Inlägg av ToRcH

Inlägg som ToRcH har skrivit i forumet

Höga förhoppningar men ack å ve

Det sämsta BF to date. Trodde inte det var möjligt att göra ett sämre BF än BFV och BF1 men Dice har sannerligen lyckats.
Nätkoden är under all kritik, allting rubber-bandar som in i, och vapnen med tillhörande sikten är bara rent skräp.
BF4 är och kommer förmodligen för alltid att vara det bästa i serien tätt följt av BFBC2.

NI som ändå finner detta nya BF "bra" och/eller "roligt", grattis och hoppas ni kommer få många timmar nöje.

Skrivet av SkeletronFace:

Jag står bakom dom fortfarande. Inkompetens eller greedy moneygrab för last gen, det vet jag inget om. I vilket fall som helst hade dom fått skit om dom släppte spelet på last gen eller om dom valde att försena det till last gen.
Nu får man hoppas att dom gör en no man sky, det är inte idealt men det är vad det är.
På pc är spelet väldigt bra.

Jag håller med. Problemet idag är att utvecklarna blir pressade av vänster-media och vissa så kallade "spel-recencenter" som aldrig spelat ett spel innan i hela sitt liv, har SÅ stora problem med att det finns ett ord/inslag/scen någonstans i ett spel som någon kanske tar illa upp utav. Denna någon som förmodligen inte äns kommer spela spelet eller alls är intresserad av gaming över huvud taget. Men att detta random ord, scen eller inslag what ever i spelet MÅSTE prioriteras att patchas bort, gör att sådant som polering och färdigställande samt bug-testning blir lidande. För det är viktigare att vara politiskt korrekt än att konsumenten får en produkt som är värd priset man betalat för.

Keep the political police out of my entertainment, i pay to much just to have them swoop in and take over my hobby and ruin it the way they see fit.

(OBS, spelar på PC och älskar spelet trots de buggar och fps drops som inträffar ibland. 1d 22h speltid så här långt)

Skrivet av matt76:

Trist att de klantade till det så grovt, de skulle tagit ett par blad från EA, Bethesda och Ubisoft hur man släpper felfria spel, utan downgrades etc. Fantastiska upplevelser som Fallout 76, Watchdogs, Anthem, Battlefront etc etc.

Skulle nog exkludera Ubisoft från den listan. Senaste watchdogs var och är fortfarande katastof. Mer buggit och rejält mycket sämre prestanda än Cyberpunk. Fallout 76 är ju inte heller någon höjdare precis, Fallout 4 med PVP. Om man har tur så att spelet hittar och kan koppla upp sig mot servrarna (är fruktansvärt iffy genom games-pass), prestandan är ok spelmässigt men att man inte fattade att NPCs var viktiga från första början är mycket underligt. Inte lika illa som Sea Of Thieves dock, där man fortfarande inte har fattat att man behöver lägga till rena pvp och pve servrar att kunna välja mellan. Man bara fortsätter pumpa ut "endgame content" eller vad man nu ska kalla det i ett spel som inte har endgame alls (pga no progression).

Summan av kademumman är att folk verkar snöa in sig på ETT spel som lider av problem, om inte jag missminner mig så var det ganska mycket tjaffs om witcher 3 och dess utlåvade grafik när det spelet släpptes. Fick T.o.m. ett GOTY award om jag minns rätt, även om (för min egen del) witcher 3 är ett utav de mest tråkiga och icke rollspels "RPG" som finns därute.

Men ta en bra titt på det stora hela. Vi har inte sett ett enda (läs många) "färdigt" spel vid release på MÅNGA, många år. Allt nu för tiden är Early Access (även om det inte officiellt står så).

Önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år. Må 2021 bli ett bättre år på ALLA sätt mot vad 2020 har varit.

Skrivet av ceogar:

Är så kul att läsa.

Jag har spelat ca 10h cyberpunk och inväntar nu min refund från gog.

Spelet är inte färdigt, och lika djupt som en vattenpöl. Önskar jag vore blind nog att inte haka upp mig på alla plotholes och liknande som storyn är helt fulproppad av. Ett spel där ETT quest ( som för övrigt användes som genomgång av hur quests fungerar ) avgör typ alla saker i storyn är under all kritik 2020. Finns så mycket i det spelet som är så otroligt dåligt då jag har verkligen svårt att folk säger att det är top 1.

Du som ger det bästa spelet ever.. la du inte märke till några plotholes? undermålig ai? Funderade varför ens story i början har noll påverkan för din story? Folk som dök upp i montagé i början för att sedan dyka upp som "nya" karaktärer...trots att ni träffats flera gånger tidigare?

Fullständigt ologiskt och så otroligt tydligt att de har skippat halva innehållet i spelet. De har inte ens försökt att dölja att de har gjort just så. Men folk verkar ju äta upp det ändå.

Visst man kan gilla det men man kan inte vara såååååå blind för alla kompromisser. Finns säkert folk som tycker säsong 8 av Game of thrones är bäst och kanske hade jag varit lyckligare om jag kunde stänga av hjärnan när man såg den säsongen.

Tycker fortfarande det är lite fräckt att spelet har 5/5 här på fz. Är recencenten blind för de mest grundläggande bristerna istället för hype så blir det svårt att ta andra recensioner härifrån seriöst alls.

För er som inte spelat, Cyberpunk håller samma kvalité som Game of thrones S8. Stay away.

Har verkligen varit sugen på att titta på GoT, härligt att veta att man i princip kan börja med S8 å klara sig med den säsongen.
Måste ju helt klart vara den bästa säsongen trots allt. Tack för tippset.

Å ännu en gång har Skitspel utplånat en utav världens bästa spelserier. Bara för att kidsen är dumma nog att gå på microtransactions och spelar spel som är "populära" istället för spel som är BRA. Vi såg det först med Quake serien som sakta men säkert gick från Superbra i början på 90 talet till absolut skit 2017-2018.

3....2....1....let the youth rage begin

Skrivet av Tomas Helenius:

Om det i de flesta andra aspekter blir ett fantastiskt spel, är de helt underordnade frameraten?

Ja kort & gott. Ett RPG, typ dungeon-crawler liknande spel är ok med picture-by-picture gameplay. Men inte ett Action sandbox spel som RDR. Ja "picture-by-picture" är aningen överdrivet, men det är så det känns att spela spel på så pass låga fps. I alla fall för mig, men RDR var ett riktigt bra spel så jag kommer ge RDR2 en ärlig chans, kanske är det inte fast-paced nog för att köra i högre än 30fps å då är det ju helt enligt design.

Samma jäkla bull som har varit på tapeten sen man var ung och började med gaming. "Ögat uppfattar inte fler än 60 FPS ändå" den som säger det är felutvecklad, eller så är väl jag, min bror och mina gamla LAN-polare helt enkelt "supermän". För vi har förmågan att inte bara uppfatta utan även också att märka en MARKANT skillnad i gameplay när fpsn är så låga som 30 eller 60. Tycker att runt 120fps är "stabilt" men jag föredrar 144 fps mest för att jag har en primärskärm som kör 144hz. Känns mest som lathet från Rockstar (i det här fallet) att dom inte ens kan kräma ur 60fps ur RDR2, om folk inte kan göra sina egna motorer bra så kan dom ju alltid använda Unreal Engine, bästa motorn som finns därute atm. Så frågan är, kommer RDR2 till PC framöver, jag hoppas det så att man kan få en mjuk spelupplevelse. Men det är redan förbokat till PS4. RDR var så fantastiskt bra så jag kommer inte kunna "vänta och se" om en PC version kommer. Yes, jag får helt enkelt nöja mig med 30 fps i detta fallet....(så länge)

Det var lite kort bara, tog inte mer än runt 25-26h att klara. Då tog jag alla collectibles och allt annat. Jag har några "secret" photo spots kvar och har inte 100% på precis ALLT men allt har dragits igenom minst 1 gång var. Men ändå ett RIKTIGT bra spel, det bästa spiderman spelet jag har spelat, föga förvånande dock. Det är ju nyast...

"Thomas Bach, som tog lagguld i fäktning vid OS 1976, förklarar att många OS-grenar har sitt ursprung i verkliga våldsamheter eller konflikter mellan människor. Men, menar han, OS-grenarna är "ett civiliserat uttryck" av dessa, vilket han menar att våldsamma e-sportspel inte är."

Han verkar inte ha riktigt alla lampor tända i rummet där ingen är hemma och dit hissen inte går riktigt hela vägen upp.

"våldsamma" e-sportspel är (så långt som jag kan se) BRA mycket mer civiliserade än de flesta mest populära "sporterna" är. T.ex fotboll, där finns det helt genompantade folk som vi vanliga dödliga kallar för huliganer. Kan inte minnas mig någonstans på något varken LAN eller turnering varpå jag har läst om ens liknande beteende. Ja han menar det man gör i spelen men även där, de flesta "våldsamma" spelen klargör väldigt tydligt att det bara är fiktivt. Men han kanske aldrig har hört det ordet förr. Jag tycker iaf personligen att det är mer underhållande att kolla på en OW match eller en SC2 runda där det händer OLIKA saker varje match, än fotboll, hockey etc, där det är samma sak hela tiden. Fullvuxna män som beter sig som 5 åringar i förskolan när någon nuddar vid dom eller tar bollen/pucken för dom. På den fronten är kvinnorna mer underhållande att titta på, dom är inte riktigt lika klena.

Men det är ju väldigt friskt i dagen samhälle att gå till sitt yttersta för att försöka förbjuda saker bara för att man själv tycker på ett visst sätt. Spelar nog ingen roll hur många eller hur mycket motbevisad han & hans likar blir. Dom har slagit fast vid att E-sport är inte riktig sport för att man gör det sittandes. Hur faktumet att all bilsport och vissa andra (numera sportklassade) sporter utövas under precis likadana former (dvs sittandes) fullkomligt susar förbi den skallen tål ju att tänkas på minst sagt. Hoppet för samhället som helhet och mänsklighetens framtida utveckling dalar för varje dag och varje sekund.

Ett utav de bästa PS4 spelen jag spelat på länge. Kommer definitivt köra om det några gånger till men väntar nog tills semestern så man hinner glömma lite. Fick mitt ex av spelet i onsdags, klar igår vid 22.00. inte så långt egentligen men väldigt underhållande och fängslande spel. 10/10

Med tanke på att Fortnite är ett skitspel som blivit poppis genom youtube och spelas till 95% av teens och pre-teens som inte ännu har lärt sig begreppet "pengar" eller "valuta" så är jag föga förvånad faktiskt. Så länge man kommer kunna övertala mamma och pappa att dela med sig av sina kreditupg. så kommer spel likt dessa att fortsätta dra in pengar. Det sjuka är att dom inte hade dragit in 10% av de intäkterna om dom hade tagit betalt för spelet, yeah it is indeed a crappy crappy game. Mobilversioner hjälper ju också till på sitt sätt eftersom dom bortskämda småkidsen som spelar skiten får en ny mobil i veckan verkar det som. AH detta materiella samhälle vi lever i, är det inte fantastiskt? Där pengar verkar växa på träd.

Skrivet av Dunder:

Du kan testa det gratis i två veckor med game pass-trial.

EDIT: Och nej, du hade fel, det lades till mer än vad som fanns i betan.

Ja, dom la ju faktiskt till det som man hade förväntat sig att testa i betan. Lite synd att där var MINDRE i betan än i alfan dock.

enda som var "nytt" i betan var spyglass och sniper, möjligen shipwrecks. Men order of souls questar var borttagna. Det enda läget i alfan som var lite småroligt även efter 2 dagars grinding.

Synd att priset är alldeles för högt för ett spel med så lite content och det är alldeles för tätt mellan spelares skepp på den lilla kartan. Har kanske blivit bortskämd med mer högkvalitativa mmos som t.ex AoC.

Fatta mig rätt, spelet är underhållande. Men tyvärr bara ett par dagar MAX. Och därför anser jag att priset är för högt.

Men ha så kul på böljan den blå ni som gillade det. Håll oss gärna uppdaterade när nytt (gratis) gamecontent droppar in och/eller priset sjunker till en rimlig summa.
Vi ses inte ingame ännu.

Det är väl inte så konstigt om han är "dålig"? Det är ju inget riktigt Quake, Det är ju bara ett moba som har tagit loggan och namnet. Riktigt dåligt försök till fortsättning/remake på Quake. Testat betan 1 helg, är definitivt INGET säkert köp för min del iaf. Gammal Quakare som man är, passar nog bättre in hos kidsen som spelade quake III / quake live som första Quake spel. Usch

@billybob: Varför det? Skulle väl mycket VÄL kunna bli skarsgård också eller hur?

Skrivet av Wiiga:

Grymt bra spel, men som vanligt har DICE någon äcklig förkärlek till snipers. Ligger på sina stenar eller buskar och trycker och helt ointresserade av att hjälpa till att försöka ta punkter eller vad det nu kan tänkas handla om.

Förstör något enormt när man kämpar för att "cappa" flaggor men förlorar för att halva laget är snipers.

Jag är ju en Hardcore spelare (alltså spelläget/inställningarna) så mer bulletdamage osv längtar jag innerligt till. Då blir det slarvsylta av campande, one shot one kill snipers!

Men utöver gnället ovan så gör DICE ett grymt spel!

Förutom det faktum att dom har nerfat Snipers så in i h-te.
Har aldrig varit så svårt att träffa på siktet med ett snipper som i BF1. Target in bullseye, pull the trigger and missed. (ja jag KAN spela sniper å kompensera för bullet drop samt rörelse av målet)

Tycker det förstör mer att man som support med HMG kan ligga på marken 200m iväg å skicka en salva åt samma håll som någon å få HS direkt, DET är irriterande tycker jag.

Skrivet av kissekatt:
Skrivet av ToRcH:
Skrivet av philgapin:

Ni som spelat det ett tag nu, är det värt ett köp? Även om man endast har någon timme att lägga på det kanske 3 dagar i veckan?

Det sämsta Battlefield sen battlefield Heroes enligt min mening. BF1 är alldeles för obalanserat och servrarna Ooptimerade för folk som INTE sitter på fiber, får MASSA packet loss på min 60mb ADSL. Skall tillägga att då hade ju ändå BF-Heroes lite charm iform av cartoonish humor som hjälpte det upp ett par snäpp på fun-scale.

Nej vi är inte alla överens, detta är enbart MIN åsikt. Å jag är inte vidare sugen på att diskutera med andra om den. NI har ER och jag har MIN. Däremot om någon har tips på hur jag skall slippa PL på servrarna som JAG kan fixa till själv så är jag evigt tacksam. Känns inte riktigt som att alla spelar på samma villkor som det är nu.

Har 60mb ADSL som sagt med stabila 60fps och en ping runt 29 hela tiden. Jag har inte greppat varför jag har så mycket packet-loss som jag har.

Låter som att problemet ligger hos dig och inte servrarna

Hurså?

Konkreta tips tack, behöver inga teorier. Jag har mina egna.

Skrivet av philgapin:

Ni som spelat det ett tag nu, är det värt ett köp? Även om man endast har någon timme att lägga på det kanske 3 dagar i veckan?

Det sämsta Battlefield sen battlefield Heroes enligt min mening. BF1 är alldeles för obalanserat och servrarna Ooptimerade för folk som INTE sitter på fiber, får MASSA packet loss på min 60mb ADSL. Skall tillägga att då hade ju ändå BF-Heroes lite charm iform av cartoonish humor som hjälpte det upp ett par snäpp på fun-scale.

Nej vi är inte alla överens, detta är enbart MIN åsikt. Å jag är inte vidare sugen på att diskutera med andra om den. NI har ER och jag har MIN. Däremot om någon har tips på hur jag skall slippa PL på servrarna som JAG kan fixa till själv så är jag evigt tacksam. Känns inte riktigt som att alla spelar på samma villkor som det är nu.

Har 60mb ADSL som sagt med stabila 60fps och en ping runt 29 hela tiden. Jag har inte greppat varför jag har så mycket packet-loss som jag har.

Du har svarat rätt på 10 av 10 frågor.
Du har ett bättre resultat än 95,8% av alla deltagare (1064 st).

Yup, Yup :D. Uteslutningsprincipen på fråga 9, kände inte igen detta spel men har spelat de 2 andra alternativen så det BLEV en lätt fråga på så sätt

Skrivet av Troll1:

Jag kan inte ett skit om hockey, men det är väl bara en lek? Sånt man gjorde efter skolan när man var liten? Vad blir nästa grej, kast med liten boll? Det spelar ingen roll om man är smart eller inte. I hockey kan en med iq 90 vara lika duktig som en med iq 130. Det funkar ju liksom inte i intellektuella sammanhang. Jag överväger definitivt att bojkotta expressen om dom ringer och ber mig kommentera saker.

Oftast är det väl en stor fördel att ha mindre IQ när det gäller fysiska sporter. Tenderar ju att bli "bättre" sport då. Taklingar, filmningar, förskole-beteende när motståndaren tar "MIN BOLL" etc. Mindre skada skedd dessutom...