Inlägg av Gurthaur

Inlägg som Gurthaur har skrivit i forumet

Känns som ett rätt överflödigt uttalande. Generellt sett så riskerar man ju böter oavsett vad man piratkopierar.

Självklart köp för mig, collectors edition om jag får tag på det, ettan var ju underbar. Bra utvecklare ska ha betalt.

Kan nån moderator rensa upp lite bland piratgnället? Ointressant att random fjortis ska trotstanka från tpb.

Men seriöst. Det här handlar ju inte om att spelet är defekt. Det är ju grafikkorten som har för dålig kylning. Juste av Blizzard att ta itu med det men det borde ju vara grafikkortstillverkarna som ska skämmas i det här fallet.

Förstår inte hypen över en 3d-chatt? Varför är folk så uppspelta över detta?

Bah, kan man inte köra samma typ av co-op som i ettan så blir det inget köp för mig. Ser inget nöje i att spela online. Sitter hellre hemma med sambon och kör igenom kampanjen på split screen.

Gör vad ni vill. Som tidigare sagts så tar adblock bort reklamen.

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av redmac:
Skrivet av Drunken_monkey_boxer:

^- Nä, favoriserar inte 360, men tycker inte om att ha massor av titlar utsprida över konsolerna och multiplats har hittills varit bättre på 360. Köpte min ps3a endast för exklusiva titlar och det har det inte varit en drös av. Det är faktiskt ganska patetiskt när man jämnför hyllorna med spel i t ex spelbutiker.

Och denna bild för att få slut på allt blah blah du äger ingen ps3a, plus man kan nog fan se allt jävla damm på den!

Multi hittills varit bättre på xbox360? Återigen ett förlegat argument, idag förekommer det att spelen ser bättre ut på ps3 (dock mycket marginellt) ex Burnout paradise, Mercenaries 2, Brothers in arms hells highway(förekommer massvis med oladdade texturer i xbox360 versionen)

Yup, lägg märke till mitt "hittills". Mercenaries och BiA är ju relativt nya multiplat titlar som jag inte ens har brytt mig om. Men som sagt, har endast på senare tiden glidit förbi både ps3 och 360 hörnan i spelbutikerna och blivit besviken varje gång. Så blir nog PC för mig dom kommande generationerna.

Håller med apboxarn till stor del, utbudet är fortfarande inte så imponerande. Tycker det luktar en del fanboyism om redmac's inlägg...

Skrivet av Tompa:
Skrivet av warh0g:

"Id la ner Darkness"

Id har lagt ner Darkness?
Id lägger ner Darkness?

la ner?

"La" är förkortning av "lade", alltså dåtid, någon har gjort något (alltså inte nutid/framtid). Förkortningen är, såvitt jag vet, vedertagen i skriftspråk och därmed inte slang.

Kvittar om någon tycker att det är vedertaget. Det ser ändå slarvigt ut.

Det är lite kul att åsikterna går isär väldigt mycket. Jag har har spelet till ps3 och jag tycker det är helt ok. Kanske inte bästa 2007 men klart värt att spela, med fördel i co-op. Svordomarna var inget negativt heller, bidrar till stämningen, det är otroligt mycket moraltanter som ligger och trycker på FZs forum.

Angående kommentarerna om Bioshock; tycker inte man kan jämföra spelen. Och dessutom, alltså handlingen var väl inget speciellt?? Det enda som stack ut med Bioshock var allt vatten typ.

Det där kan du göra själv. Förbaskat lätt uppgift också om man vet hur man använder en telefon och google.

haha, fan vad pinsamt, hade missat att processorn skulle ha en egen ström-matning.

Aja, problemet löst nu i alla fall.

Ny död dator

Fick hem min nya dator idag, i delar. (Listar bara det viktigaste...)

MSI P35 PLATINUM Socket775 ATX

Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4MB FSB1066 Socket 775

Corsair Value Select VS2GBKIT667D2 2x1024MB Kit (tot. 2GB) DDR2 PC2-5300 667MHz CL5

Allt gick som smort till dess att jag skulle starta skiten. Då lyser de fyra röda felkodsdioderna på moderkortet; Felaktigt monterad eller trasig CPU.

Jaha tänkte jag, processorn sitter väl fel då? Men hur skulle jag lyckats med det, den passar ju bara på ett sätt..

I alla fall så felsökte jag mer för att vara helt säker. Jag har:

* Flyttat RAM-minnen
* Tagit loss grafikkort, testat, monterat igen. testat.
* Kontrollerat att kylflänsen sitter stadigt monterad.
* Monterat om hela CPU+kylare
* Tagit ur allt utom moderkort och CPU.

Får alltid samma felkod, CPU felmonterad eller trasig.

Ska jag lita på moderkortet, alltså att CPU är trasig, eller kan det till och med vara moderkortet som strular?

Man har ju monterat en del datorer genom åren, alltid utan problem. Blä...

Kanske den bästa nyheten på länge!

1. Skitbra att de inte får tillbaka grejerna förrän dagen är slut.
2. Skitbra att om det upprepas så beslagtas prylen i en vecka.

Kvalitén på undervisningen ser ut som den gör idag för lärarna har inga befogenheter längre. Man kan inte prata sig förbi allt, ibland måste man faktiskt göra något också!

Jag fattar inte varför folk har blivit så beroende av mobiltelefoner nu för tiden. Det gäller både vuxna och barn. Alla ungar borde göra sig själv och andra en tjänst och stänga av telefonen/mp3-spelaren när de går till skolan (läs grundskolan) och låta den vara avstängd tills de går hem.

Skrivet av Sui:
Skrivet av dosman:
Skrivet av Grimmy-:

Även om det fungerar 110%, dvs bättre på XP så kommer Vista ta över ändå eftersom genemene man inte vill ha något inofficiellt "himpajimpa"

Om himpajimpa är gratis så föredrar jag det.

känns inte särskilt troligt att du betalat för xp och känns inte särskilt troligt att du kommer betala för vista heller.

Fanboy?

Jag drar till med en vild gissning!

Drog han in dubbla virusprogram när han installerade allt?

Tack för tipsen! Det där x1950pro såg intressant ut. Hade helt missat att det fanns kort i den kalibern med passiv kylning. Klarar man hålla ett sånt nere i temperatur med en chassi-temp på ca 25 grader?

Hur är det förresten med dom där IcQ3 korten från HIS? Är de tysta eller låter de lika mycket som det ser ut?

Tyst men bra grafikkort. Finns det?

Hej.

Köpte ett x700 pro för ett bra tag sen och nu börjar jag lessna på det lilla modellflygplanet som försöker flyga ut ur lådan varje gång jag startar datorn. :evil:

Enligt min erfarenhet så kan bra kort ofta vara lika högljudda som dom är snabba, så jag tänkte höra om någon av er har tips på ett bra men (ganska)tyst kort?

I övrigt ser mitt system ut så här: a64 3200+ och 1 gig ram.

Ja visst ja, skulle föredra ett kort från ATI, för jag orkar inte installera om windows just nu.

Beror lite grann på vad jag ska göra. Blir det mycket MC så får det väl bli frost antar jag. Men om det blir pvp så får det bli så här:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-mage/talents.h...

Såg att man kunde köpa 14-dagars prova på nu också i spel-butiker. Kostade 19 kr på Game i alla fall.

Höll på att sänka min utbildning för några år sen när DAOC kom, spelade så mycket jag kunde i princip ett halvår under första året på universitetet.

Det sjuka var då att det var ett par som började utbildningen bara för att plocka CSN ett år och spela EQ eller dylikt för pengarna, dom killarna dök bara upp på kursregistreringarna, och då pratade de bara om spelet i fråga.

Det är väldigt lätt att hamna i fällan där man bara tänker på ett spel, men förr eller senare säger ju ekonomin eller andra saker ifrån. Finns det då föräldrar som inte bryr sig eller inte orkar säga ifrån så kan det säkert resultera i den situation som BigD beskriver. Det sjuka är att jag varit med om vänner som gjort i princip samma sak, men då gällde det Hash istället.

Nu för tiden så spelar jag inte mmorpgs längre även fast jag kanske saknar det ibland. Det känns viktigare att göra andra saker som att jobba eller spendera tid med min sambo. Där kommer single player spel in i bilden, de är inte lika tidskrävande och man kan stänga av när som helst utan att missa viktiga händelser.