Äntligen dags med att börja...

Medlem
Äntligen dags med att börja...

... raida två dagar i veckan igen.
Nu har vi kört en period på fyra till fem veckor med att bara rensa Dragon Soul varje vecka, detta har absolut varit skönt och välbehövt för många, men nu är det dags att köra ännu en gång i veckan.
Ska väll förklara lite varför vi gör detta även fast vi egentligen inte har nått direkt att hämta i dessa instanser, eller vad min och guildens anledning är i alla fall.

Som många kanske vet så håller vi just nu på att bygga upp en stark stomme inför Mist of Pandaria. Detta går riktigt bra och vi höjer ständigt kvalitén i guilden. Men det har uppstått ett problem. I och med att vi bara raidar en dag i veckan så har antal tillfällen som vi kan utvärdera trials på minskat drastiskt, från 17 till 18 raid tillfällen på en månad ner till fyra till fem tillfällen. Detta har gjort det mer eller mindre omöjligt att hålla vettiga längder på trial perioder, tror ingen trial idag har fått ett besked inom den utsatta tiden på 30 dagar, och enda anledningen har varit att vi har inte sätt tillräckligt av dessa för att kunna ha en uppfattning. Förhoppningsvis så ändras detta en aning om vi inför en raid till i veckan så vi i alla fall får upp antal raid tillfällen till sju till åtta raider i veckan.
Men den största anledningen är egentligen någon helt annan. Vi har nu ett kanon tillfälle att bygga en otroligt stark grund att stå på när man tågar in i Mist of Pandaria. Dock får vi inte den effekten om de nya som kommer in nu och raidar med oss i fyra till fem månader innan MoP inte känner sig som en i gruppen, samt att de gamla rävarna i guilden inte vet vilka de ”nya” spelarna är. Så den egentliga anledningen till att vi ökar antalet raider i veckan med en mer är för att vi ska raida fler tillfällen som en grupp så alla blir vana med varandra. Detta så man vet vad olika personer har för styrkor och brister, ingen är perfekt. Att lära sig höra vem det är som snackar i Ventrilo för att öka effektiviseringen när man annonsar saker. Men framförallt att vi känner oss som EN grupp, inte de ”gamla” och de ”nya”. Vi har tillfället att bygga för en stark start i MoP och då är det bara dumt att inte ta den möjligheten.

Filmen för denna post får bli en kill av High King Maulgar i början av TBC

Ezeke Facebook
Svea Livgarde Facebook
Svea Livgarde Hemsida

#blogg

1
Skriv svar