Inlägg av joary639

Inlägg som joary639 har skrivit i forumet

Skrivet av tuckdragon:

Jag tycker dom är sämst på utannonsering, 2sek gameplay eller en bild med titeln, sen får man vänta 5år för att se mer typ 😂

Jo så behandlar de väl sina största AAA titlar en del. Men hellre det än att man får se galet mycket fram till release för min del.

Skrivet av Ender:

Jag fick en sådan vild idé... Tänk ifall man gjorde klart ett spel helt oannonserat, och SEN gick ut med ett släppdatum som gav dem all tid i världen med marknadsföring. De skulle kunna lansera släppdatumet med en öppen beta och ett släppdatum en månad senare. Där i mellan skulle kunna syssla med finpolering, nästa patch eller en ev. expansion.
Ingen hets, ingen crunch.

Visst, man skulle inte få nöjet att spotta och sparka på personalen, men jag ser det ändå lite som en win-win.

Nintendo kommer väl ganska nära det ibland. Iaf släppa de väl spel 1-2 månader efter utannonsering får jag för mig?

FF online är väl superstort vad jag förstår.. annars har man svårt att förstå att de hela tiden fortsätter att satsa på det. Så väldigt bra för dom att det vann ^^. Med det sagt vet jag typ ingen som spelar det och i Sverige verkar det vara ett ganska ljummet spel. Min röst går till IV, VI, VII, IX eller X, ska fundera lite.

Köpte min Stadia beg. så fick inga pengar för den. Men köpte däremot några Assassin's creed spel som jag fått tillbaka pengarna för.

Jävla synd att Google lägger ner detta. Idén och utförandet var mycket bra tycker jag. När Stadia fanns var det faktiskt svårt att motivera ett PS5 köp för 8000 kr.. nu får jag väl börja tänka om.

@Cladrius: äger de ens Max Payne längre?

THIS!!! IS!!! SPARTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Bästa och roligaste scenen från Bojack Horseman!

Skrivet av Deliverans:

Har du den 799kr "wireless"? Jag tycker det är fantastiskt. Men jag undrar verkligen vad de där "platinum" har som inte standardlurarna har.. Båda har ju 7.1 ljud läste jag nyss. Skulle haft lite mer bas i dem bara, testade med EQn i appen, basen på max, men hörde inte direkt någon skillnad.

Ja det är de jag har. Jag vet inte.. har kört en del med dom på PC när jag kört PUBG och haft problem med att folk inte hört vad jag sagt. Så micen är väl kanske det dåliga eller så är det bara mina. Dessutom har jag andra hörlurar som jag har till mobilen och lyssnar på musik med osv. Det kanske är just att de är så mycket bättre som gör att jag tycker kvalitén är sådär på dessa. När jag köpte dom för några år sedan så läste jag just riktigt mycket bra kommentarer om dom. Men jag blev nog aldrig så såld som alla andra verkar vara. Så det problemet kanske ligger hos mig mer än i hörlurarna! Jag borde kanske trixa lite med EQ appen det var länge sedan jag öppna den.

Tilläggas bör väl kanske att det är nog inte lätt att hitta bättre för det priset...
(köpte dock ett par Kingston HyperX Cloud II till datorn (med sladd) som jag tycker funkar mycket bättre)

Skrivet av Frisell:

Fnular på att köpa en konsol. Barnbarnen börjar bli stora nog. Hur funkar det med bluetoothlurar? Tänker delay mest..

Tror det är väldigt få blutoothlurar som funkar till PS4 överhuvudtaget. Iaf inga jag äger.
Har köpt sonys egna lurar (som har en egen usb dongle) men jag är inte riktig lika imponerad som de ovan här. Det finns en dyrare variant som jag inte provat dock.
Men som även någon skrev ovan så finns det 3.5 mm ingång på handkontrollen som gör den kompatibel med de flesta hörlurar som har sladd eller kan använda sig av sladd. Det ingår även en mono hörlur med mic till kontrollen för röstchatt i spel.

Skrivet av D01tY:

@joary639: Som gammal H1 spelare kan jag säga ja och nej. Beror på vad du gillar!?
Realistiskt och likt Arma så pubg. Arkadigt snabbt arena shooter så h1.
Jag spelar 3 br spel pubg, H1 och fortnite och har sin egna stil och är bra på sitt sett.

Rent tekniskt då? Pubg lider av lite skit osv.. Tänker speciellt på lagg.. bli skjuten runt hörn när man tror man är safe osv.

har inte spelat H1Z1 men är det sämre än PUBG?

slagsmålet vid 1.05 ser episkt ut.

ser ut att kunna bli roligt!!!

Det blir intressant att se såklart. Risken är väl att google bara zonar ut som de gör ibland med sina grejer. De gillar idén mer än utförandet ibland får jag för mig.

Skrivet av cb99:

Anti-Cheat Update Delayed, ReShade Blocked
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/177471-anti-cheat-...
Trist med förseningen, ingen ny tidpunkt ännu för introduktionen såvitt jag kunde se.
Reshade användes tydligen i någon variant av zoom hack.

Om man vill få det lite mer "färgglatt" i färglösa PUBG utan reshade eller i något annat spel och kör på ett nvidia kex kolla artikeln nedan, super enkelt, har 65% själv satt i PUBG.

How to Use Digital Vibrance with PUBG
(or other games)
https://pubgsettings.com/digital-vibrance-with-pubg/

Skåpmat för en del, men kanske nytt för andra.

-cb99

hmm jag kör ett tilläggsprogram som får mina färger att poppa lite.. vet i tusan om jag tycker det hjälper mig.. Jag tycker mest det ser lite snyggare ut. Så nu kommer det anses som fusk alltså? Jag kommer säkert inte orka ändra vibrance varje gång jag ska spela då det även påverkar windows etc. Programmet jag hade var bundet till *.exe filen så det poppa bara i de spel/program jag ville. Bäst att komma ihåg att avinstallera det.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

@joary639: Haha, vi sa precis det i streamen.

Bra smak ni har
Man borde väl ändå kunna välja om man vill ha det random kan man tycka.

saknar regn och dimma :-|

bliv skjuten av en som stod i en krater mitt ute i öknen och skjuter skott åt höger och vänster. Själv var jag i ett hus svinlångt bort i mitten av en stad. Vet inte om det är folk som spelar sådär så de kan köpa lådor för poäng för att sedan sälja på steam. Självklart rapporterade jag... men frågan är hur länge de kan spela innan det granskas och stängs av.

Jag tycker verkligen om både väder och byte av karta. Vädret lägger på ytterligare utmaningar och kartbytet tillför en frisk fläkt. Hade gärna sett några kartor till dock. Och snöstorm?