Har ni något officiellt rekord i något spel?

Medlem

Ahh rolig tråd 😊.
Min enda, och inte alls för imponerade, topp lista rekord är att när jag var som bäst på fifa 2007 så var jag rankad 7 i världen i speläget FUT.

FUT var inte alls lika populärt då som nu, men jag vill även minnas att jag var 49 i den andra online rankingen.

Allt detta var möjligt eftersom jag var arbetslös i 4 månader efter lumpen 😛.

Medlem

Jag blev bäste Svensk i F1 2017 (karriärläget), men inget rekord, men är rätt nöjd med det
https://www.youtube.com/watch?v=uYxM4ALF0H8&t=1s

Medlem
Skrivet av freron:

Kul tråd.

Jag låg etta några timmar i början av några omgångar av Utopia typ i slutet av 90-talet
https://utopia-game.com/shared/

Missade att det var officiella rekord som efterfrågades... det har jag inga tyvärr

Utopia har man spenderat måååååånga timmar på, back in the days.. Vilket påminner mig om nått som är väldigt OT: Jag vann en runda av det utopia inspirerade spelet NukeZone nån gång under gymnasiet, så ca 2002-2003?. Var även med i den Planetside2 outfit som vann den första världskuppen, men var inte med i själva turnerningen

Medlem

För ca 10 år sedan nämnde en kompis att jag var med i Guinness rekordbok (Det finns eller fanns en rekordbok Bara för spel). Jag trodde inte på honom så jag var tvungen att beställa den för att se om det var sant eller inte. Och visst pratade han sanning! På den tiden spelade jag en hel del rallyspel och jag var med i boken för världsrekordet på den ”långa” pikes peak sträckan i Colin Mcrae Dirt. Ska tillägga att jag hade majoriteten av världsrekorden i spelet under den tiden. Spelar sällan nu för tiden så det var lite kul att bli påmind om den gamla goda tiden.

123
Skriv svar