Inlägg av anon12772

Inlägg som anon12772 har skrivit i forumet

Två jägare var ute och skulle jaga björn.

"Se upp, där är en björn!" sa den ena.

"Knappast.. bara fågel" sa den andra.

:I

Om det ingår i min religion att alltid bära en 3dm lång dildo i ett skärp utanpå mina byxor, ska jag ändå kunna få jobb på ett dagis?

Nä, jag trodde inte det..

Amerikansk soldat kastar hundvalp utför klippa

[http://ie.youtube.com/watch?v=zlCiUMoFu84]

Ja, vad ska man säga.. Inte nog med att de amerikanska soldaterna dödar hundratusentals civila, de dödar tydligen oskyldiga hundvalpar också, en av dom iaf.

Den här videon har resulterat i ett ramaskri och en internet-pöbel utan dess like.

Soldaten i filmen heter tydligen David Motari, här hittar ni hans bebo-profil som är fylld med arga inlägg: [http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=3042738902]

Hans address sprids även den flitigt över hela internet, man kan ju undra hur detta slutar..

Länken fungerar inte för mig.. Tänkte själv lägga ut en 4000 - 4500 på en ny dator. Har redan DVD-brännare. Tyvärr fungerar inte din länk.. :/

Skrivet av Netstroyer:

Wikipedia is your friend....
http://en.wikipedia.org/wiki/Oregon_Petition

Som sagt... det finns folk som tror på vad som helst men just förnekelse av mänsklig påverkan av klimatet har inget med vetenskap att göra

Har du ens läst det som står på den sidan?

17 800 av signaturerna är äkta.

Visst att det verkar som en del av signaturerna är bogus. Men de tog ett sample på 30 signaturer och du tror att det bevisar att majoriteten av signaturerna är falska?

Till alla er som drar upp FN:s klimatpanel som ett argument varför koldioxid driver klimatet:

Finns en petition som skrivits under av över 19 000 forskare som inte håller med.

"We urge the United States government to reject the global warming agreement that was written in Kyoto, Japan in December, 1997, and any other similar proposals. The proposed limits on greenhouse gases would harm the environment, hinder the advance of science and technology, and damage the health and welfare of mankind.

There is no convincing scientific evidence that human release of carbon dioxide, methane, or other greenhouse gasses is causing or will, in the foreseeable future, cause catastrophic heating of the Earth's atmosphere and disruption of the Earth's climate. Moreover, there is substantial scientific evidence that increases in atmospheric carbon dioxide produce many beneficial effects upon the natural plant and animal environments of the Earth."

http://www.oism.org/pproject/

Du antar att teorierna som förespråkarna av "man-made global warming" är korrekta när du endast har alternativet "Falskt! Allt är bara en slump!" som det enda alternativet för oss som inte går på propagandan.

Jag tror inte "allt är en slump". Jag tror jorden faktiskt blir varmare, men att det INTE beror på koldioxiden som människan släpper ut i atmosfären.

Endast 0.03% av atmosfären består av koldioxid, och av dessa 0.03% är människan ansvarig för 2.75%. Så människans koldioxid består av 0.001% av atmosfären.

Näe, jag tror inte att den 0.001% skapar armageddon som Skull And Bones-medlemmen Al Gore så gärna vill få oss att tro.

Skrivet av Zedrix:
Skrivet av supernoodle:

Finns videos upptagna av NASA:s rymdskepp när de är precis utanför jorden, de har filmat hundratals UFO:n. Även Soviets gamla rymdexpeditioner lyckades filma massor med UFO:n.

"Månlandningen" som skedde 1969 är definitivt fake:ad.

Vad ville du?

Jag tycker att detta citat speglar Suppernoodles trovärdighet väl. En person som tror att UFOn cirkulerar runt jorden och spionerar på oss, har uppenbarligen ingen stor kännedom om fysik eller naturvetenskap. Däremot verkar han kunna se på film och använda andra personers antaganden som sina egna på ett bra sätt.

Jag tror inte att USA sprängde WTC, däremot har de utnyttjat situtionen som uppstod på ett för USA fördelaktigt sätt. Det är allt jag har att säga om det.

Det som verkligen var intressant med denna film var avsnittet om inkomstskatten, stämmer det att det verkligen inte är lagbaserat att betala inkomstskatt i USA? Finns det några "bevis" eller större utredningar om detta? Hur ser det ut i den svenska lagboken i denna fråga?

[http://www.youtube.com/watch?v=lCsSnDdCCLA]

Se den filmen. Folk är så nerstängda att de inte tror på någonting längre, allt verkar för fantastiskt för dem. Förutom religioner som är totalt wack och saknar trovärdighet.

Men samtidigt verkar de inte tycka att alla religiösa personer är "nut-cases". Hur galet är det inte att t.ex tro på himmel och helvete? Som en vis man sade "Hur kan himmelen existera om helvetet existerar? Tänk om hela ens familj är i helvetet, hur jävla värd kan himmelen vara isf?" Konceptet fäller krokben för sig själv.

Det finns UFO:n som cirkulerar runt jorden, bevisen är överväldigande.

Skrivet av Zarkow:

Nej supernoodle, skillnaden mellan dig och Margy är att han söker källor och har allmänbildning, något som du saknar.

Konspirationsteorier har bäst fäste hos de som är lågutbildade eller saknar specific kunskap inom området som avhandlas.

(Se tex. alla förvirrade uttalanden om att flygbränsle inte kan orsaka WTC-tornens ras då det inte blir varmt nog att 'smälta' järn.)

Att svälja en film som är öppet lögnaktiv - hey, detta kunde du finna om du sökte lite - är inte att vara 'uppvaknad' eller påvisa att man söker svar. Det påvisar att man gärna gapar och sväljer allt av viss typ som kommer i ens väg om det faller inom ens föredragna riktning.

Lite som folk inom olika politiska ungdomsförbund, now that I think about it...

Varför är det så många experter inom diverse områden som rör sig in i 9/11-aktivism isf?

Den officiella versionen har mer lögner och hål än en sweitzerost.

Du verkar inte anse källor utanför mainstream-flödet klassicifieras som källor. Det får stå för dig. Jag kände själv att något inte stod rätt till med informationsflödet som når allmänheten, vem som helst med en fungerande hjärna kan lista ut att oerhört mycket är lögner.

Om du med "allmänbildning" menar "jag tror på allt jag lärde mig i skolan" så antar jag att jag saknar den, ja. Har insett att nästan allt jag lärde mig i skolan var lögner och propaganda.

Jag hänger inte med något "konspirationsgäng" eller liknande, lever ett rätt så normalt liv. Är inte aktivist mer än att jag skriver lite på nätet. Jag går på min intuition och känsla och känner inom mig vad jag tycker är rimligt, rätt och fel, ISTÄLLET för att låta någon annan göra det åt mig, som inom många politiska rörelser.

Jag är emot både EU och en NU.

Alla officiella "undersökningar" som sker kring en sån här händelse ägs och styrs i slutändan av den/de som ligger bakom dådet. De har svaret redan innan de börjar undersökning och baserar sina "fakta" bara på det. Om någonting inte passar in med det svar de ska få fram så ignorerar de det fullständigt.

När Reichstag i Tyskland brändes ner fungerade det som en katalysator för rädsla. Samma sak med Pearl Harbor, de flesta amerikaner var emot att ge sig in i andra världskriget innan Pearl Harbor inträffade. Och de som tjänade mest på att även USA gav sig in var bankerna. Börskraschen är ju även det ett ypperligt exempel på hur ett lågt antal individer kan påverka den stora massan väldigt enkelt.

När folket är rädda så är de som mest förvirrade och lättpåverkade, i panik. Detta kan utnyttjas av de som har makt över samhället för att driva fram deras personliga agendor/agenda. Folket accepterar att friheter och rättigheter tas ifrån dem för de har blivit lurade att det är för sin egen säkerhet. Och vem vill inte vara säker?

Människor placeras idag mer och mer in i fack och det verkar som att ju lägre åsikt du har om dig själv ju större framgång når du. För att få ett - i folkmun kallat - bra yrke idag så måste du i större delen av fallen redan ha kompetens inom yrket. Hur får man kompetens när man ska börja arbeta? Antingen så speglar man en falsk bild av sig själv till arbetsgivaren eller har kontakter. Jag tror människan skulle vara lyckligare om vi totalt saknade definitionen yrke/jobb/arbete (för företag bör nämnas).

En stor skillnad på mig och Margy rent personligt tror jag är att Margy vill tro på slumpen i stor skala (men jag tror du har ett annorlunda sätt att definiera detta).

Om man tittar på människans historia i ett så öppetsinnat tillstånd fri från förutfattade meningar och fördommar kan man se saker i väldigt enkla former. Det är i min mening uppenbart att människan kontrollerats och manipulerats i enorm skala kanske redan från att vi började existera här på jorden.

Många människor klarar i dagsläget kanske inte av att komma till sådan insikt och faller djupare in i sin egen konsumption. Livet handlar inte om att konsumera.

Det brukar kallas att man "vaknar upp" när man först får en klar och tydlig bild av hur samhället fungerar och vad det i slutändan leder till. Jag har själv varit med om stora förändringar i mitt liv enbart tack vare dessa insikter.

Man ska aldrig sluta söka svar och man ska aldrig sluta utvecklas.

Du svarade inte på varför det inte finns nåt märke av en "glidning" osv.

Skrivet av Margy:
Skrivet av Krayze:
Skrivet av Margy:
Skrivet av Krayze:

enligt experterna så kan inte ett sånt flygplan smälta i eldande flygbränsle, dom säger att det är omöjligt. Men om man kollar på alla artiklar och bilder så ser man inte ett enda litet spår på flygplanen i pentagon t ex...Men USAs regering sa att det var ett flygatentat mot pentagon och dom tog alla band som fanns som spela in attentatet från 100 olika vinklar och vägrar släppa ut det i allmänheten...blir man inte då misstänksam?

Det finns massor av bilder som visar spår av flygplanet som kraschade i Pentagon. Din definition av "om man kollar på alla artiklar och bilder" är definitivt bristande.

Vad jag har sett och läst så fattades det ett plan...Om du vill så visa gärna(helst bilder) för då har JAG missat nåt.

Vid en Google-sökning på "pentagon 9/11 debris" dyker denna sida upp först: http://911research.wtc7.net/pentagon/evidence/photos/index.ht...

Den innehåller rätt många bilder på vrakdelar samt en del obehagliga bilder på brända passagerare. Tycker du fortfarande att det inte finns några spår överhuvudtaget av att ett flygplan kraschat där?

Dom där bilderna bevisar verkligen inte att ett så stort plan som dom hävdar flög in där. Kolla på hålet, det är alldeles för litet. Det är för lite vrakdelar också. Det finns inga spår av att "planet" glidit längs innan det farit in i byggnaden, vilket borde medföra att det kraschar rakt igenom byggnaden. För planen åkte ju rakt igenom WTC-tornen. Hur förklarar du det Margy?

Med "rakt igenom" menar jag att det blir en fet jävla explosion på andra sidan, sprängs ju ut. KABOOM BANG KPAAAAAOSCH! Det är alldels för lite destruction vid pentagon.

Motorn som syns på bilderna är ju hur jävla liten som helst också.

Dessutom var alla bilder jävligt lågupplösta och otydliga.

(Ursäkta svordommarna, brukar svordommar dagligen så det är svårt att göra sig av med ovanan.

[http://www.youtube.com/watch?v=lCsSnDdCCLA]

Där har ni en bra UFO-film.

Angående månlandningen så är det ju numera nästan allmänt accepterat att Neil Armstrong och CO spelade in den i en studio. Finns oerhört mycket dokumentation på detta.

Skrivet av Döbringer:

Ju, i o f s, det har ju läckt ut att månlandingarna aldrig skedde och att det finns små gröna aliens i flygande tefat också. Så det är nog sant.

Finns videos upptagna av NASA:s rymdskepp när de är precis utanför jorden, de har filmat hundratals UFO:n. Även Soviets gamla rymdexpeditioner lyckades filma massor med UFO:n.

"Månlandningen" som skedde 1969 är definitivt fake:ad.

Vad ville du?

* Hur lyckas man hålla ett sådant här dåd hemligt?
Det skulle garanterat ha läckt ut, tänk på att man ska hålla det hemligt även för alla andra länders regeringar etc.

Det har läckt ut, heh. Finns hur många bevis som helst.

* Vem begick frivilligt självmord?

Finns teknologi för att fjärrstyra flygplan.

Skrivet av Athalric:

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Shayler#.22I_am_God_incarn...
Filmen hade fan med David Shayler som kommenterade.
DAVID SHAYLER.

Och ni väljer att tro på George W Bush som är 100 ggr galnare, i min mening.

*gäsp*

Kan inte se allt för google video poppar bara fram "play again" hela tiden. Men om jag förstår det rätt så tror du att dom tog en kabel och "drog ner" byggnaden? Det tror jag knappast. Skulle vara farligt som fan för de närliggande byggnaderna.

Syns klart och tydligt att byggnaden demoleras. No doubt about it in my book. Samma gäller självklart the two towers.

Aldrig tidigare i historien har en stålbyggnad kollapsat pga eld, hmm...

Du ger verkligen inte svar på tal, du har hängt upp dig på bortstädningen verkar det som. Resten då?