Inlägg av Codreanu

Inlägg som Codreanu har skrivit i forumet

Humble bundle koder som inte behövs bortskänkes

Här är några koder som jag inte har någon användning av

Warframe 7-day Credit and Affinity Booster Packs
5DE9-7F0E-BCB4-39E0

WildStar Standard Edition
LV10CBS7CE4Z7U9I5Q44

World of Tanks Invite Code
RMSZ3-MSZH6-G23AM-XVHAK

Ghost Recon Phantoms E3 Avatar
E3AV1QUSU3FDRXO9

Ghost Recon Phantoms Starter Pack
E3ST2KW76L1TEENQ

XBOX ONE:

SMITE Loki Pack
PCLK2B82BB2C50602

Ifall ni nappar en kod får ni gärna skriva vilken kod ni tog.
Varsågod!

1) ZT6M7X-7WB7-8KDHTD-M9Y6-ZDF8K2
2) TB49MW-KYFH-64PYRC-MBYX-ZWHYVX
3) XX2KMB-FRT9-K4MJY6-DEKP-JYCB2M
4) WN9GWZ-NDZN-RBMKNM-XM7K-XPMPJW

Varsågod

Trodde man var för sent ute som vanligt, men inte den här gången!

Tack så mycket för svaren, Beställde hem varan och får hoppas på det bästa.

Jag är osäker ifall jag får den i posten eller om jag måste hämta ut den på konsum

Beställa paket utomlands utan åäö

Ska handla lite på internet men hemsidan säger att dem inte står för att paketet kommer fel ifall man använder åäö i adress och namn osv. Jag vet att man kan använda a och o istället för åäö i adresser osv men funkar samma sak i efternamn? Eller kommer jag få problem med att hämta ut paketet ifall det står Oberg istället för Öberg?

Det är lungt, jag fixade det . Gjorde det jag borde gjort för länge sedan och avinstallera drivrutinerna först!

Hjälp med AMD Grafikkort, Drivrutinerna vill inte installera

Hej, fick tidigare idag ett medelande om att det fanns nya drivers för mitt grafikkort och tänkte att det var ett tag sedan man uppdaterade så jag tryckte ok och lät det installera. Efter jag hade startat om datorn så får jag detta medelandet : Ingen AMD-grafikdrivrutin är installerad eller också fungerar inte AMD-drivrutinen som den skall. Installera rätt AMD-drivrutin för AMD-maskinvaran.

Jag har försökt installera äldre och nyare drivrutiner men ingen drivrutin vill funka längre. Har försökt att googla men har bara fått huvudvärk från det.

Tacksam för svar!

Jag har kvar det och är villig att sälja det fortfarande. Hade först tänkt ge bort det till en nära kompis men den rymdes inte så vi sket i det. nu ligger den bara.

PP: 63%
FP: 62%
S: 62%
C: 62%
M: 62%
KD:60%
V: 58%
FI: 56%
MP: 55%
SD: 53%

Jag har själv ett r9 290x och jag kan säga att det kortet kommer man väldigt långt på om man har rätt kylning i datorn. Hade först bara det vanliga som jag hade med mitt gamla kort (560 ti) och det gick inte bra, kände knappt någon skillnad då. Hade orginalfläkt + 1 chassifläkt. Ska man ha 290x rekommenderar jag starkt vattenkylning till kortet då kortet kommer upp i 95 grader på bråkdelen av en sekund.

Ursäkta för någon typ av felskriverier, använder ett uppfuckat tangentbord på en laptop.

Tror det kan vara viktigt att du nämner vilket ramminne du har just nu.

Det är bara väldigt lätt att få tillbaka kontot efter man bytt email osv. Man får inte sälja konton för risken att bli scammad är extremt hög. Allt man behöver veta är sin ip och lite information så kan man få tillbaka kontot efter en månad.

Jaha du hade problem med att streama filmer. Trodde du hade problem med att streama spel. Oh well, Vet inte riktigt vad som är problemet

Menar det laggar för dig även då du har typ 70FPS? Hade i alla fall det problemet tidigare, har för mig att jag ändrade till Borderless eller fullscreen. minns inte vilken men det funkade bättre på en av dem.

Vattenkylning till grafikkort

Hejsan, Köpte ett R9 290x får någon månad sedan och tycker jag får rätt så kass FPS i vissa spel och jag misstänker det är för att kortet ständigt ligger på 95 grader.

Funderat ett tag på att köpa vattenkylning till grafikkortet med hopp om bättre prestanda. Men fortfarande livrädd för att det ska gå sönder då man ska flytta på datorn te.x till ett LAN. Hur ofta går vattenkylningar sönder? Kan man verkligen lita på dem om man ska flytta datorn?

Kan man inte bara ladda ner Flappy bird och installera det på mobilen med diverse appar.
Rätt säker på att detta är en troll tråd ändå.

Testade det just och det funkar fortfarande inte :/

Testade detta men det hjälpte inte. Det är inte bara youtube som gör att musen slutar funka. Det är även spel/streams och även vlc.

Testade dra ut tangentbordet och starta en video och då funkade det att röra musen men då jag stoppar in tangentbordet igen och refreshar sidan så funkar det inte längre.

Edit* Det är nog tangentbordet det är fel på, testade med ett gammalt tangentbord och då fungerade det, Vad kan vara fel?