Inlägg av Killamor

Inlägg som Killamor har skrivit i forumet

1

Låt berättaren berätta sin historia, är du inte nöjd så är du inte nöjd, historien är ändå berättad...
Visst kan man bli besviken men va fan, man kräver inte att en författare skriver om slutet. (däremot om det ändras senare så är det skandal så...)

Wing Commander-fansens kärleksprojekt får släppdatum

Ojojoj, har helt missat detta. Helt klart intressant, är en av dom däringa "äldre" PC-spelarna så har kört många av WC-spelen och såklart även X-Wing/TIE-Fighter också, saknar den gamla goda rymdstrids-simulatorn så detta kommer garanterat testas
Me like

Steam är grymt bra och om dom lyckas ge premiumtitlar för samma eller bättre pris än dom fysiska butikerna kommer dom ta över helt, det enda orosmolnet nu är väl EA och deras Origin, går inte att blunda för att EA har en hel del klass-A titlar som därmed inte kommer finnas på Steam (vilket är trist eftersom Origin i dagsläget suger)

Varför gnälla och hota att inte köpa för att Remedy "sålt" sig? Vill vi ha bra titlar till PC (vilket jag vill) så måste vi sluta pirata och istället betala för det jobb som faktiskt läggs ner på ett stort spel (och även på mindre förstås)
Jag älskar PC-spel pga det faktum att det finns en stark community som moddar och tänker och tycker men ibland känns det som det blir för mycket "elitiskt" tänkande över det hela.
Jaja, jag tycker iallfall att det är kul att AW kommer till PC och sen får var och en avgöra om det är värt att köpa eller inte, men jag anser att om man vill ha det betalar man, vill man inte så avstår man från det helt, inget j-vla slangande... ok!
PC förevigt...

För er som har problem att slå på vertical-syncen och har nVidia så hjälpte detta mig, man måste göra en profil till Rage.exe i nVidias kontrollpanel för att kunna ändra v-sync den är nämligen ställd till "always off" för Rage, vet inte om det gäller alla drivrutiner men senaste betan har detta problem iallafall vilket gör att när man slår på v-sync i Rage så slås den direkt av igen.
Efter att jag la upp en profil och ändrade "Wait for vertical sync" till "application controlled" så funkar det så bra så och äntligen slipper man den ##¤%&#" screentearingen som höll på innan
Hoppas det hjälper någon.

Är sorgligt att man går ifrån spelets grundidé, vilket är en strategiskt/taktisk actiontitel med rollspelsinslag i ett topdown/isometriskt perspektiv . Det första Syndicate är ett av dom spel jag håller närmast mitt hjärta och även Wars var ett grymt underhållande och starkt spel.
Om man ska återuppväcka serien så måste man visa den respekt och att göra ett FPS är inte att visa respekt så

Give us Shodan...
E iofs najs ändå men...

Kör på PC och det är helt sjukt bra, känslan är att konsolversionen aldrig kan mäta sig med PC-versionen rent tekniskt, men men det spelar ingen roll, det tekniska e ascoolt å supersnyggt på PC men det e storyn och hela känslan som gör spelet till ett av dom bästa någonsin (iallfall än så länge, e bara på kapitel 1 ännu men det verkar bara bli bättre och bättre så...)
CD Projekt förtjänar all respekt för vad dom gjort med "The Wither 2", 2 ord... det äger.

Självklart är det Shodan som är #1, i både SS1 och 2 äger hon, har svårt att se att någon karaktär någonsin kommer bräda denna vidriga AI som jagat en genom korridorer och cyberrymden.

Jag ser mer än gärna att man gör en "Monkey Island" av det här spelet, dvs att man gör en exakt remake med enbart uppdaterad grafik och uppdaterat ljud men att hela spelet annars är återskapat exakt som originalet (som förövrig imho är ett av de absolut bästa äventyrsspel dom någonsin gjorts).
"Bladerunner SE" ftw

Skrivet av Earth and Wind:
Skrivet av Killamor:

det var en njutning nästan hela vägen (förutom när man blev vampyr, hata cure questen )
Ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i ).

He he he klarade du aldrig questen ? 8)

Skämt å sido trevlig nyhet.

Hehe, tänkte inte själv på hur fel lr rättare sagt rätt det där blev
Jorå klarade questen så jag behöver inte sätta tänderna i nåt pga att vara en solfegis
Sen att den tog typ huuuur j-vla lång tid som helst att klara är en annan sak, la säkert ner 10-15 timmar enkom på att bli botad från vampyrismen men men jag la ju ner tiden så den kanske inte va så trist iallfall

Jag minns med rysningar när Oblivion var installerat och introt drog igång, huvva vilken känsla, 200+ speltimmar senare var spelet avklarat och jag det var en njutning nästan hela vägen (förutom när man blev vampyr, hata cure questen )
Ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i ett nytt Elder Scrolls spel då samtliga tidigare ända sen det första "The Elder Scrolls Arena" har spelats igenom på den trogna PCn
Go Bethesda, och ge oss en lika fantastisk motor som Oblivions var 2006 (att spelet blir bra tvivlar jag inte på).

Trist har skaffat en bunt spel via GOG redan och tycker idén är/var riktigt bra, väntade bara på att dom skulle få in System Shock 1 och 2 så hade som varit fulländade (Outcast fanns ju redan så..
Jaja RIP G.O.G. , ni förtjänade att överleva!

Menade visst att SkinVision hade rätt, går snabbt å fel ibland

Tror TobbeW har prickat in topp 3 helt korrekt, även reservationen känns korrekt

Helt klart är detta världens bästa spelserie, både SS 1 och 2 är IMHO dom bästa spel som någonsin programerats. Är helt underbart att se att det fortfarande genererar artiklar på ett så eminemt ställe som FZ
Shodan FTW

1