Inlägg av writemaster91

Inlägg som writemaster91 har skrivit i forumet

Kul "ha inget att göra spel"

Tråkigt att de aldrig lär sig-.-

Livsfarligt att köra utan + att kör man en volvo v70 2010 års modell piper den som fan om man kör utan-.-

Håller med på att bf3 rutan som poppar upp varje gång man går in på sidan poppar upp ganska jobbigt när jag surfar via min iphone.

jag kör firefox aldrig strulat för mig så länge jag håller alla saker "up to date" så som adobe java mm

När jag får sätta mina ögon mot skärmen och spela detta spel kommer jag nog inte släppa det på ett bra tag!

Detta måste spelas när det släpps

gött det var ju tur att det inte var något annat då som krånglade=D

Grattis!

3/10 sett dig någonstans

tänkte inhandla detta spel men det blir det inte nu då det verkar riktigt dåligt tack för denna tidiga upplysning om spelet

mitt bästa tips till dig är att lyssna på idioten som sitter jämte dig och tänk på att ta det lugnt, och ge inte upp hoppet om du känner att du lyckats göra något mindre fel tex motorstopp mm så länge du planerar din körning väl ha bra uppsigt över vägen, kör miljövänligt och tänk på att ha båda händerna på ratten förutom då du ska växla och titta mycket i speglarna extra noga när du svänger.

testa och gå bort från din dator så långt du kan och se om de fortfarande hör ljudet då kan du ju isf utesluta fläktarna iaf. ett ljudkort kan kanske lösa problemet om det har ett bra filter/noicereduction funktion.

L4D och L4D2

Skrivet av tuckdragon:

du måste göra en nätverksbrygga mellan internet anslutningen och anslutningen till xboxet.

Network and sharing center > change adapter settings > markera båda anslutningarna > högeklicka och tryck create bridge.

om inte det skulle funka så högklickar du bara på internetanslutningen (inne i change adapter settings) och väljer properties sen går du till sharing fliken och klickar du i första rutan.

Detta är som sagt den bästa och snabbaste lösningen

måste nog hålla med Sipmo

är inte heller så insatt i det hela men här är en skärm som är bra har 2st benq 24" coh aldrig varit något problem med dem [http://www.dustinhome.se/benq-gl2750hm-27-wide-tft-led-black/...]

Ganska kul omröstning måste jag säga ;D

Skulle inte säga att jag är bortskämd när det gäller spel, mer kräsen kanske fast ändå inte ;P jag kan säga så mycket som att spel som det skrivs mycket om tex som bf3 the elder scrolls osv har man på något vis redan skapat någon slags förväntan om och om det då inte fyller de förväntningarna så blir det lätt kanske att man gnäller även då spelet i säg kanske är väldigt bra, jag själv ser fram emot the elder scrolls V skyrim som fan kan inte vänta längre känns det som, å andra sidan så skulle det mycket till innan jag skulle börja gnälla på att spelet är dåligt (vilket jag är väldigt säker på att det inte är)osv.

Måste ju säga att det låter väldigt roligt, men som sagt beror på vilket datum det blir