Inlägg av Horpatte

Inlägg som Horpatte har skrivit i forumet

1

Har letat som en tok efter Hitman: Sniper Challenge sedan jag köpte spelet för en vecka sedan från Inet.

Någon som vet hur fan man kan få tag i en kod till det nu när det inte går att förboka och få spelet den vägen? Har tom kontaktat Square Enix och de kunde inte hjälpa mig få tag i en kod vilket är konstigt.

Det finns ju ute på en massa torrent-sidor men de känns ju rätt sjukt om jag måste gå den vägen när jag tom kan tänka mig att betala en slant för en kod.

Kommer bli grymt! Jag nöter det som fan, helt fast är jag Köpte mig precis en ny liten VK3601(H) som jag hade hoppats få leka med under helgen men får väl börja om från början igen. Kan gärna adda mig inne i spelet sen

Vem måste man mörda för att få tag i en betakey om man inte förbokat då?

http://www.infinityward.com/nat.php

Kör igång UPnP så funkar de klockrent!

MW2:SP krasch

Började spela SP direkt efter release och de funka fint.. sen har jag nött MP ett bra tag nu över helgen så jag tänkte spela lite SP igen.

Jag är på andra uppdraget i snön där och härjar.. kan spela banan i 5 minuter innan datorn bara stängs av! Är på olika ställen det sker på banan också.

Har senaste drivrutiner till grafik och ljud.

MP fungerar hur fint som helt utan problem!

Någon som har en lösning?

Operation Flashpoints E3-trailer

Ruskigt coolt!

Ser grymt ut! Men vill hellre se en PC-version samt att jag stängde av efter någon minut för det kan bli tråkigt om de spoilar häftiga uppdrag!
Blir att lira de där iaf!

Fett besviken på detta spel, nog var det relativt skön känsla i vapen och smygandet och sånt. Men inte fan kan jag påstå att spelet var snyggt iaf inte på min burk och i min mening är det inga fel på mina specs.
Körde på medium 1024x768 och jag tyckte det var kantigt och pixligt och många konstiga clippings och konstiga uppdateringar av träd och dylikt.
Jag tror de kommer tappa många gamers på att spelet blir så fult och pixligt för oss med "mediumspecs".

Specs:
Intel Core 2 Duo E6600
GeForce 7950GX2
2 GB RAM

Jag kommer in i spelet. Trycker på "s" för att vrida mig runt och då kraschar spelet buggigt värre

Kör med version 1.2 men hjälper inte.

Dundercool!

1