Inlägg av mini-mus

Inlägg som mini-mus har skrivit i forumet

Helt fantastiskt skrivet!
Underbar underton till både det allvarliga, det banala och det ironiska i vad GTA IV faktiskt är.

Stort tack för en härlig läsning på lördagsförmiddagen!

Skrivet av Sick Puppie:

http://img101.imageshack.us/img101/2237/bf3wall2.jpg

Bild jag snickrat ihop med PS.

1680x1050.

Länk - http://img101.imageshack.us/img101/2237/bf3wall2.jpg

Uppdaterad. Nu ligger bilden på Imageshack.

..............................
´´Sick Puppie´´

Riktigt kul att se både kreativitet och talang på webben. Fortsätt så! Och stort tack för bilden!

Oj vad... dåligt rent ut sagt allt såg ut att vara. Trist.

Nu föll en tår av nostalgi och gammal kärlek som aldrig vägrar rosta. Kudos till engagemanget från Kool & Co.

Ähuhm, som Kimpur frågar; var är filmen?

Grymt rolig kombination av FPS och lite RPG - och vansinnigt beroendeframkallande. Perfekt lir att utmana kollegorna på under lunchen!

Ska bli kul att se den helt färdiga produkten inom kort!

Härlig och ärlig intervjun med en minst lika jordnära kille. Fick bra vibbar av detta! Önskar er all lycka till!

Härliga nyheter! FZ goes mobile!

Vore smutt med ett releasedatum i dessa förhandstittar.

Detta är en av de bästa "funktionerna"/nyhetsrutinerna på FZ - keep it up!

Ännu ett steg in i kulturens finrum för spelindustrin. Och av konservativa England av alla! Acceptansen är bara ett stenkast bort! All heder till Miyamotos uttalande och naturligtvis hans prestationer!

Det är lite Astrid Lindgren / Nobelpriset i litteratur i jämförelse. Dock skönt att se att en institution har vett att ge priset medan den värdige mottagaren fortfarande lever.

Med risk för att låta oförskämd, men jag tror jag precis sett 2009/2010 absolut tråkigaste skitspel på länge. "För att fälla din fiende måste du FÖRST skjuta på de BLÅ prickarna vid hans ben"... Herregud, det var nytt och kreativt för 20 år sedan...

Kaxig artikel-rubrik.

Sen kan ju, oavsett snacket från media, Rockstar svära sig fria genom att syfta till ordets ursprungsbetydelse - vilket är "glad" eller "lycklig" och inte homosexuell.

Och vem vet, Rockstar ämnar kanske presentera en historia om en väldigt euforiskt lycklig person? (Sen att det låter som vilket kvalificerat skitsnack som helst, eftersom vi pratar om Rockstar, lämnar vi osagt).

Mafia II var ju på väg att lanseras med goda utsikter till jul...

Va hände? Fan...

Skrivet av Werzion:

Härlig PR!?

Låter ju som nergradering, från 26 500 kvadratmeter till 8000. Men så tycker jag det är helt rätt, lägg/satsa pengarna på bra anställda istället för gigantiska lokaler!

Ehm... De har öppnat ett till. Inte stängt ned det gamla till fördel för ett nytt, mindre utrymme.

Sweet!
Blir till att damma av BFHQ's loginuppgifter och ladda bössan för en härlig vinter!

Ok, snyggt, härliga vfx och sfx men spelmässigt är det fortfarande samma jävla repetitiva gameplay. Missförstå mig rätt, jag gottade ned mig i Titans Quest ohälsosamt mycket och länge - men jag ser inte grejen med detta längre. Samma sak - ny förpackning.

Skrivet av Hockey Stick:

Bryter lite mot ens frihet tycker jag. Vad har regeringen att göra med vad jag (vi säger att jag är tysk) spelar? Aggressivt beteende kan ju uppkomma nästan oberoende på genre. Det handlar väl snarare om beroende. WoW kan väl knappast klassas som ett "killerspiel" men ändå ser man folk gå helt bärsärk om de inte får sin fix.

Det där är å andra sidan lite av en gråzon. Regeringen, som röstats fram av en demokratisk majoritet, tar beslut i olika frågor med ambitionen att göra livet bättre (alt. säkrare) för oss innevånare. Vi har valt dem, för att de anses vara bättre på att styra ett land och veta vad som är bra och dåligt för befolkningen.

Sen går den där gråzons-uppfattningen åt båda hållen - naturligtvis. Det finns ju en gräns där konsekvensen av för hårt styre gör befolkningen lidande. I detta fall handlare det väl snarare om, som så många andra gånger, om individens rätt och skyldighet till olika typer av intryck och vad/hur vederbörande tolkar dessa samt sedermera implementerar rent praktiskt i sin vardag. Är det oavkortat ett praktiskt moment som skadar en annan människa fysiskt, är det självklart att frågan måste tas upp - dvs vad som fick individen att göra dittan eller dattan.

Enda som bekymrar mig är det faktum att ju mer styrande lagar som underminerar chanserna att individen själv gör bedömningen, desto mer problem på individuell nivå kommer vi att få.

Skrivet av Zheri:

[...] Konstigt att dom våldsammaste kapitlen i människans historia, inte innefattar dagens teknik, alla måste ha varit änglar under medeltiden...

Ett av de bättre citaten jag läst denna vecka. Tack för det!