Canon 580EXII
Trådlös sändare till blixtarna
Canon 24-70/2.8
Canon 70-200/2.8 IS
Canon 50/1.8
Sigma 180/3.5
En handfull minneskort och batterier plus lite bra-å-ha.

EDIT: Det blir ingen Sigma 180/3.5 utan en 85/1.2 istället. En perfekt glugg inne i mörka kyrkor och för riktigt snitsiga porträttbilder
Inte heller någon 50/1.8 då eftersom den blir helt onödig iom 85an.

#blogg

1
Skriv svar