Inlägg av Zakkkke

Inlägg som Zakkkke har skrivit i forumet

Against the Storm

Vem vet, kanske blir att köpa när de finns i lager år 2025

Ja nu när man kör solo-mode på server så är nackdelen att "timers" bara går när man spelar, för annars är inte servern uppe. Detta resulterar i att när man skickar ut sina hejdukar på uppdrag så tickar bara tiden när man spelar. Rätt säker på att det inte är så på servrar som alltid är uppe.

Såg en recension på youtube som visade att man hade x-ray vision och man var i stort sett tvungen att ha det på om man inte ville gå runt och klicka på allt som ev var lootbart. Var är spänningen i att smyga runt om man har x-ray vision? Tack men nej tack, synd verkade vara kul annars.

Hoppas ni som spelar det gillar det! trevlig helg på er

Fransosjävlar!?!

Skrivet av Ender:

Bra recension! Även om jag personligen har roligare än en 3'a så kan jag tycka att det är hyfsat rättvist. Jag själv har galet kul, och då är jag lvl 42 på melee gubben där jag och frugan kör ihop, samt 26 på castern jag enbart kör quest och ska köra mer pvp på. Jag har kört mest på den "äldre", då jag lagt massor med tid på crafting, till skillnad från den andra karaktären.

Jag slås av två saker både i spelet och utanför, där den ena verkar ha väldigt spännande krav på vad ett spel för 400 kr ska ge och den andra sidan, domedagsprofeterna, som grinar i chat och forum dagarna i ända. Domedagsprofeterna kan inte bara sluta spela ifall de inte gillar spelet, nej, de måste inbilla andra om hur dåligt det är och få dem hur viktigt det är att sluta spela NU...game is broken, game is dead...tjatar de, dagarna i ända...i spelet

Well, för mig är spelet alltifrån "dött" eller "trasigt". Det finns buggar, men köerna är ju minimala förutom på de hårdast belastade servrarna, buggarna som går att hitta i spelen finns, men är ofta inget som direkt påverkar mig och min spelupplevelse nämnvärt. Det viktigaste är ju att Amazon verkar arbeta på dem, och det ser de ju ut att göra.

Recensionens avslut är det jag tycker är viktigast för framtiden. Vad är Amazons planer nu när de fått en bra säljstart? Först måste spelet stabiliseras och småbuggarna fixas såklart, men sedan då? New World har en fantastisk potential, nu återstår bara att se hur Amazon Games förvaltar den

Sammanfattade mina tankar mycket väl. TUMME UPP!

Skrivet av Tomas Helenius:

Du känner till att jag kan perm-banna, va? Va? VA?!

Tala högre, jag hör inte!

Alltid jobbigt när hörseln börja ge sig:(

Fråga: Vad betyder lågoddsare?

Svar: favorittippad tävlingsdeltagare (speciellt trav- eller galopphäst), kandidat till en befattning eller dylikt; händelse som inträffar med stor sannolikhet

datan...... hoppas det var ett skämt att skriva så.

bra skrivet Carl!

Skrivet av Fredrik Eriksson:
Skrivet av Zakkkke:

"kav lugnt". Min mormor ringde, hon vill ha sina uttryck tillbaka.

Ja! Visst är det ett fint uttryck!?

Hmm mja

"kav lugnt". Min mormor ringde, hon vill ha sina uttryck tillbaka.

spelarskaren?

ooo, snabbtest ja tack

Skrivet av Bojkott:

Inte särskilt imponerande. Känns ju som att man lika gärna kan installera grafikmoddar till Oblivion.

Här är ett av många exempel.

https://www.youtube.com/embed/-FeIq5AWr3E

aa för det va verkligen lika snyggt...

Twitch slår ett slag för upphovsrätten

Så oväntat...

Skrivet av Lolflakes:
Skrivet av dTexN:

Fått bekräftelse, men visas inte på origin

Exakt samma problem

me 2

Skrivet av Lolflakes:

Finns spelet i ert bibliotek på origin? Jag fick beta (bekräftelse på mailen) men jag kan inte tanka ner det. Men det står att jag har det.

Samma sak här, origin är bra grejjer.

Skrivet av B0urne:

Vilket MMO har EGENTLIGEN inte haft buggar? Mins när jag började spela WOW, du kunde gå max 20 steg innan du föll genom marken..

Haha, jasså? Spelade 3 betor och från release och har aldrig fallit genom marken...

Skrivet av kenji:

Märks att betan saknar optimering. Spelade ingen roll om jag spelade på ultra eller low, var samma fryslagg ändå. Jag har en dator som fyller recommended-kraven.

Detta lär ju vara fixat till release, men just nu är det drygt att spela på.. drabbar hela upplevelsen. Förenklar inte direkt att hitta andra buggar heller.

Känns även precis som bf3, möjligtvis att det går lite snabbare än bf3.

Mmm kan bara hålla med, spelet måste flyta bättre än det gör nu för att det ska vara värt att spela.