Inlägg av Starshiip

Inlägg som Starshiip har skrivit i forumet

Skrivet av anon_98854:
Skrivet av Starshiip:

Jag anser att ingenting kan skapas ur ingenting, och ingenting är evigt. Därför finner jag mig ständigt i en förvirrad tankeloop på hur universum kom till, för om Gud skapade universum så måste ju han ha skapats ur någonting han med. Men "Big Bang" måste ju ha skapats ur någonting det med? (Ja, massa väte, men vars kom vätet ifrån?)

Felet du gör är att du tillskriver skaparen samma egenskaper som skapelsen. En skapelse måste ha ett ursprung, det måste inte skaparen. Skaparen är allsmäktig och sålunda också evig. Annars vore "hans" makt begränsad av tid.

Hur kan det vara ett fel, att jag inte tror på att någonting kan vara evigt? Jag tror på en Gud som är allsmäktig, men jag tror även på att han en gång måste ha kommit till. Människan är en avbild av Gud, men ändå ständigt föränderlig från unga barnsben till gammal och skröplig. Alltså måste även Gud vara evigt föränderlig.

Alla böner och tankar går till Norge och de drabbade. Något sånt här ska inte få ske, och Breivik borde få sitta inspärrad likt det odjur han är för resten av sitt liv.

A som fan!

Jag anser att ingenting kan skapas ur ingenting, och ingenting är evigt. Därför finner jag mig ständigt i en förvirrad tankeloop på hur universum kom till, för om Gud skapade universum så måste ju han ha skapats ur någonting han med. Men "Big Bang" måste ju ha skapats ur någonting det med? (Ja, massa väte, men vars kom vätet ifrån?)

Med detta vill jag säga; jag har ingen aning om vad jag ska tro. Antingen så försvinner vi och vårat medvetande med det då vi dör, eller så hamnar vi i himmel/helvete. Jag hoppas själv på förstnämnda, eftersom jag är säker på en livstid i helvetet annars. Men samtidigt så blir jag stressad av att ha så lite tid att göra så mycket innan jag dör och aldrig mer kommer tillbaka till medvetandet.

Eller så kanske det blir som Platon ansåg; själen kanske virvlar runt i världsrymden i resten av all tid. Jag har ingen aning. Men det låter väldigt trist och ensamt.

Nä, jag håller mig till att inte spekulera kring det för mycket och hoppas på det bästa! Länge leve livet!

Hur kommer det sig att kvinnor har längre medellivslängd än män?

Jag som tjej ska också ge tips haha!
Jag och min pojkvän lirade igenom "Dragon Age: Origins", och böt av varandra någon gång då och då. Riktigt kul faktiskt, att sätta stridstaktikerna tillsammans är något att rekommendera!
Vi körde sen igenom Bioshock 1 tillsammans, och har tänkt att köpa Bioshock 2 inom en snar framtid. Undertiden så har vi L.A. Noire att klara av!

Spindlar och sprutor. Spindelfobin har dock tonat ner på 3 år, nu kan jag iallafall mosa dem med en tidning. Förr sprang jag ut ur rummet och vägrade gå in igen innan någon tagit hand om helvetet. Blev heller inte bättre av att jag vaknade en natt av att det kröp en spindel på min arm.

Sprutfobin däremot. Jag har absolut inga problem med blodprovsstickor. Men att vaccinera mig, det är nog det absolut värsta jag vet. Det går till ungefär såhär:
Jag går in i rummet med gråt stockat i halsen, paniken är nära. Jag vägrar att kolla på sprutan, och när hon/han sticker in den i armen så måste jag hålla mig för att inte börja skratta hysteriskt.
När det är över och jag går ut så halvskrattar(gråter jag i 5 minuter, tills jag bryter ihop och börjar gråta.

Jag behöver hjälp. D:

Tog mig längre att förstå att Amy Winehouse var död än att det skett en terrorattack i Norge. Känner mig som en hemsk människa. Men, hemska saker båda två, definitivt! Människoliv ska inte behöva spillas i förtid. Usch.

Skrivet av Siken:
Skrivet av Starshiip:

thepianocian

Allt möjligt i alla former! Drar in både aktuell musik som jag gillar och gammal musik jag gillade då jag var liten, bara för minnenas skull!

Vanligaste listan ^^

En tjej på FZ. Waow! Det är bra.

Jag ska väl dela med mig utav min vanligaste lista också.
http://open.spotify.com/user/j-agar/playlist/4MN9sYuaHZk0GLxX...

Namnet ser ni väl om ni klickar på länken. Listan innehåller både bra och dåliga låtar.

Haha, jag kände för att ta en paus från köket
Awesome lista förresten, återupptäckte just Alice in videoland!

Påbörjade spel:
Final Fantasy X (PS2)
Final Fantasy XIII (PS3)

Avslutade spel:
Mirror's Edge (PC) 2009

thepianocian

Allt möjligt i alla former! Drar in både aktuell musik som jag gillar och gammal musik jag gillade då jag var liten, bara för minnenas skull!

Vanligaste listan ^^

Mirror's Edge avklarat än en gång igår i väntan på att tvåan ska komma ut. Klarade även ut Pokémon Diamond och Platinum under de långa familjebåtresorna jag varit på hittills i sommar.

Ska köpa hem HP7 del 2 här någon dag framöver också så!

NaNoWriMo 2011

Hejsan alla skrivsugna FZor!
NaNoWriMo drar igång i November igen, och min fråga är; ska DU vara med, och vad ska du isåfall skriva om? Och om du nu inte ska vara med, vad skulle du ha skrivit om? Jag hade nämligen tänkt ge det en chans och ta mig tid bredvid mitt pluggande för lite skrivande, och just nu sviker min fantasi mig, och jag vill gärna börja planera medans jag har tid för det nu på sommarlovet!

För er som inte vet vad NaNoWriMo är; varje år i November anordnas det här eventet som går ut på att Du ska skriva en novell på 50.000 ord inom en månad. Man får skriva om i princip vad som helst, hur som helst och när som helst. Bara du är klar och skickar in det i slutet av November så blir det bra! Det går inte ut på att det ska vara helt rätt och bra, du ska inte ens hinna rätta igenom novellen. Det kommer att bli massor av skittext, men det går bra ändå. Som arrangörerna själva säger: Kvantitet över kvalitet!
Mer information här!

Såå, vad säger ni? Låter det intressant? Jag skulle då bli himla stolt om jag klarade det! Annars kan ni ju vara gulliga och ge mig lite inspiration, för här i norr finns det ingen!

Måste säga att Cola är bättre som "lösdricka". Pepsi passar däremot utmärkt i alla restauranger, till thaimat är det utmärkt med sötman!

Brukar som oftast bli en 88an (gudasänd glass <3) eller Magnum Strawberry White.
I burkform så måste jag medge att jag har ett *host* lätt beroende *host* för Ben & Jerry's Coconutterly Fair. Och ja, jag sitter med en sådan i knät för tillfället, och har en till på kö i frysen. Tror jag fick en glädjechock då jag såg att de börjat med kokos i glass, kokos borde finnas i allting som går att förtära!

På bibliotek och liknande kan man hyra hela spel för typ 20kr för någr dagar. Borde inte detta vara fantastiskt till konsoler också? Om man bara vill prova utan att behöva spela de nedskalade demo-spelen o.s.v. Kunna njuta av spelet fullt ut, och tycker man om det så är det ju bara att köpa (blir nog lite jobbigt att hyra det om igen var tredje dag).

Skrivet av 6ybite:

Används ju också av den borgerliga alliansen.

Innan någon faktiskt tog och kollade igenom texten och sa, "OJ!" och de tog bort det timmarna efteråt. Men om några timmar av misstag räknas, så sure!

Såg IGN skrev också om att Bethesda blivit hackat.

Nu får dem väl fan ta och börja ge sig, det var inte ens kul från början.

Nötte FFX där en helg med min kusin, och fortfarande så tänker jag på kycklingar som chocobos i mindre format. Vad är en kyckling i jämförelse med en chocobo liksom?

Också känslan av att man hoppar väldigt dåligt efter att ha spelat FFXIII ett par timmar. Jävlar vad dem kan hoppa, flera meter upp i luften ju!