Inlägg av Smultronizer

Inlägg som Smultronizer har skrivit i forumet

Ge det ett halvår så kostar den 1995:-… och sen 1495:- efter ytterligare ett år. Men va fasen. Folk köper ju Elite controllers för 2200:- vilket är ännu mer galet tycker jag..

Ett år? Trodde det var en vecka med tanke på vad de åstadkommit. Får ju Gollum att se ut som GOTY

Skrivet av Tomas Helenius:

Nu också en bortkastad konsol...

Tack och lov! Tänk om de byggt spelet endast för PS5 från början… då hade det varit 5,5 av 5 möjliga säkerligen!

Skrivet av Atreyu:

Läskigt taggad är man. Hoppas bara att det inte är för kort nu

Nä, hoppas verkligen att det är en matig dlc. Kan inte få nog av Horizon ju!

Skrivet av TTibbs:

Annonsering av annonsering inställd. Bethesda annonserar istället ES5:Skyrim: nu tillgängligt på boarding-kort terminaler nära dig.

XD, skrattade så jag grät… tragi-komiskt men sant!

Skrivet av JonasOfSweden:

Jag har köpt ganska mycket DLC till spel från GamePass, spel som jag aldrig ens hade köpt annars. Senaste exemplet är The Hunter Call of The Wild, galet beroendeframkallande men jag skulle aldrig köpt och chansat på ett sådant spel. Så pengarna rullar in på nya och andra sätt än förr I guess

Ja, risken är uppenbar att de ser detta som en möjlighet och levererar ett minimalt spel på Gamepass och sen får man köpa till DLC…

Handlat några gånger på Powers e-handel och den är faktiskt riktig bra. Mediamarkts digitala ”satsning” var sen och helt efterbliven… skönt att de försvinner och hoppas Power får snurr på verksamheten.

Han går som Zeb Macahan… dvs som han har skit i byxorna! Ser ytterst märkligt ut… och jag brukar inte ens kolla på sånt.

Äsch, jag tar gärna vilket jäkla spel som helst bara jag får befinna mig i den där världen en stund. Enda spelet jag verkligen älskar!

3:e

OMG!! Skulle låta bli, kunde inte låta bli… oj vad jag längtar! Spelat om ettan fem gånger och håller nu på med min sjätte genomspelning. Jag är en person som normalt tröttnar efter 30min med vilket spel som helst men jag älskar precis allt med Horizon!

Pvp bryr jag mig inte om… hrmm… får ta och åka till Elgiganten imorgon då. 499:-

Deathloop - Finns det cd key att köpa online någonstans legit?

Finns det att köpa någonstans online. Är så sugen på att spela men Elgiganten har stängt nu ju så tänkte om det finns någon cdkey att köpa till PS5 från en legit source? (Vägrar Playstation stores 739:- )

Horizon : Forbidden East… då skulle jag ramla av stolen. Inte ett nytt Horizon utan två… på samma gång! Blown away!

Skrivet av Jozo:

Jag har ännu inte spelat detta då jag avfärdade det som "ännu ett sandlådespel i mängden", men det verkar ju hyllas överallt.
Är det värt att spela, eller är det ett uttjatad spel à la Ubisofts register?

Jag som har riiiiiktigt svårt för sandlådespel, tröttnar på alla spel innan jag tagit mig igenom inledningen, är sci-fi nörd, spelnörd (gillar mest det grafiska), tycker story i spel är överskattat….. är nu inne på min 6:e genomspelning av detta mästerverk(!!!) Älskar precis allt med det och kan inte få nog. Storyn tycker jag personligen är helt makalöst bra och spelmekaniken lagom casual. AI för dinobotsen är oftast fenomenal och läskig (speciellt i början när man inte levlat upp). Första genomspelningen skulle jag bara testa det… slutade med att jag satt från kl 17-04 i ett sträck.

Så jaaa, kan tycka att det är värt det

Shit vilka imponerande uppdateringar! Flyttat ner kartpluppen 100px, sett till så att overlayen på karaktärerna ligger kvar tills man valt. (Den sista orkade jag inte ens kolla på) och sen att man bemödat sig att skapa videos på dessa revolutionerande förbättringar! Och det tog bara ett halvår… I’m impressed!!

Horizon II ❤️

Tycker dt är det bästa spelet jag någonsin spelat. Klarat det på platinum och kört igenom det fyra gånger. Blev sugen på att spela det igen faktiskt. Storyn är episkt bra så fattar inte att folk kan tycka så annorlunda faktiskt.

Skrivet av Alienshade:

Ogillar det man får när man förbokar spel. Orangea ljussablar finns ju inte ens. Bajset man får med i en förbokning förstör min spelglädje mer en det ger.

Jag är ledsen att behöva säga det men... ljussablar finns inte heller

Plastic fantastic - spelet där man ska segla optimistjolle i Stilla havet och fiska upp plastbitar med en håv. Varje plastbit är modellerat med megatexturer och algoritmerna för havsströmmarna lagrar data om vart varje objekt befinner sig. Det finns även en AI på optimistjollen, likt HAL i 2001: A space oddysey, men har i spelet istället namnet Greta Thunberg. Spelet ryms i genren ”överlevnad” men är helt unikt då du förutom att navigera, samla plastmuggar från Starbucks även ska överleva superstormar till följd av växthuseffekten av all CO2. Dessutom kan du hjälpa andra spelare då du som spelare kan lämna förnödenheter och byggmaterial på olika stränder till andra spelare. Spelet klassificeras därför som ett ”Stränding”-game, något helt nytt och unikt då alla stränder är ihopkopplade i ett gameiverse där alla spelare inryms och kan därmed påverka endgame....