Inlägg av JoyDivision

Inlägg som JoyDivision har skrivit i forumet

Hans böcker, speciellt debutromanen är det bästa som skrivits sen William Gibson skrev Neuromancer i Sci-Fi genren. Om ni är ett fan av dylikt måste ni läsa hans trilogi om Kovacs. Mos def.

Det här ryktet har ju funnit ett längre tag så det talar väl för att det inte skulle vara något "skämt". Åtminstone sedan oktober eller så.

Så great.

Är det någon av de gamla människorna från O3games-tiden som fortfarande arbetar kvar på stället? hasse,markus,lars,johan,joel,erik?

Men snälla mänsklighet. Dels står det att trailern inte innehåller någon gameplay INNAN ni behövde titta på den(för jag antar att ni kan läsa eftersom ni kan skriva). Sen finns det ju också massor med gameplayklipp om ni vill se det.

ja det finns väl åtminstone några här som vet vad för spel som avses? Tycker inte det är nåt fel på att göra spel för EA. Det beror väl helt på hur spelet blir och inte vem som betalar för det. Visst vore det ju roligt för mångfalden med lite fler bolag än bara EA på marknaden men...vem bryr sig. Alla företag försöker skapa sig ett monopol samtidigt som de pratar om vikten av en fri marknad. kapitalister alltså...en lustig bunt hycklare.

ungefär, en vedertagen sanning som de flesta håller med om och vet redan men som sagt..du fick ju bra betyg på den ändå

Namn: Visst lite parafras , helt bra. 6/10
Bild: fin? 6/10
sign: Sanning fast lite snusförnuftigt 7/10

TF2 downloaden

Köpt spelhelvetet. Ska ladda ner det från steam men servrarna har inte tid att hantera min begäran och föreslår lite förslaget att jag ska testa om "några minuter" men dom är ju fan upptagna HELA tiden.

Nån annan som har samma problem?

man vill ju gärna kunna ladda ner o spela det man betalt för

Nej okey, alla kommer inte ha spelat det givetvis. Det jag menar är att vid det tillfället kanske fokus kommer ligga på något annat spel som då är rätt mycket nyare...alltså missförstå mig inte jag gillar ju oblivion som fan..hela elder scrolls serien vilket inneburit att jag redan spelat det. Dem som inte har samma intresse för serien kanske inte har så mkt intresse i att spela ett gammalt spel heller.

Jag lär ju köpa det till ps3 dock kanske andra som redan spelat det som gör det också då.. men jag tror det ovanstående är en liten problematik och om spelet inte säljer så bra till formatet kan det nog ha mycket med det att göra. Tydligt nog?

Problemet är väl framförallt att många redan spelat det, finns väl inget jätteintresse för ett gammalt spel om dom int gör några större förändringar typ grafikmässigt..vilket dom knappast kommer göra.

Tror det blir kul, tror det kan bli lite mer äldre spelare än i WoW också...även om dom finns där med. Just eftersom det inte ser lika tecknat ut och att man inte är lika inriktat på ubermagier o liknande.

EVE är väl det som är krånligt..resten fungerar ju på exakt samma sätt allihop. (generalisera mera? ja tack)

Blandade reaktioner om PS 3-förseningen

Hinner man spara ihop till den dyra satans konsollen

Känns som det kvittar för mig men..lär köpa den i mars ändå. Synd för sony att PC-grafiken lär ha hunnit ifatt och om dom i mars dock. Då faller du den_1337a_grafiken_argumentet platt. , [edit]ändrade mig lite..helt platt blir det inte eftersom de fortfarande kommer ha bäst grafik på konsollmarknaden.[/edit]

Tror den kommer sälja hur bra som helst ändå, folk vill ha nya grejjer. Folk som haft sin 360 ett bra tag då kanske skaffar ett ps3 istället t.ex. (Förurom vissa som av nån anledning är varumärkesfixerade) ...det bolaget är ont..de är mindre onda. Inse fakta...alla företag är ute efter samma sak, åtminstone när de kommit till den nivån där Microsoft eller Sony rör sig. Dom vill ha era pengar...inget mer med det...så dom är väl "lika" onda i så fall..

Hehe om jag känner dom rätt så har minst nån av dom läst vad ni skrivit här och sitter inne med alla svar ni bara önskar. Sen om dom önskar svara på dom är en annan femma.

Om nån har samma problem så löste jag det genom att skriva -dev i kommandolinjen...

Nej det är en helt clean installation för tillfället...på den andra datorn hade jag patchat hejvilt men det funkade ju ändå. Jag KAN om jag vill öppna mina saves på den datorn..göra vad jag nu vill göra i konsollen och spara o kopiera över savefilen till den datorn där konsollen inte fungerar. fast.....det är bra jäkla jobbigt

o ja..jag vet hur den ser ut. Kan använda den på min andra dator....nej det kommer inte ens fram det...alltså den kommer inte fram alls. inte ens ett litet blinkande streck. Det hade märkt eftersom man inte hade kunnat röra sig då...eftersom det hade blivit wwwwwwwwaaaaaaaassssssssssssssddddddddd i konsollen då istället.

det kanske är grand turisimo HD du sett? det är bara gt4 i HD-upplösning och alltså inte nåt nytt spel...ett nytt gt ska dock utvecklas sen...men inte bilder på det har släppts...är n¨ån ny bana sådär till gt4HD med lite upphottad grafik men inget jätteimponerande nej... ett icke-köp skulle jag säga.

ingame