Inlägg av fr4nq0

Inlägg som fr4nq0 har skrivit i forumet

1

Jag vill ha en nyckel till PC <3

Skrivet av Tomas Helenius:

Kul att esporten får uppmärksamhet och så. Men - Finnkampen är ju en... friidrottstävling. Det blir lite Stenåsens kött & svets-känsla.

OT: Detta är ju nästan något som förtjänar en egen tråd, kombinationsföretag.
Jonassons Bageri och skogs- avverkning
Rossöns Sport & Färg

Jag tycker faktiskt detta spel har tagit några steg framåt. Nu är mina åsikter endast baserat på "single player" Xbox Series X.

Plus:

  • Passningsspelet. Precis som det nämns ovan så är passningsspelet inte längre arkadiskt. Det går inte passa genom folk, den går inte passa för hårt osv. Det kräver mer tanke och precision.

  • Lösa puckar, sargdueller, defensiva pokes. Förut var det lönlöst att försöka vinna lösa, studsande puckar. Än om man åkt över en puck som studsade fanns det 0% chans att få den med sig samtidigt som AIn var 100%. Spelet är mer konsekvent och känns inte lika "orättvist"

Minus:

  • X-Factor. Tycker bara det är löjligt samt försämrar "visabilityn" när man spelar. Så fort man har en gubbe med en X-Factor som lyser man upp samtidigt som den där ikonen ständigt hoovrar ovanför ens huvud (kanske går stänga av iofs). Ganska irriterande att få höra vilka X-Factors som vissa spelare har 24 ggr per match också.

  • UI:n, menyerna. Blir bara sämre för varje år som går. Fula, långsamma och grötiga.

Musiken:
Var det 10 år sedan det var ett bra soundtrack? Där i början 2000 fram till typ 2010 var soundtracken magiska!

Falsk identitet (Le Bureau des Légendes), handlar om franska underrättelsetjänsten. Jag tycker den var väldigt bra, tar lite tid att komma in i att den är på franska, man behöver verkligen ha 100% uppmärksamhet för att inte missa något då dialogerna gör serien. Den tar sig nog in på min topp 5-lista med The Wire, Breaking Bad, The Sopranos och Peaky Blinders.

Skrivet av Godofcheese:

Men ändå så är det super chill för konsoller att kräva samma cut som steam och erbjuda mindre funktioner
Right

Men vad finns det för alternativ där tänkte du?

Borderlands 1 och 2 ❤️

Sony har läckt lite artwork.

Kompass på armen
M1911
M1 Carbine (med fällbar kolv)

Troligtvis amerikansk paratrooper.

I och med det man får se troligtvis är en melee kill (inspirerad av Saving Private Ryan) så känns det tryggt att någon kan spawna på en trots att man blir knivad..
//DICE PLS

Det var ett jädra gnäll på "nedgraderingen" av grafiken. Folk gnällde lika mycket när grafiken för The Witcher 3 inte levde upp till sin E3-trailer. Vad hände med The Witcher 3? Jo det anses som ett av de bästa spelen 2015 (om inte det bästa).

Det jag upplevt av spelet hittills i känsla och spelbarhet är väldigt gediget och bådar gott för framtiden.

Stora problemet vid alphan var att folk i Darkzone satt och campade vid ingångarna, så när man kom in Darkzone blev man skjuten direkt. Vilket jag hoppas man löst på något vettigt sätt nu, med typ safe haven direkt man kommer in eller något.

Skrivet av SeaMonkeyFresh:

Tog ledigt förmiddagen från jobbet för att titta på livestreamen enligt länken här vid midnatt. Vilket skämt strax innan 12 va det någon intervju med xsmak. Sedan var det en stillbild fram till 12 slaget då dom höll en recap och bara pratade strunt. Finns det inte någon som vet vad gearbox sa på sitt möte?

Det enda jag hittar är från Randy Pitchfords twitter:
https://twitter.com/DuvalMagic/status/559510055284789251

Att man söker folk till nästa Borderlandsspel.

Jag ställer mig i kö!

1