Inlägg av Deli

Inlägg som Deli har skrivit i forumet

Hade velat se vad för betyg det här simpspelet hade fått om det inte varit en halvnaken kvinna där 90% av utvecklingstiden gått till bröstfysik...

Mest framgångsrika kanske, men knappast bästa svenska spelet.

Vi vanliga dödliga ska spara undan ca 3 månaders inkomst för att klara oss i dåliga tider, då är våra marginaler ofta inte särskilt stora.

Men nu sparkas det friskt till höger och vänster, varför behöver t.ex EA, Sony, MS osv sparka folk, det är ju bara sjukt dåligt skött ekonomi.
Sen tänker dom sitta med ett skeleton crew och göra mediokra BF,COD, remakes och live service mikrotransaktionsfylld skit som folk börjat tröttna på för att fylla upp kassorna.
Det kommer inte gå bra för etablerade spelföretag dom närmsta åren.

Skrivet av erson:

Kan tillägga att jag inte gillat FF serien sedan 9an iprincip. Dock gillar jag remaken. XVI gav jag 2/5 i den senaste tråden gällande betyg. Men bara för att du hatar square gör dem fortfarande AAA spel. Vare sig DU vill eller inte. Gå och kolla reviews och sluta trolla. The witcher 3 hade knappast imponerande grafik vid release heller förövrigt.

Jaja alla som inte tycker som du trollar, har fattat det, lycka till i livet! 🙂

Skrivet av erson:

Var har jag påstått det? Du kommer bara med falska påståenden. Att inte kalla hög budget spel som FF spel AAA så är man bara ignorant troll. Och trovärdighet på dina inlägg lika med noll. I din värld är inte witcher 3, battlefield, elden ring mfl AAA spel.

Du sa att XVI var ett av dom snyggaste på quality. Jag håller inte med alls, det var kassa texturer och väldigt suddigt, för att vara en sk AAA-studio gjorde dom ett riktigt B-verk med XVI, samma med XV.
Spelar ju ingen roll hur mycket pengar du kastar på ett spel om resultatet ändå bara blir mediokert, jag skulle inte kalla något mediokert för AAA.
Jag tycker absolut att TW3, Bf, osv är AAA-spel.

Alla är inte troll bara för att dom inte har ditt fanboy-blod för ff-serien eller tycker som du. 🙂

Skrivet av erson:

Precis där lurade du dig själv. Du menar att square inte gör AAA spel. Vilket är falskt.

Dom strävar efter att göra AAA men dom når ju definitivt inte fram till den kvalitén på spel, om du vill lura dig själv att det är det snyggaste du sett så varsågod 🙂

Skrivet av erson:

Du lurar bara dig själv. Xvi var ett av de snyggaste spelen på quality mode. Såg dock ut som ett ps3 spel på performance mode.

Njaa vet inte riktigt hur jag lurar mig själv? är bara inte speciellt imponerad av grafiken ens i quality mode, med tanke på vilka stora projekt det är.

Fast både FFXV och XVI var ju grafiskt utdaterade redan vid släpp, inte direkt som att Square är någon AAA-studio..

Skrivet av Johan Lorentzon:

Som sagt, spelet är inte i närheten av Souls-spelen vad gällande svårhetsgrad. Jämförelsen var mer i stämning och hur striderna utspela rent spelmekaniskt. Det går även byta mellan 3 olika svårhetsgrader.

Tack för info då blir det nog att ge det en chans 🙂

Hur är spelet för en som tycker att souls-spelen är alldeles för svåra? Finns det någon svårighetsgrad att välja på eller så?

Spelet släpps sep-Nov i år, samma tid på året som vartenda ac någonsin släppts typ, precis dom cod, bf etc, vet inte varför man behöver spekulera om dessa spelserier gång på gång som att det vore en nyhet

Fast vr är ju redan nischat som det är, så väljer man att inte släppa det till psvr2 och heller inte göra det lättillgängligt via steam. Man skjuter sig själv i foten och sen gnäller man.

Det är som att släppa nästa AC bara på Nintendo switch och sen gnälla över att det inte sålt lika bra som tidigare.
Man blir mindre och mindre förvånad över alla dessa stora spelbolag som tar allt mer korkade beslut

Fast vem är ens förvånad? Embracer sveper in från ingenstans och börjar köpa upp allt dom kan, dom är nog inte så intresserade av att utveckla som dom är att tjäna pengar

När får vi en recension på det här spektaklet?

Skrivet av Ender:

Jag har inte spelat spelet, men jag tror tyvärr att de har ett par poänger där, oavsett ifall kritiken mot dem är förtjänad eller inte. Streamers och bloggare tjänar pengar på klick, och hat, avsky och även irritation tycks förena. Det är lätt att dras med i pöbeln helt enkelt, något som tråkigt nog verkar vara en mänsklig förbannelse.

Därför ser vi så ofta streams i stora feta rubriker med en bil på ett chockerat ansiktsuttryck ihop med versaler i var och varannan spel-stream. De tjänar helt enkelt på att sticka ut ur mängden och komma med chockerande (och nästan alltid spekulativa) avslöjanden. Något The Day Before-utvecklarna borde ta til sig är ändå att inte släppa ett spel innan det upplevs som någorlunda klart, ifall de nu ens är intresserade v att leverera istället att få det levererat.

Nä, just dom här utvecklarna har ingen poäng som är ens lite relevant. Det hade varit en annan sak om dom hade en OK produkt som fick oförtjänt dålig kritik, i bästa fall är det falsk marknadsföring och annars är det en ren scam. Svårt att stå att hävda att problemet ligger utanför dom själva.

Hurra för shovelware och alla pretentiösa retro-nördar som sitter och hyllar vartenda pixelspel som släpps.
Tänk om alla dessa utvecklare gått ihop och lagt ner energi istället för crappy cashgrabs via steam...

Square Enix blir bara ett större skämt för varje uttlande dom gör om sina framtidsplaner.

Det handlar väl mer om att spelutvecklingen ger utrymme för mer tredimensionella karaktärer nu för tiden jämfört med när första God of War kom ut.
Kraven då var liksom att Lara Croft skulle ha stora bröst, det räcker inte idag.

Sjukt trist, speciellt som Remedy skulle göra remakes och Rockstar hintat om uppföljare..

Skrivet av Thane:

Det hade inte fått en sjunde säsong om spelarantalet var dåligt.

Att lägga ner BF2042 finns inte på kartan då nästa spel är några år bort, så även med liten spelarbas gäller det att klämma ur varenda krona som går.