Inlägg av Bi0HaZZarD

Inlägg som Bi0HaZZarD har skrivit i forumet

12

Skönt att det äntligen gått guld. Skönt att slippa hoppas att det inte flyttas fram mer.

De säger aldrig att det inte har något med D3 att göra. De säger bara att det inte är en officiell tillkännagivelse. Det kan ju dock vara som det snackas om på D3.com att D3.com går över i blizzard's ägo vilket skulle mer eller mindre innebära en tillkännagivelse utan att vara det. Skulle även kunna vara screens eller trailers som läckt ut. Jag kommer iaf fortsätta drömma om diablo 3 till den 1:a maj!

Wow ser ut som en serietidning jämfört med AoC. xD Efter att försökt ett antal dagar och ändå lärt mig spela hyffsat kunde jag inte på något sätt lyckas tvinga mig att spela vidare i wow. Det tog mig ca 10 minuter i en buggig beta att fastna i AoC. Enligt mig finns det ingen tvekan om vilket spel som gäller.

(nu blir jag säkert flame'ad av 100 personer som ska påpeka att jag suger på wow eller att jag inte vet vad jag pratat om)

Ang. Game.se så står det ju på deras sida att tillägget "the killer rhino" ingår. Det måste ju innebära att man får en nyckel för åtminstone gratis rhino. De har också bekräftat att man får tidigare åtkomst till servrarna. Då måste ju även item bältet ingå. Är dock också lite orolig. Huvudsaken för mig är iaf att jag fick tag på ett collectors edition.

Fick precis svar från game.se. Nycklarna som gör att man kan börja spela innna release ska börja skickas ut nästa vecka. Det är väl samma nycklar som man får bälte och gratis mount med också va?

ok. beställer nu o chansar iaf. Huvudsaken är att jag får collectors edition.

hur lång tid tog det för er andra att få eran kod?

Någon som vet om det funkar att boka från game och få förhansbokningskoden? Tänkte boka 2st collectors edition om någon timme och det är ju fullbokat överallt på de "godkända" sidorna utom game.se.

Jag tycker som många andra att resencenten tittat på helt fel saker i spelet. Usel kvinnosyn? Det är en riktigt dålig kriterie. Buggar finns det ganska många tyvärr men de är inte värre än att man står ut med det. Stirssystemet är helt underbart med snygga slag och häftiga magier.

Storyn i spelet är helt underbar och tillsammans med de moraliska valen och den snygga grafiken skulle jag snarare ge det 4,5 av 5 istället för FZ's betyg. Att speltiden också är riktigt lång är ju inte heller fel

Bästa spelet jag spelat på år och dagar!

12