Inlägg av Gotti

Inlägg som Gotti har skrivit i forumet

Skrivet av tootey:

Känner mig lite otrogen varje gång jag spelar Fifa...

Det förklarar ju allting. Du är fett biased. Då förstår jag betygsättningen.

Skrivet av Novdid:

Kan ingen säga att FIFA10 är tekniskt mycket buggigt till PC medan PES2010 funkar mycket bättre. Och ser klart bättre ut.

FIFA på PC har alltid varit ljusår efter konsolversionerna av någon anledning. EA påstår att vanlige svensson's processorer inte klarar av den avancerade fysiken blabla.
Jag testade FIFA 09 på PC efter att jag hade köpt det på PS3 och det är verkligen ett helt annat spel. PC versionen gör verkligen inte spelet rättvisa.

Skrivet av tootey:

Fifa är mer arkad, PES är mer simulation.

Wow, ok. Nu är jag övertygad. Du vet inte vad du pratar om.

PES har alltid varit känt för sin snabba arcadeiga spelstil.

Citat:

Äntligen har Konami skärpt till sig och skapat ett bra fotbollsspel. Äntligen kan PES-nostalgiker värdigt ta upp en handkontroll igen. Äntligen, äntligen är Pro Evolution Soccer med i matchen igen.

Nope, nope och nope. Tomas Nilsson är ute och cyklar igen. Du kan ju fan inte skriva;

Citat:

Men, precis när jag bestämt mig för att jag förälskat mig i PES 2010 stöter jag så klart på de där buggarna, som jag bara väntar på att upptäcka (och då pratar jag inte om att Konami bara gjort Denilson hyfsad): konstiga studsar, felaktiga domarsignaler och tecken, förvirrade medspelare, jobbiga taktikinställningar och märkliga målvaktsbeslut. För att inte tala om att utvecklarna ännu inte fått för sig att ta bort den otroligt långa (tidsmässigt) frisparken på egen planhalva, då du måste vänta tio sekunder på att dra iväg den så du till slut måste tjonga upp bollen för att inte motståndarna ska ta den. Hur svårt kan en sådan sak vara att utveckla? De har fokuserat på inkasten i stället. Mycket märkligt.

och sen ge spelet en massa minus för att efter det ge spelet en fyra, "Mycket Bra". Skärp till dig.

Och du kan inte säga att du inte vill jämföra spelet med den enda konkurrenten som det har. Vad du än gör i PES2010 så kommer du tänka (förutsatt att du spelat FIFA10) "det där är bättre i FIFA10".

Bättre än 2009, JA. Ett "Mycket Bra" spel? NEJ.

Fortf. skräp.

Jag gillar det, men är det någon annan som upplever mycket "rubber-band" lagg? Sånt lagg som ibland gör att du teleporterar tillbaks ett par steg när du rör dig. Jag har mycket sånt i CO iaf och det börjar bli väldigt irriterande.. :/

Skrivet av markooz:

seriöst, det är ju fan ingenting nytt sen 09.

Dom har lagt mycket vikt på Manager Mode i år. Sen är det diverse finslipningar här och där som vanligt. Och dribbler som man är så är 360-rörelse helt klart en stor grej.

Ang. Champions Online registrering

Jag fick precis min kopia av Champions Online och sitter och försöker registrera spelet på deras hemsida. Jag skriver in cd nyckeln och så och det går bra men sen när man ska sätta upp subscription så får jag Credit Card declined. Man måste väl ändå inte ha pengar på kontot för att kunna sätta upp en subscription, 30 dagar följer ju med spelet..

Någon annan som har problem med registreringen? Alternativt någon som lyckats regga sig och kan hjälpa mig komma igenom skiten? Eller är det helt enkelt något knas med deras anslutning till min bank? Jag har dubbelkollat och trippelkollat allt jag skrivit in och allt stämmer.

Om du har så många vänner som spelar HoN så borde dom ha åtminstonde en invite till övers till dig..? Eller ligger du så långt ned på deras priolista? Dom skickar ut invites till alla medlemmar med jämna mellanrum. Du kan också prova ansluta dig till HoN's sida på facebook där dom också ger ut nycklar till sina fans då och då.

IFL var ett skämt. UFC köpte inga fighters därifrån, det var snarare så att IFL var fyllt av avdankade UFC misslyckanden.

Skrivet av FL3JM:

Dana White är ju en pengakåt skitstövel.

Lyssna på vad Tito Ortiz (grym UFC-fighter som sa upp sig nyligen) säger om Dana White:
http://www.youtube.com/watch?v=8SLG7RpH4TE

Grym fighter? Han är en clown. Och om någon är pengakåt så är det Tito Ortiz, det är han fan världskänd för, det var därför han inte fick något nytt kontrakt med UFC. Trodde han var värsta superstjärnan trots att han inte vunnit en fight på 3 år. Allt som kommer ur Tito's käft skall tas med en nypa salt.

Skrivet av Th3fUrY:

Förstår inte folk som har svårt med FPS på konsol, klart det tar ett tag att komma in i kontrollerna men som med allt annat så lär man sig till slut! Alla hinder är till för att man ska komma över/förbi dem..

Det handlade inte om att det var svårt eller så. Jag gav Killzone 2 en ärlig chans, jag kom in i kontrollerna och hade inga svårigheter så. Jag lirade det aktivt i flera flera veckor online och jag gillade det. Men känslan var aldrig riktigt på samma sköna nivå som på PC i t ex Modern Warfare eller andra FPS lir. Men det är väl en smaksak helt enkelt.

Jag har helt missat att BF1943 kommer till PC. Det var helt klart en trevlig överraskning. Provade spelet på min PS3a men liksom med Killzone 2 så känns det bara inte riktigt rätt. Killzone var det första och sista FPS spelet jag köpte till min PS3'a.

Skönt att DICE kanske har lärt sig nu av sitt misstag att göra Bad Company konsol-exklusivt. Bra det! Kan knappt vänta på BF3, även om det säkert är 2 år bort..

WAR gör en Conan

"Det är glada tider för pensionerade MMO-lirare. Så sent som i går skrev vi om en liknande kampanj för Warhammer Online."

Age of Conan ska det väl ändå stå.

Förstår inte hur folk kan vara anti-TPC. Ser inte heller hur man ska få in alla funktioner på bara knapparna.. Dom ska få in Jab, straight, Left/right hook, Left/right uppercut, Left/right body Jab, Left/right body uppercut. För att inte nämna Illegal Blow och Signature Move. L1 och R1 är ju redan tagna av dodge och block, det lär ju även knappanvändare behöva. R2 haymaker modifier. L2 minns jag inte om den används till något men även med den så är det fan ont om modifiers.

Min gissning är att det blir som FNR3 där knappanvändarna inte får tillgång till alla sorters slag. Lär er spela ordentligt istället!

Skrivet av Mack:

Problemet att folk vägrar ta förluster finns i alla sportspel. Förstår inte varför dom inte lägger in nått skydd mot sånt. NHL09 lyckades ganska bra, lämnar alla i ena laget efter mer än 5 minuter in i matchen så får andra laget vinsten. Borde vara lika i fighting spel lämnar ena spelaren efter matchen startas så vinner den andra automatiskt.

Dom hade samma "skydd" i FIFA 09 och har säkert något liknande i FNR4 men det spelar ingen roll för det finns ändå ett "trick" som går runt detta och låter dig dissa och samtidigt få matchen att försvinna. Detta gick att göra både i NHL09 och FIFA09.

Skrivet av Mack:

valde dock att inte köpa UFC efter hört alla klagomål på att onlineläget var värdelöst.

Online i UFC lider ännu mer av folk som quitar för att det är mycket lättare i UFC. I EA Sports måste man rycka kabeln på ett speciellt sätt. I UFC är det bara o quitta spelet så försvinner matchen. (nu sitter jag och ger ut tips här men det är inte direkt raket forskning så det känns som om det kvittar..) Dessutom lider UFC ofta av massivt lagg när man möter någon från något annat land. Det laggar även när man möter folk från samma land men inte i samma mängd. Trots det så var det väldigt underhållande och jag ligger för tillfället på en 15-match win streak online. Inte riktigt samma historia i FNR4..

Håller helt och hållet med om "stick-mashing", gud så frustrerande. Här sitter man och vill lira finboxning, countra och välja sina slag men det är jävligt svårt när det regnar slag 24/7, och inte fan påverkar det stick-masharnas stamina speciellt mycket, av nån okänd anledning.

Jag körde 10 rundor mot en snubbe som endast stod och matade och matade slag uppe och nere, jag blockade dock det mesta och vann 8 av 10 rundor, trots det lyckas han masha ner mig till slut och i sista rundan får han in ett lyckoslag som får ner mig och jag kommer inte upp. Jag förlorar matchen med 80% vunna rundor.

Justja, sen vill jag också tillägga att liksom alla EA Sports spel så går det även i FNR4 att rycka kabeln i en match och få den nullifierad. När jag väl lyckades vinna en match så rycker fanskapet kabeln. Då blir man glad..

Trots allt denna negativitet så ångrar jag inte köpet, det är ett jävligt bra spel men det har sina brister helt klart.

Aion Beta FAQ

Hittade en FAQ på Aion's beta forum som kanske kan vara till nytta till de lyckliga som fått tag på en nyckel:

http://betaboards.aiononline.com/showthread.php?t=6422

Citat:

When will I be able to login to Aion?

The Aion servers will be accessible from 12 noon PST, 2nd July 2009 through 12 noon PST, 6th July 2009.
Please be aware that when the servers initially come online there is going be thousands of players trying to log in at the same time so there may be some delays / connection problems.

I'm not on the west coast of the US - what time is that for me?

* 2pm CST
* 3pm EST
* 8pm BST (UK Time)
* 9pm CEST
* 10pm EEST
* 7am (3rd July) New Zealand

Still unsure? Try http://www.gmt2000.com

Why does it say my account doesnt have access when I try to log into Aion?

The most likely reason for this that the servers are not open yet - outside of the scheduled period no accounts have access to the servers.

If the servers are up and you are still receiving a message about your account not having access, please log a ticket with the NCSoft support team via http://help.ncsoft.com/

When I try to login it says my ID/Password do not match

Check you are connecting to the correct region for your beta/pre-order key. You can confirm your region by checking your Aion account in you PlayNC Master Account, and then can confirm/change your NC-Launcher region through the launchers settings.

How come the US release date is before the EU one?

The release dates have been slightly skewed by the distributors within the specific regions, not deliberately by us. Tuesdays happen to be the common day that boxes go on shelves in the US, and Fridays are common in the EU.

To make up for it however, we are stretching the EU head-start so that it starts at the same time as the North American one. Retail service servers, in other words, will be live at roughly the same time.

Will I be able to use my beta characters in the released game?

No. There are currently two planned character wipes, once after the Closed Beta ends, and another after Open Beta ends. This will leave a completely clean slate ready for when Pre-order Head Start begins.

Please note, other character wipes may occur during the beta phases if so required by NCSoft.

I've pre-ordered/pre-purchased Aion, why can't I used my pre-order items?

The pre-order items will not be available for use until Head Start commences.

Will I be able to user my pre-order and/or Collectors Edition items on all my characters?

This is yet to be announced. We are looking into getting you an answer as soon as possible.

I am in Europe, can I play with my friends/guildmates on the NA servers (or vice versa)?

This is yet to be announced. We are looking into getting you an answer as soon as possible. You will however need an active EU account if you want to play on EU servers, and vice versa for NA servers.

What happens if the head start period finishes and my retail key hasnt arrived yet?

There will be a short grace period after the head-start to allow for delays in shipping.

I've got this really cool suggestion - do I post it here?

There is a Suggestions Box where you can post your suggestion. You should ideally search the forum first to make sure there isn't already a thread for exactly the same thing.

How about bugs that I find?

Bugs have been split down into various categories in the Report a Bug forum. Again, have a quick search before posting a bug as it could already be posted there, and you can then add your own feedback to the already existing thread.

Hittade en FAQ på Aion's beta forum som kanske kan vara till nytta:

http://betaboards.aiononline.com/showthread.php?t=6422

Citat:

When will I be able to login to Aion?

The Aion servers will be accessible from 12 noon PST, 2nd July 2009 through 12 noon PST, 6th July 2009.
Please be aware that when the servers initially come online there is going be thousands of players trying to log in at the same time so there may be some delays / connection problems.

I'm not on the west coast of the US - what time is that for me?

* 2pm CST
* 3pm EST
* 8pm BST (UK Time)
* 9pm CEST
* 10pm EEST
* 7am (3rd July) New Zealand

Still unsure? Try http://www.gmt2000.com

Why does it say my account doesnt have access when I try to log into Aion?

The most likely reason for this that the servers are not open yet - outside of the scheduled period no accounts have access to the servers.

If the servers are up and you are still receiving a message about your account not having access, please log a ticket with the NCSoft support team via http://help.ncsoft.com/

When I try to login it says my ID/Password do not match

Check you are connecting to the correct region for your beta/pre-order key. You can confirm your region by checking your Aion account in you PlayNC Master Account, and then can confirm/change your NC-Launcher region through the launchers settings.

How come the US release date is before the EU one?

The release dates have been slightly skewed by the distributors within the specific regions, not deliberately by us. Tuesdays happen to be the common day that boxes go on shelves in the US, and Fridays are common in the EU.

To make up for it however, we are stretching the EU head-start so that it starts at the same time as the North American one. Retail service servers, in other words, will be live at roughly the same time.

Will I be able to use my beta characters in the released game?

No. There are currently two planned character wipes, once after the Closed Beta ends, and another after Open Beta ends. This will leave a completely clean slate ready for when Pre-order Head Start begins.

Please note, other character wipes may occur during the beta phases if so required by NCSoft.

I've pre-ordered/pre-purchased Aion, why can't I used my pre-order items?

The pre-order items will not be available for use until Head Start commences.

Will I be able to user my pre-order and/or Collectors Edition items on all my characters?

This is yet to be announced. We are looking into getting you an answer as soon as possible.

I am in Europe, can I play with my friends/guildmates on the NA servers (or vice versa)?

This is yet to be announced. We are looking into getting you an answer as soon as possible. You will however need an active EU account if you want to play on EU servers, and vice versa for NA servers.

What happens if the head start period finishes and my retail key hasnt arrived yet?

There will be a short grace period after the head-start to allow for delays in shipping.

I've got this really cool suggestion - do I post it here?

There is a Suggestions Box where you can post your suggestion. You should ideally search the forum first to make sure there isn't already a thread for exactly the same thing.

How about bugs that I find?

Bugs have been split down into various categories in the Report a Bug forum. Again, have a quick search before posting a bug as it could already be posted there, and you can then add your own feedback to the already existing thread.

För er som startar alla era spel via Steam, skippa det med Aion. GameGuard verkar flippa ur när man startar spelet i Steam, men det funkar fint utan Steam.

Betan börjar 2a eller 3e Juli. Inte säker på vilket datum för jag ser olika överallt. Men den har hursomhelst inte börjat än så därför dyker det där meddelandet upp när ni försöker logga in.