Medlem
Betanyckel

Är det någon som förbokat på Origin som mottagit sin betanyckel ännu?

Medlem

Nepp, kommer väl idag / tidigt imorn

Medlem

Försökt hitta info om pre-loading av betan men det verkar som de inte kommer ha någon. Man får helt enkelt vänta till imorgon. Möjligen ikväll för en cdkey, men som troligen inte kommer tillåta en att ladda ner det under natten. Har de ens sagt NÄR betan kommer dra igång, alltså vilket klockslag i Europa?

Betan ska inte vara så stor heller utan i stil med Alphan+ lite mer pga mer grafik som ska vara möjlig i betan på PC.
De skrev det i ett twitter men jag vet inte om det var ett officiellt konto.
Tycker ändå att Battlefield 3 borde synas i Origin för oss som registrerat Medal of Honor Tier1 men inte bokat spelet via origin.
Fast ni som har bokat via Origin borde väl inte få en nyckel utan snarare bara kunna ladda ner betan utan problem vid midnatt?

Medlem
Skrivet av Fuidama:

Har de ens sagt NÄR betan kommer dra igång, alltså vilket klockslag i Europa?

Kl. 14.00 enligt EA.


"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

nope inte fått nån än hoppas den kommer snart dock

Medlem

Enligt Zh1nt0 så skickas nycklarna ut någon gång imorgon. Oklart när.


"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

Vet inte om detta kan stämma, men hittade det på EA´s forum.

Taken from the UK forums, bringing the news first

Early Access Beta
Time Zones for Early Access:
NZ 1:00 am 28th
Aus 10:00 pm 27th
Sweden 2:00pm 27th
GMT 12:00 noon 27th
US Eastern Standard Time 8:00 am 27th
CST 7:00 am 27th
PST 5:00 am 27th

Open Beta
NZ 1:00 am 30th
Aus 10:00 pm 29th
Sweden 2:00pm 29th
GMT 12:00 noon 29th
US Eastern Standard Time 8:00 am 29th
CST 7:00 am 29th
PST 5:00 am 29th

Twitter

http://twitter.com/#!/EA_Australia/status/118217369570131968]...

Medlem

inte fått något än.... går o lägger mig o chillar tills runt 12.00 får väll kolla om skiten dykt upp då

Jag förbeställde på origin så det dyker upp i "demo" fliken lite senare idag troligtvis ^^)

Medlem

Beta nycklarna kommer att skickas ut mellan 13.00 - 15.00 idag.

Källa: http://twitter.com/#!/zh1nt0

@zh1nt0 Daniel Matros
Keys will be sent, around 1pm-3pm CET on PC and Xbox 360. Awaiting further messaging on PS3


Playing for:
Psycho Alliance - 4v4 Squadrush team

Medlem

ja de va ju lite fail av dem :/

Att medvetet ge mindre än 48h måste varit en annan approach på marknadsförning än jag är van vid att företag gör
Hoppas iaf inte samma skräp gäller för Star Wars ToR's Early access också :/

Medlem

Otroligt kasst skött, snacka om att ge ut dålig information. Dom skulle kunna skicka ut ett mail som informerar kunderna om vad som händer så att folk slipper sitta och leta efter twitterinlägg själva.

Medlem

allså ???? när fan kan man börja lira, har förbeställt och allt !!!

Medlem
Skrivet av vuze2143:

allså ???? när fan kan man börja lira, har förbeställt och allt !!!

Sitter klistrad och uppdaterar min Mail, hade till och med turen att va ledig idag, men det verkar ju inte spela någon roll.

Medlem
Skrivet av krad:
Skrivet av vuze2143:

allså ???? när fan kan man börja lira, har förbeställt och allt !!!

Sitter klistrad och uppdaterar min Mail, hade till och med turen att va ledig idag, men det verkar ju inte spela någon roll.

kom hem från universitetet tidigare bara för att få lira!!! ingen skola imorrn heller wOHOOO!!

Medlem

nu kliar det fan i fingrarna rejält.

Medlem

Hojta när ni mottagit så gör jag det samma. Då vet man om man måste gå lös på EA supporten

Medlem

You are currently number 921 in the queue. You should be connected to an advisor in about 35 minutes. The average amount of time a customer has to wait is 35 minutes.

hehe

Medlem

FFFUUUUUUUUUUUUUUUU inte fått någon key ännu !!!!!

Medlem

NU (14:58 ) fick jag min key för Medal of Honor.

Beta downloaden är på 3 583MB
och jag tankar just nu i ca 450kb/s (jag borde få något högre tycker jag men de har nog satt en cap på alla som tankar till runt 500kb/s (hoppas jag)).

Kommer ta 2 och en halv timme till. Såååå då blir det som jag tänkte.. 3 timmar går förlorade av 48h (skulle ju börjat klockan 14 egentligen).

Medlem

Fick min 15.00!

Medlem

Fick min nyckel nu 1500. för MoH

Medlem

fick min nyckel 14.59.98,1049573782

Medlem

Fortsätt diskutera betan i den här tråden.


"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

1
Skriv svar