State of Play på tisdag!?

Medlem
State of Play på tisdag!?

För en tid sedan "läckte" Jeff Grubb att ett Playstation-event skulle ske i Maj - dock osäkert om det skulle bli ett State of Play eller större showcase - och nu när månaden nästan är över har han ifrågasatts för detta då vi fortfarande inte har hört någonting. Men han ger sig inte utan säger att månaden inte är över ännu och att eventet fortfarande är planerat att ske nästa vecka. Och nu kommer nya uppgifter om ett State of Play på tisdag den 29:e Maj.

Vad kan vi då förvänta oss se under detta State of Play? Spider-Man 2 DLC med nytt story-tillägg? Mycket möjligen. Ett nytt Astro Bot-spel, som då alltså skulle följa upp den ypperliga konsol-demot som medföljer Playstation 5-konsoler och som kan vara det bästa medföljande spelet till en konsol som också uppvisar konsolens, och kontrollens, potential sedan Wii Sports way back, tycks stå på menyn.

Jag tror dock inte att vi bör förvänta oss så mycket stora nyheter utöver dessa. Kanske några trailers till spel som redan är utannonserade, lite uppdateringar på kommande spel, men att om de har några stora kanoner lär de sparas till nästa månads stora "E3 Showcase" där även Playstation 5 Pro förväntas utannonseras inför lanseringen i November. Men det behöver inte betyda att denna State of Play blir helt innehöllslös och tråkig, men kanske inte riktigt få någon att korka upp champagnen och börja skjuta av fyrverkerier heller. Men någonting att få tiden att flyta med i alla fall.

1
Skriv svar